Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość drażakokosowa

Co sądzicie o takim facecie?

Polecane posty

Gość drażakokosowa

Znamy się niedawno, spotkaliśmy się 2 razy, on często do mnie pisze, zabiega o spotkania, zawsze buziak w polika na powitanie i pożegnanie ;) Brzmi fajnie ale niepokoi mnie to, że na fcb ma parę zdjęć, na których się obejmuje z koleżankami. Na dodatek powiedział, że gdy mnie poznał, zerwał ze swoją dziewczyną ale dalej ma z nią zdjęcie na fcb. Coś mi się dziwnie wydaje, że powinnam dać sobie spokój :o

Gość hhhmmmmhhh
widzisz on tak naprawdę kocha was wszystkie czyli żadnej

Gość jaksie logowal na faceb i
nie usunal to kreci wiec odpusc, no chyba ze poprostu sie nie lgowal i jeszcze nie zdarzyl usunac

Gość pczacki
Zapytaj bezpośrednio jego, nie wysuwaj pochopnych wniosków. Jeśli będzie kręcił z odpowiedzią, gadał od rzeczy, chrzanił o niedawnym zerwaniu - daj sobie spokój i nie angażuj się. Powodzenia :)

Gość drażakokosowa
logował się już sporo razy więc faktycznie zapytam go o to przy najbliższej okazji... Boże, dlaczego ja zawsze mam pecha? :( w sumie sam mnie zaprosił do znajomych, a wcześniej mówił że ma zdjęcie z już byłą dziewczyną więc nie wiem o co chodzi, po co mnie zaprasza skoro wiedział że mogę sobie przez to wyrobić o nim złe zdanie

Gość drażakokosowa
o kurczę aż specjalnie sprawdziłam i już nie ma tego zdjęcia :D jestem głupia i przewrażliwiona :D no chyba że czyta kafe i się domyślił :P

Gość podnoooszzze
w sumie co z tego że usunął to zdjęcie skoro i tak ma pare z innymi?