Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wCoJa Sie WPAKOWALm :(

Byly sponsor nie daje mi spokoju

Polecane posty

Internetowa znajomosc. Potrzebowalam pieniedzy, ale nie chcialam sie oddac za kase. Znalazlam faceta, uklad niby na seks, wysylal mi pieniadze, zanim sie spotkalismy, spotkalam sie z nim raz i poznalam do niczego nie doszlo, bo ja absolutnie nie chcialam, spotkalam sie z nim w miejscu publicznym, chwile postalam i pogadalam. Mial zone i dwoje dzieci Lacznie wyslal mi 1000 zl . Gdy powiedzialam ze chce zakonczyc te zajomosc byl wsciekly, zaczal mi grozic, ze mam oddac pieniadze, ze zrujnowalam mu zycie, itd. Ja konkretnie powiedzialam na poczatku, ze gdy zechce zakonczyc znajomsc, to ze zadne z nas nie bedzie miec zalu. On sie zgodzil na to. 2 miesiace temu zarwalismy kontakt, cisza. Nareszcie spokoj. Az tu nagle dzis patrze, mail od niego o tresci "pozdrawiam" zastanawiam sie co mu sie nagle przypomnialo? czego chce ? i czy mu cos odpisac? doradzcie mi co zrobic :(

Gość oj moze byc gorzej
Spójrz prawdzie w oczy, wyłudziłaś tę kasę, od początku zakładając, że facet nic za nią nie dostanie. Na doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem jest paragraf - powinnaś ją zwrócić.

wziełaś kasę to oddawaj chciał podupczyć Ty się wykręciłaś to teraz masz. i tak się pieniędzy nie zaarabia moja panno

A czy wy wszyscy jestescie tacy w porzadku? On tez nie byl w porzadku, mial zone i dwoje dzieci, w nastoletnim wieku. Moglabym byc jego corka. Moim zdaniem dobrze mu tak. Tylko po co sie odzywa teraz?

3.03.2011] 23:37 [zgłoś do usunięcia] wCoJa Sie WPAKOWALm :( Powiedzial, ze nigdy nie da mi spokoju poki tej kasy nie odpracuje. Myslicie ze ma na mysli seks i penetracje pochwy? Nie najezdzajcie na mnie bo tego nie lu podszywy spadajcie

Gość kazujoszi funakiiiiiiiii
zalosna jestes:o czemu nie oddalas kasy skoro ci sie odechcialo romasnu??;o

Gość oj moze byc gorzej
To, że on nie jest w porządku wobec żony, ani nie jest Twoją sprawą, ani Cię nie usprawiedliwia, nawet w części. Ukradłaś pieniądze, jesteś złodziejką i tyle. :O

Nie wyłudzamy pieniędzy tak jak napisał/ ała przedmówca/czyni dobrze widziłaś że idziesz po łatwą kasę i że nic w zamian nie dostanie. Niech teraz się starzy dowiedzą będą fajne jaja

I co do niego było wcześniej pomyśleć o żonie i dzieciach . Teraz uspokajasz sumienie głupim tłumaczeniem o nauczce dla niego

Gość ooolljjjjjja
laska ale Ty jestes pusta, jak mozesz nie rozumiec ze w tej sytuacji to Ty głównie byłas nie fair a nie facet, dziwie sie ze tak delikatnie Cie potraktowal

pieniadze on chcialsam mi przeslac . nie uamwialismy sie ze pieniadze za seks. po prostu opowiedzialam mu sw3oja sytuacje a on sam zaproponowal, ze mi pomoze ... nic nie wyciagalam od niego

Teraz już wiesz że taka " bezinteresowna pomoc" nie istnieje. i nie udawaj niewiniątka że niby nie wiedziałaś o co chodzi

Gość ooolljjjjjja
własnie, podszyw ma racje z tym telefonem, wcale bym sie nie zdziwila gdyby ta lalunia to zrobila :D

Gość sdfgsdhsddsfg
Tak to jest jak się bawi w sponsoring to trzeba teraz to "odpokutować". W sumie należy Ci się jakaś kara bo to normalne wyłudzanie i szkoda że nie poszedł z tym na policję.Ty byś miała po dupie i jego żona by się dowiedział prawdy o nim,ale dla tego nic z tym nie zrobił-niestety :(

Gość to jest wyludzenie
i bynajmniej nie pochwalam tego faceta,ale to zwykle oszustwo

Gość kazujoszi funakiiiiiiiii
serio?? A on pusci plote na twojej uczelni, wsrod znajomych, ze np dobrze robisz loda, dojdzie to do twoich rodzicow, wykladowcow, przyjaciol. Heh kto mieczem wojuje od miecza ginie pamietaj

bo tak to jest jak się myśli że pieniądze drogą chodzą i można bezkarnie oszukiwać ludzi

Złamałaś umowe jak dobrze przeczytałam. Miał byc sex, Ty piszesz do niczego nie doszło. Dał Ci 1000 zł. Oszukałaś go. Na jakich warunkach byliscie, ze dał Ci tego tysiaka? Za to, ze postalas z niim chwile w publicznym miejscu? Potrzebowałas kasy, to do roboty, a nie wyludzac kase od innych. Jestes zwykłą szmatą jak na moje oko. SKoro idziesz na uklad, powinnas byla sie go trzymac, bo cholera juz sama nie wiem co gorsze... dac dupy, czy kase wyłudzic :/

I skoro piszesz że na nic się nie godziłaś i nie chodziło o sex to po jakiego chuja w temacie piszesz sponsor... Jednak chcesz się tu wybilić i poczuć lepiej. Niestety wiesz dobrze czego chciał i że jesteś oszustką i złodziejką

Gość tamlin
zglos pogrozki na policje jaka byla umowa? odezwij sie na gadu, pogadamy prawnie: 7293133

Gość tamlin
odezwij sie na gadu 7293133, pogadamy prawnie.

Gość tamlin
zglosi kradziez albo wyludzenie? to zalezy na jakiej zasadzie byla zawierana umowa, albo musi miec to na papierku i jej podpis, albo przynajmiej dwoch naocznych swiadkow.

Gość autorka jest durna jak
bucior , ale Ty UrsaMinor jeszcze gorsza,podniecasz się jak stary dziadek,kręcą cię takie akcje?:O

Gość fiku miku666
jak udowodni ze jej dal te 1000 zl? Dlaczego 1000 a nie 100 czy 10.000? Ona powie, ze goscia na oczy nie widziala, i co słowo przeciwko słowu? Bedzie mogla jeszcze wytoczyc mu wtedy proces o zniesławienie