Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co was wkurza w hipermarketach

zła klientka

Polecane posty

wieczne kolejki do kas ludzie którzy nie potrafia wyjąć portfela zanim Pani na kasie skończy kasować tylko pakują do toreb a potem szukają tego portfela w torbie w kieszeniach ajk by nie mogli przygotowac się na płacenie stojąc w kolejce babcie które dopytują się a ile to kosztuje? stare rury które chcą się wyżyć na kasjerce ludzie którzy biora coś bez kodu i powodują sytucaję że kasjerka musi dzwonić lub wołać kogoś żeby cenę sprawdzić, zamiast zrezygnować z takiej rzeczy niektórzy sie upierają i nie ważne że kolejka za nimi na kilometr Pańcie które o 21,30 w niedzielę postanawiają zrobić zakupy miesiąca, gdzie jedna kasa czynna, ludzi full po drobiazgi a ta wywala na taśmę żarcia na 2 miesiące to mnie wkurza a was?

Gość drytyty111
to po co pracujesz na kasie jak tak ci zle? Gdy inni sie uczyli ty pewnie sie obijalas wiec teraz uzeraj sie z ludzmi przy tasmie

Gość frelka padła
goń się. jak jestem na zakupach, robię co chcę, problem sklepu, że kolejki stoją. Minęły czasy, że klient ma się mieć na baczności, coby komuś nie uchybić🖐️

Gość prac.POK-u
proponuję a.pl lub frisco.pl - bez kolejki ;)

Gość eeeeeeeeeeeeeeejeeeeeeee
dryty widać,że to Ty chyba jednak się obijałaś głąbie,bo nic a nic we łbie nie masz.

do co was wkurza w hipermarketach ja nie pracuję w markecie ja tam wydaje pieniądze i wkurza mnie zła obsługa

Gość kokookoo
czemu jestes taka negatywna? Widze ze wszystko cie wkurza.... Troche pogody ducha i dystansu.

Gość kjkllkjjklj
mnie wkurzaja promocje na splesniale banany i kapuste w realu

Gość frelka padła
jak ie wkurza zła obsługa, to co sie klientów czepiasz:o jak nic na kasie siedziałąś:D

Gość kkkiiikkkaaa
Piszesz o babciach, ludziach najpierw pakujących a potem wyjmujących portfel, "starych rurach" wyżywających się na kasjerkach pańciach robiących zakupy po 21.00.. itp. Dlaczego więc wkurza cię zła obsługa? A co to, obsługa jest winna, że tacy klienci przychodzą, mają ich wypraszać czy co?? Zastanów się co piszesz. Poza tym można robić zakupy przez net jak już nie możesz zdzierżyć tych pozostałych klientów.

Gość prac.POK-u
zakupy w necie a.pl lub frisco.pl - bez kolejek ;)

kokoo nie jestem niegatywna tylko wkurza mnie jak coś może działąć szybko a działa wolno bo ludzie myśleć nie potrafią, ja nie spędzam czasu w marketach bo to kocham chcę tam wejść, kupić i wyjśc a nie przeżywać frustracje innych

Gość frelka padła
ja wrzucam do wózka co chcę i koło dupy mi lata jakiś tam kod:p Ale jeśli drugi raz z rzędu czegoś nie mogę kupić, bo kod nie wchodzi, to się upieram i nie obchodzi mnie kolejka. Kolejka mnie nigdy nie obchodzi:D Problem sklepu!

Gość ndkwje
To się zdecyduj czy wkurza cię zła obsługa czy marudni klienci:) Poza tym jak się robi zakupy w najtańszych sklepach to tak jest. Możesz kupować np. w Almie, tam z reguły nikt się nie grzebie i kolejek nie ma, a jak są to szybko lecą.

do kkkiiikkkaaa napisz mi proszę gdzie ja się skarżę na obsługę? wszytsko co mnie wkurza dotyczy nierozgarniętych klientów

Gość kkkiiikkkaaa
Tu: "ja nie pracuję w markecie ja tam wydaje pieniądze i wkurza mnie zła obsługa" twoja wypowiedz z godz. 21.26

jak wyżej ndkwje gdzie ja narzekam na obsługę? w ktorym miejscu?

Gość frelka padła
Już nie wiem, klienci są beznadziejni, więc w marketach kolejki stoją, Tak????

przedwczoraj jak robiłam zakupy i stanęłam przy dziale ''OWOCE I WARZYWA'' zaczepił mnie jakiś stary dziad i zapytał ile biorę za numerek. myślał debil, że jest promocja na dziwki! no dacie wiarę? kurwa!!!

ok napisałam to za szybko, wkurza mnie zła obsługa ale z winy klientów to miałam na myśli nie mam nić do osób pracujących w marketach tylko do beznadziejnych klientów

Gość kkkiiikkkaaa
Napisałaś w taki sposób, że wszyscy pomyśleli, że chodzi ci o obsługę. I słusznie pomyśleli. Poza tym to tak jak pisałam, jest możliwośc zakupów przez internet, jak mieszkasz w dużym mieście.

do frelka padła przez takie jak ty ludzie tracą czas, bo ty nagle jesteś panią tego świata i wszystko od Ciebie zależy, nie masz pojęcia jak wkurzasz innych swoją postawą

Gość kkkiiikkkaaa
A poza tym ja się niestety zgodzę z którymś z poprzedników. Jak sie robi zakupy w najtańszych marketach, to trzeba się liczyć z obecnością babć i różnych awanturników zatrzymujących kolejkę. To samo sklepiki osiedlowe, gdzie ktoś potrafi zagadać ekspedientkę na 10 minut mimo kolejki za nim. Są markety, gdzie nie ma kolejek, niestety droższe.

Gość frelka padła
nie każdy człowiek ma 20-50 lat, jest bystry, rześki itd... A każdy robi zakupy. zakupy robią ludzie niedorozwinięci. chorzy, starzy, po udarach, wylewach, chorzy psychicznie itd... Nawet staruszki robią zakupy:) problem w obsłudze, nigdy w klientach, bo sklep jest dla klientów:)

Gość kkkiiikkkaaa
Tez niekoniecznie w obsłudze, bo co obsługa winna, że przyszła siedemdziesięcioletnia staruszka i wolno szuka pieniędzy? Poza tym im płącą jakieś psie pieniądze, a roboty dają za trzy osoby, żeby tylko zaoszczędzić i potem wychodzą takie kwiatki jak towar bez kodów na półkach. Niestety na czymś się oszczędza kupując w najtańszych sklepach. Jakoś w sklepach droższych nigdy nie spotkałam się z brakiem kodu, ale takie sklepy zatrudniają odpowiednią ilośc pracowników, co oczywiście przekłada się na ceny. Albo jedno albo drugie niestety.

I nie piszcie do mnie na Ty!

Gość frelka padła
i nie pisz do nas wy! My państwo jesteśmy przecież:classic_cool:

powyższe posty to podszywy pod mój nick pomarańczowy

Gość frelka padła
aha:) to sorki 🌻

Gość stokrotak
nie wiem czy próbowałyście ale ja przeniosłam sie z a.pl na foodini.pl . polecam bo zawsze dostaję to co zamawiam nie jakies zaminniki. poza tym warzywa i owoce jierwsza jakość.polecam foodini.pl