Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luteinkowa

czy kazda z was miala bolesne i nabrzmiale piersi na poczatku ciazy?

Polecane posty

Gość luteinkowa

Moje sa dziwne rano mniej bola sa miekkie ale po calym dniu i nie daj boze chodzeniu w staniku bola.Troche mnie to martwi bo juz jedna ciaze stracilam ,mialam sporo objawow i sie nie udalo teraz nie mam wcale ani mdlosci ani nic jak bylo u was?

Gość Nie każda z nas........
Jestem obecnie w drugiej ciąży. Mam mały biust. Nigdy nie mam dolegliwości około okresowych ze strony piersi i podobnie jestw ciąży. Ani w pierwszej ciąży ani teraz piersi mnie nie bolą, nie powiększają się itp. Zawsze są wyjątki od reguły. Pozdrawiam

Gość Nie każda z nas........
Słuchaj, nie martw się. Nie objawy decydują o powodzeniu ciąży, a to, czy masz prawidłowo wysoki poziom progesteronu i czy z innymi hormonami wszystko w porządku (tarczyca, insulina). Ja jestem chyba z gruntu nietypowa. Z objawów ciążowych to mam (w poprzedniej ciąży też) trochę wyostrzenia na zapachy, większy apetyt i zatrzymanie @. Pozdrawiam

mnie bolaly tak strasznie ze chodzic nie moglam ,najgorzej po schodach. a ze mam miseczke male D i napoczatku jeszcze mi urosly o jeden rozmiar to byla masakra. Nie mowic ze sex ze mna na gorze byl awykonalny a no i caly czas chodzilam i spalam w staniku.kolo 4 mc przestalo tak bolec.

Gość piersi bardzo mnie bolaly
i byly niesamowicie wrazliwe w pierwszym trymestrze, cala ciaze musialam uwazac aby stanik byl miekki w srodku bo wszystko mnie draznilo

Gość luteinkowa
dziekuje wam bardzo:) ile kobiet tyle objawow.pozdrawiam

No własnie dla mnie to główny objaw po którym myślę, że jestem w ciąży :) Pierwszą poroniłam ale piersi bolały właśnie tak samo.. Rano jak wstane z łózka to insta MASAKRA. W staniku ok, ale po zjdęciu MASAKRA. Nie daj boże się gdzieś uderzę..