Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serduszko z czekolady(ona 19).

Jestem ładna, a nie mam powodzenia! Czemu tak się dzieje??

Polecane posty

Gość petunia929292
nie rozumiem cie kobieto. Skoro masz faceta to po huk mieliby do ciebie podbijac. Dzieje sie tak bo jestes zajęta proste. Tez jestem ladna, mam powodzenie ale rzadko z domu wychodze gdzies bo mam waska grupke bliskich znajomych i nie zawsze mamy dla siebie czas, poza tym wszystkie moje kol maja chlopakow, wiec na poznanie chlopaka moge liczyc jedynie przez neta. Mam 20lat, jestem dziewica i nikt nie jest mna narazie zainteresowany, a Ci z ktorymi bylam po prostu nie byli w moim typie, byli idiotami albo nudziarzami. Do dziś mi spokoju nie dają, ale nie bede z palantem przeciez. I nie chodzi też o inteligencje, że może dlatego że glupia. Lubie duzo mówić, jestem po klasie humanistycznej a teraz studiuje finanse i rachunkowosc i pracuje. Nie jestem osobą konfliktową i nadal jestem sama, ja to dopiero sie glowie dlaczego i inni tez ale jakos sie nie garna.

Gość sympatykow
Autorko, jednym z powodow dlaczego nie masz powodzenia, to niedobry stosunek do wlasnego ojca. Podaj e-mail, to powiem Ci co masz zrobic. Jest wiele sposobow na powodzenie.

Gość sympatykow
Moga byc tez inne powody. Tylko takie rzeczy nie omawia sie publicznie.

Gość dwdwedwedwed
widocznie aż taka ładna nie jesteś...

Gość sympatykow
Poprzedniku, jak ty mozesz twierdzic, ze osoba jest nieladna, nigdy nie widzac jej. Zawisc, zazdzosc, niezyczliwosc i radosc z cudzego nieszczescia to typowe polskie choroby.

Gość lulaaa
Jak czytam twoje posty dziewczynko to żal mi się Ciebie robi. Zamiast cieszyć się z tego że masz chłopaka. to beczysz że nie masz u innych powodzenia. ;/ A to że grałaś na skrzypcach czy co tam jeszcze robiłaś to nie świadczy o tym że będziesz miała powodzenie.Bo bynajmniej charakterem ludzi odpychasz. ;/

Gość gość
To że ktoś jest ładny nie znaczy że będzie pociągający. O byciu pociągajcym decydują drugorzędne cechy płciowe i ich podkreslanie. Dlatego np. facet z dziarami, zmarszczkami czy rozmieżwioną brodą choć umówmy się ładny być nie może będzie miał sporo adoratorek. Wystarczy że wygląda męsko. Tak samo z kobietami. Co z tego że jesteś np szczupła masz ładną twarz jeśli nie wyglądasz pociągająco. Nie masz np wcięcia w talii, wielkich cycków do tego ubierasz się może i szykownie ale mało wyzywająco zarazem. W grę wchodzą też indywdualne gusta. Jednego pociągają duże cycki innego duży tyłek a jeszcze innego nawet stopy. Generalnie jednak blondyna z szerokimi biodrami, wcięciem w talii, dużym tyłkiem i cyckami. Taka to nawet może mieć lekka nadwagę i brzydka twarz a i tak będą za nią biegać

Gość gość
Faceci wola śmiałe łatwe i przebojowe żeby poflirtowac :3 , do tych ładnych i poważnych boją się podejść

Gość gość
Pewnie jesteś ładna w stylu, bez cycka bez tyłka, ale za to szczupła z ładna twarzą. No przykro mi ale taka ładność nie pociąga mężczyzn