Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czyistnieję?

Seks 12 dc, ryzyko ciąży?

Polecane posty

Gość czyistnieję?

Kochałam się w 12 dc, owulację zazwyczaj mam 13-14 dc. Kochaliśmy się oczywiście z zabezpieczeniem, jednak wszedł we mnie na trochę bez niczego, ale tak dosłownie na kilka pchnięć, że tak brzydko się . Później doszedł za jakiś czas, chciałam zapytać czy jest duża szansa na ciążę? Często się takie przypadki zdarzają?

Gość Czyistnieje?
Prosze o jakas odpowiedz. Chcialam poznac Wasze zdanie.

Gość Moim zdaniem..
Moim zdaniem jakaś szansa na ciążę jest. JAkieś 30%:)

Gość Czy istnieje?
Ja mam nadzieje, ze nie bede w tych 30 procentach, to bylo tylko tak na chwile.

Gość istnieje?
stosunek był dzień przed owulacją, ale miejmy nadzieję, że w tym płynie nie ma plemników i miejmy nadzieję, że jeżeli są to nie są zdolne do zapłodnienia yhhh...dlaczego człowiek ma takie chwile zapomnienia, to była chwilka, wszedł we mnie bez niczego, kilka ruchów wyszedł , załozyliśy prezerwatywę i doszedł w prezerwatywie dopiero jakiś czas później

Żadne tam 30 %, zdrowa para w dniu owulacji z pełnym wytryskiem ma tylko 40 % szans na ciążę. Aczkolwiek przerywany to nie metoda i możesz tak zajsć.

Gość czyistnieję?
Ja wiem, że to nie jest żaden sposób tylko, że ja nie stosowałam typowego stosunku przerywanego, tylko mój partner po prostu we mnie wszedł na kilka sekund, do wytrysku miał daleko, bo doszedł dopiero za drugim razem jak się kochaliśmy w gumce. Za pierwszym razem kochaliśmy się w gumce i nie doszedł później zrobiliśmy przerwę i za drugim razem jak sie kochaliśmy w gumce to dopiero wtedy doszedł.

Gość czyistnieję?
Dodam, ze były to moje dni płodne i 13 według tmperatur była owulacja

Gość podbijamaaaa
odświeżam

Gość czyistnieje?
kiedy mogę zrobić najszybciej test ciążowy wiedząc, że 13 dc była owulacja?

możesz jakiś tydzień po stosunku, ale po 2 tygodniach będzie bardziej wiarygodny. Myślę ,że szansa na ciąże jest znikoma, ale zawsze możesz też zrobić badania z krwi ;)

Gość czyistnieje?
właśnie tak sobie myślę, że to było tylko tak dosłownie na 10-20 sekund bez niczego, bo na więcej nie pozwalamy sobie, nie był to taki 100 % stosunek przerywany, do wytrysku było jeszcze daleko

Gość czyistnieje?
A może są jakieś dziewczyny, które w swojej przygodzie z seksem też miały taką sytuację i obronnie z niej wyszły? A może są też takie które stety, albo niestety obronnie z niej nie wyszły?

Gość czyistnieje?
ja już sama nie wiem co robić, nie wiem do kogo się z tym zgłosić. Mogłabym powiedzieć mojemu chłopakowi, ale wiem co On odpowie, że na pewno nie jestem w ciąży, a zresztą nawet jakbym była to On by się cieszył. Z tym, że ja byłabym niebardzo zadowolona... Mam dopiero 23 lata, a On 24 A jak będę robiła test to na 100% musi mój luby być przy mnie, bo w wypadku II kresek moge zemdleć z wrażenia!

Gość czyistnieje?
dodam, że chyba mam też jakąś infekcję, bo śluzu płodnego w tym miesiącu nie zauważyłam, tylko w tym czasie dni płodnych mam śluz taki z grudkami i trochę po stosunku mnie piekło w tamtych miejscach

Gość czyistnieje?
proszę napiszcie coś

Gość gość
Mam podobna sytuacje. Kochałam się z moim mężem w piątek czyli 3 października, miałam dni płodne z wyliczeń 3 Dzień. I on doszedł we mnie 2 razy..

Gość gość
Ale wiesz że dni płodnych się na wylicza a wyznacza po objawach? możesz też sobie kupić specjalny tester np Afrodytę. Owulacja może się zawsze przesunąć, więc kalendarzyk nie jest skuteczny. Jeśli faktycznie były to dni płodne to szansa na zapłodnienie jest spora