Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko z czekolady(ona 19).

Jestem ładna, a nie mam powodzenia! Czemu tak się dzieje??

Polecane posty

Moj kumpel mowi ze ponizej 22,23 lat niema madrych lasek...............i chyba ma racje.

laki laki -----------> człowieku, mówisz ze jestem tępa a sam spójrz jak się wyrażasz!! Czy napisałam gdziekolwiek ,że miałam powodzenie w LO??? napisałam tylko,że grałam główne skrzypce(chodzi mi o to,że byłam organizatorką, uczyłam uczniów tańczyc poloneza na 100dniówkę itp.) Nie pisałam o powodzeniu. Nie chce niczego... tylko zastanawia mnie czemu nie mam powodzenia!!!!! Mam byc z tym pierwszym do końca życia? Bo inni się boją do mnie podchodzic albo coś tam innego??????

podszyw Ci się nie udał podszywaczu!!!! Każdy ma chyba jakies wymagania. Dla kobiet niektórych liczy się aby chłop miał coś w spodniaach tylko... i pierniczą resztę. Są zależne od mężczyzn itp. Faceci traktuję je jak szmatki do podłogi. a ja może i będę sama , ale chcę byc niezależna i nie chcę spędzic życia z niemotą życiową.

Gość sdfgdsgsjgfs
"Mam byc z tym pierwszym do końca życia? Bo inni się boją do mnie podchodzic albo coś tam innego??????" To po co z nim jesteś skoro wychodzisz z takiego założenia,wiec może żuć go i poszukaj innego.Masz jakieś strasznie dziwne podejście.

Gość laki laki
wow jestem pod wrazeniem, uczylas poloneza na studniowke, wielki wyczyn nauczyc tego tanca....jak to szlo raz,dwa,trzy... no to naprwde jestes wielka oraganizatorka, powiedz prawde ze ci dobrego ruchania brak pustaku

Gość laki laki
"a ja może i będę sama , ale chcę byc niezależna i nie chcę spędzic życia z niemotą życiową." "Mam byc z tym pierwszym do końca życia? Bo inni się boją do mnie podchodzic albo coś tam innego??????" to po co z nim jestes jak chcesz byc niezalezna i byc z byle kim, jak on ci nieodpowiada

laki laki ---------> nie wiesz nic o mnie to mnie nie obrażaj. Mam was dośc!!!!! Żegnam srodkowym paluszkiem!!!!! :P

serduszko z czekolady(ona 19). I nie piszcie do mnie na Ty. A jajk się mamy do ciebie zwracać? Wasza wyniosłość? Dziewczyno, przeczytaj na spokojnie swoje posty tutaj. Nie dziwię się, że nie masz powodzenia z atkim charakterem. Jesteś obrażalska, zadziorna, nie potrafisz podchodzić do życia na luzie, ani obracać rzeczy w żart, masz kompleksy. Ludzie nachmurzeni i z problemami odpychają innych. Ludzie uśmiechnięci, życzliwi i dowcipni przyciągają.

Gość sdfgdsgsjgfs
serduszko z czekolady(ona 19). Pisałaś że cie(świadomie z małej)obrażają,ale teraz ci coś napiszę bo już czytać takiej idiotki nie mogę-ssij a wiem że lubisz :P Skąd się takie baby biorą??Ją na starość widzę jak siedzi sam w domu i karmi swojego ukochanego piesiunia hehe

Ocieracz Napieralski------------> gdzie napisałam takie słowa: " i nie piszcie do mnie na Ty"???? chyba Ci sie coś dziadku pomyliło.

Gość laki laki
slodkich snow Pani Wynioslosc, caluje srodkowy paluszek

śmiac mi się z was chce. . . zapomniałam,że WY z domu nie wychodzicie tylko na kafe przesiadujecie to co WY możecie wiedziec o kobietach i w ogóle o życiu:) no cóż... WASZ KŁOPOT :P

Gość sdfgdsgsjgfs
serduszko z czekolady(ona 19). ty wiesz co my robimy :P I tobie się chce śmiać hehe ale my się śmiejemy z ciebie od początku tematu-dawno takiej polewki z idiotki nie miałem,a co śmieszniejsze jesteś studentką hehe

Dodam,że PRAWA:) mam was w nosie tak czy siak ... więcej na tym forum nie napisze, bo same dziadki siedzą:(

Gość sdfgdsgsjgfs
Malutka ty jesteś dzieciak :P A ja mam w nosie że ty masz to w nosie, w ogóle lata mi to i powiewa. Jeszcze raz napiszę ci dobranoc bo już nie chce mi się zniżać do poziomu podłogi i pisać tu z tobą! Powodzenia

