Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mimi89

mój facet ma 26 lat

Polecane posty

Ja sie myje ale znam takich ktorzy nielubia sie z prysznicem,zreszta wsrod lasek tez mozna znalezc brudaski;-)

No on też się myje codziennie ale to wszystko takie z łaską robione i zero chęci do życia, jeszcze komentarz że żaden inny facet by ze mną nie wytrzymał bo ciagle mu wymyślam. Skoro ja robię obiad czy nastawię automat z jego rzeczami to on może iść po zakupy żeby wiedział co jest w sklepach chociażby

Pewnie jestescie dlugo ze soba i wg niego kazdy wie co ma robic w domu,on Pan domu,Ty kura domowa. Jesli Ci niepomaga w obowiazkach domowych bedziesz przez cale zycie wszystko robic za niego.

2,5 roku jesteśmy razem, poza szkołą, którą kończę okresowo pracuję okresowo siedzę w domu, nie powiem, pomoże ale tylko wtedy kiedy go poproszę bo sam nigdy nie wie co jest do zrobienia. ten plus, że mieszkamy w bloku więc obowiazków nie jest aż tak dużo

Niema duzo obowiazkow ale i tak nic nie daje od siebie.2,5 to sporo,znacie sie dobrze i na pewno proste rzeczy jak zakupy,zmycie garow,czy powieszenie prania przez niego zrobilyby Tobie przyjemnosc.Facet jest malo kreatywny i nic nie robi bo Ty go wyreczasz.Pogadaj z nim bo sam sie niedomysli.