Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasibabkipojedziemydobabci

marzę o oświadczynach czy jestem inna?

Polecane posty

Jestem z mężczyzną, 3 lata, on 27 ja 24. Marzę o tym by mieć z nim rodzinę, dziecko, a on on nawet nie myśli o czymś takim duże dziecko. Boje się, że będę za stara na dziecko. Ogólnie nie zazdroszczę ludziom, no może oprócz jednej kwestii, kiedy dziewczyny nie wykształcone, nie za ładne wychodzą za mąż, mają dziecko itd. Ja marzę o tym i nie mogę tego mieć, martwię się, że zostanę starą panną. Ostatnio wyłam z płaczu bo moja przyjaciółka, którą poznałam z kolegą mojego faceta, dokładnie ich rocznicę ich poznania się jej oświadczył, ślub był po 14miesiącach. A ja, ja czuje, że stoję w miejscu a co najgorsze moja połówka, jak kiedyś ją podpytywałam twierdzi, że najpierw trzeba się czegoś dorobić a potem myśleć poważnie, to fakt ale i tak jest ciężko to co mam czekać do 30 jak nie dłużej by związek ucementować? bo tak ma taniej i woli mieszkać u mamusi, to chore.

Gość rtyk
inna? nie raczej taka nudna nudziara bez ambicji kluska ciepła

ajĆ przepraszam ja na chiński kurs gotowania chodze to wyzej to przepis na psa w sosie poziomkowym :o

Gość a co tam......................
kasibabkipojedziemydobabci wyjdziesz za mnie,nie i tak wole mieszkać z mamusią

No faktycznie mam, 24 lata i jestem kluchą. Wyjdę za mąż za 50lat zanim się wyszaleję.

Gość PIP,.,.
jestes inna, ślub dzisiaj to pomyłka

Gość Lat 29
Widze, ze Autorka jeszcze nie wyszla z lamusa :( Dziewczyno!! czas olac zasciankowe poglady polskiego spoleczenstwa o szybkim zamazpojciu i gromadce dzieci do lat 22 :) Spojrz na zachodnie kraje cywilizowane :) Tam dziewczyny-kobiety planuja takie rzeczy po 30 :)

Gość kobitawciemieniebita
Co za tępa baba... 24 lata? i już żadnych innych marzeń niż tylko zaręczyny i ślub? Żadnych innych ambicji? Marzeń? Już w tym wieku tak się "wypstrykałaś" z pomysłów? Macie jeszcze sporo czasu. Poza tym najpierw proponuję wam razem zamieszkać zanim podejmiecie takie decyzje, bo wspólne życie często wiele demaskuje... Poza tym - naucz się się pisać po polsku.

Gość niewiemniewiem
A ja rozumiem autorkę. Też mam 24 lata z chłopakiem jestem 7 lat. Wszyscy wokół są już zaręczeni..czasami myślę że mój chłopak nawet nie wie co to są oświadczyny. Tylko dziewczyny które tego pragną wiedzą co czujemy.