Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bzyczek2010

JAK SMAKUJE SPERMA?

Polecane posty

Gość malamilkaop
mmm jest pyszna!!!!! uwielbiam :)

a sluchajcie zalozylam chwile wczensiej taki te,at i mi usuneli?nie mozna czy co?napisalam go po raz drugi....

Gość leviatan ty najpierw znajdź
jakąś dupę a dopiero potem planuj sobie dietę :classic_cool:

nie możesz rano rozmawiać na tematy normalne ? tylko w kółko ci w głowie chooj,obciąganie i łykanie weź się powieś na drzewie, to będzie jedyna pożyteczna rzecz jaką zrobisz w swoim życiu dla społeczeństwa i idź na erotyczny jak nie radzisz sobie z napięciem seksualnym i nie ma ci kto dogodzić

a ty nie czytaj i nie wchodz tu jak ci cos nie pasuje co to ma do napiecia seksualnego, artykul jak kazdy inny ale dla ciebie to temat obcy tabooooo, wiec sie nei udzielaj i wypad stad!!!!

Gość malamilkaop
do aliksandra widac ze jestes jeszcze gówniarą która nie ma pojęcia o seksie i tematami z tym związanymi, temat dla dojrzalych ludzi a jesli tego nie rozumiesz to wyjazd stad!!!!!!!!!!

Gość bzyczek nie musisz się
przelogowywać :classic_cool:

no akurat takie same litery bez polskich znaków,odstępy,przecinki i na koniec wykrzykniki udajesz że cie ktoś popiera żałosna kreatura

Gość a koleżanka wie jak smakuje
sperma? :classic_cool:

Gość aliksandra to na chooj tu
wchodzisz jak ci to przeszkadza krolewno:D

Gość malamilkaop
o matko co za down :P wez idz do zakonu idiotko widać że nie masz faceta a nawet jeśli jakiś jest u twego boku to ma przejebane buahahaha

w ogole co jej to przeszkadza taki temat z rana, nie chce, niech nie wchodzi, 28 lat stara i niereformowalna

idź obciągnij koledze z pracy w kiblu zamiast siedzieć , przelogowywać sie na kafe świeża sperma to jedyna najlepsza rzecz w twoim zasranym życiu

nie przelogowuje sie tepa dziewuch, mowie ze z kolezanka siedze i piszemy razem, smiejemy sie z takich prostych jak cep dziewuch, nie udzielaj sie wiecej w tym temacie ok, wejdz na temat o szydelkowaniu babinko

Gość nivejjkka
nie wiem jak smakuje, nie miałam okazji spróbować tego w moim 20-letnim życiu:) Ale z opowieści koleżanek słyszałam, że jest to słony smak:-O

młodsza jesteś ode mnie ? :D bosz jedyny twój atut godny szczycenia się pewnie do tego jesteś tłusta i rozklapicha jedyną rzeczą do pochwalenia to to że ma mniej lat współczuję ci życia kreaturo :classic_cool:

nivejjkka ---> masz 20 lat a potrafisz sie normalnie wypowiedziec,to ze zalozylam taki watek nie zanaczy ze jestem jakims specem w temacie, chcialam zebyscie przeczytaly artykul:) wszystkie inne zakonnice won stad!!!