Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość never bac down

dlaczego jagoda369 jest taka msciwa kurwa...

Polecane posty

Gość never bac down

mi sie wydaje ze to rodzine matka jej sie szmacila i ona jest z wpadki i teraz jak czyta ze inni sa szczesliwi to krytykuje!!!!!!!!!!!!!!

Gość bo to tłuste kurwiszcze
coś w stylu "młodej mamy" :D

Gość a kiedys byla tu taka
przyszla mama z de - co wszystkim sie chwalila a zdjecia dziecka pokazywala tylko na fotach z krety, majorki itp... pustaki

Gość never bac down
kazdy ma problemy i szuka rady sie a ta sie wpierdala i mnie wkurwia i nietylko mnie widze!!

Gość never bac down moze
nie sadz wszystkich po sobie. To ze Ty tak robilas ( w koncu skads masz dzieciaka) to nie znaczy ze kazdy kto Cie krytykuje te sie szmaci po katach.

Gość never back down
ja jestem facetem i mam dziecko a nie dzieciaka idiotko!!

Gość treele morellle
Tez natknelam sie na te Jagodzie 369... W stopce tekst o niekrytykowaniu jej, bo nie znamy jej sytuacji przeciez, a sama komentarze takie rzuca na roznych topikach, ze nie wiadomo czy sie smiac czy plakac. JAGODKA 369-niekulturalna, nie umiejaca sie wyslowic wszystkowiedzaca mamuska-pusta tak naprawde, nie znajaca zycia i do tego ubliza, komu sie tylko da... MORAL-olac lalunie, ja nawet tematu z nia nie podejmowalam, szkoda czasu-widzialam, jakie boje na slowa prowadzi z innymi i mysli, ze inteligentnie odpowiada... Tymczasem pograza sie tylko...

Gość nieogolona psiochaaa ;)))
często jestem na tym forum, spotykam ją w tematach i nie będę jej oceniać , ale jedna rzecz - kiedy ktoś ma inne zdanie jak jej - zostaje mocno skrytykowany/obrażony, i jakoś chyba nie bardzo potrafi dyskutować , uważa że jej poglądy są święte...

Gość nieogolona psiochaaa ;)))
ostatnio gdzieś kogoś wyśmiała , że ten ktoś wynajmuje mieszkanie i ma dziecko.. nie rozumiem co złego w tym , że ktoś wynajmuje i ma dziekco ?? czy w PL KONIECZNIE TRZEBA MIEĆ WŁASNĄ WYPASIONĄ CHATĘ?? czy jeśli się nie budujesz to jesteś jakimś marginesem społecznnym, gorszym elementem,patologią? czy brak własnej chaty = ZAWSZE dziekco jakieś zaniedbane, oszukane, inne niż reszta dzieci ??

Gość kkklllooopppllliiijjjj
Niieogolona, tez widzialam ten wpis. Ale takich talentow tu wiecej, nie tylko Jagodzia... Wystarczy wejsc na temat, ze bieda jest a wszyscy dzieci plodza.... i zyja z opieki spolecznej... jak by wiekszosc z piszacych tam dostala wszystko od swoich rodzicow-wypasione chaty, pieniadze na start w zyciu itd.