Gość bbhbnuhnujbjkj
hmm serduszko, z calym szacunkiem, ale jestes dziecinna moze o to chodzi, moze to widac od razu lub prawie od razu moze sposob ubierania malo kobiecy moze malo kobiece zachowanie, moze jestes jak dziecko bardziej niz jak kobieta albo zdystansowana jak ktos napisal, jestes obrazalska i zadziorna, wszystko bierzesz na serio, to na pewno tez to. choc akurat zadziornosc odpowiednio podana jest super

tak sobie sledze niektore posty,i zastanawiam sie z kad tyle agresywnych i wulgarnych wypowiedzi sie bierze,czy nie mozna normalnie ze soba poklikac?

Gość sdfgsdhsddsfg
natalia24 Niestety nie z każdym się tak da :P

Gość 9898989
wierzę, że nie jesteś brzydka.... ale może za duzo oczekujesz. w końcu komus juz tam sie spodobałas. większoś osób jest przeciętnej urody, co nie znaczy że przeciętna to brzydka. W sumie po ilości tego typu postów na kafe: jestem ładna, zgrabna, etc, dlaczego sama - też wydaje mi sie, że sporo osób przecenia własną urode. Raz czy daw im ktoś powie że ładna, to myślą, że są jakąś Penelope Cruz od razu.... Faceci patrzą głównie na wygląd...

Gość malan
Ło matko, jak czytam wypowiedzi to mi się przykro robi. Chamy i zawistne baby. A wiesz dlaczego nie masz "powodzenia"? Facet, jak widzi ładną laskę, to myśli, że na bank ma chłopaka. Jestem pewna, że jeszcze na dodatek jesteś dość pewna siebie co zabija zahukane osobowości polskich 19-nastolatków ( i wyżej). W skrócie, faceci w Polsce to pi**y. Boją się ładnych kobiet, sami nigdy nie "podbiją" (chyba, że jakiś wyjątkowo odważny). Dlatego, aby miec powodzenie musisz być "zwyczajna" z wyglądu. Wiesz, żebyś przypadkiem nie odrzuciła kolesia i nie uraziła jego dumy... Możesz też ubrać się jak dz*wka, ale myślę, że to raczej odpada. Sumując- ładna, pewna siebie, mądra- jesteś za idealna dla przeciętniaków na ulicach. I nie piszę tego z sarkazmem! Zaraz mi tu faceci z kafeterii napiszą, że mam za wysokie mniemanie o sobie i autorce topiku. Niestety, ale wy faceci boicie się ładnych dziewczyn. Będą patrzec i podziwiać z daleka, ale to na tyle.

Gość malaczarnakawka123
Też tak mam, mam 24lata, szczupła, brunetka, długie włosy, zadbana, z licencjatem w kieszeni, mgr robię. A widzę inne dziewczyny grube, nie za ładne z charakteru zbytnio też a mają męża, dzieci, co tylko chcą, ja nawet szczęścia do facetów nie mam !!! :(

Gość sdfgsdhsddsfg
malan hehe dobra teoria :P Nie ma to jak narzekać na polaczków,bo przecież polki są najpiękniejsze na świecie,ale tak się trafiło że z płcią brzydką nie jest już tak dobrze w Polsce.

Gość sdfgsdhsddsfg
malaczarnakawka123 A skąd jesteś??

Gość Początkujący_Rudzielec
Ja dodam tylko jedno. Jestem kobietą, może nie cud natury i swoje wady mam, ale nie narzekam na okrągło, nie zrzędze, nie tnę sobie nadgarstków bo faceci się za mną nie oglądają albo jeszcze co tam sobie ubzdurasz. Mam w głębokim poważaniu co inni myślą o mnie, cieszę się z tego co mam i może tego właśnie Ci brakuje. Zmień nastawienie dziewczyno, bo facetów nie ciągnie do pesymistek. Czas leci, a zanim sie obejrzysz, zasilisz szeregi innych podobnych Tobie księżniczek czekających na księcia na koniu, czyli moherowych beretów :P

Odpowiem też w tym temacie Możliwe, że nie macie powodzenia u facetów gdyż od razu widać po was, że na kasę lecicie a w gruncie rzeczy mało którego normalnego chłopaka w Polsce stać na prostytutki.

Gość Początkujący_Rudzielec
Randman Zawsze zostają galerianki :P spodnie za loda czy odwrotnie... ;)

Gość malaczarnakawka123
Katowice a co?

Gość tamlin
poka mi swojom fotem, bo albo mowia ci z litosci, albo chca cie wyrwac, albo sie wstydza zrobic nastepny krok, albo masz chujny charakter.