Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myrtan

Nienawidze dziewczyn!!! mam was serdecznie dosc!

Polecane posty

Gość Myrtan

Bardzo mi przykro, ale... Nie cierpie kobiet! mam was dosc. Zwodzicie mnie, wykorzysujecie i liczy sie dla was minimum 400 znajomych na nk. Jesli macie takie pozostac do konca zycia, to ja wole zostac gejem niz z wami sie uzerac. Moze uzasadnie swoja wypowuedz. 1 przyklad- Dobra bylem gowniarzem, ale liczy sie. Wiec mialem dziewczyne, ktora sama mnie spytala o chodzenie, bo ja nie moglem sie na to zdobyc. Zgodzilem sie. Kilka tygodni bylo wszystko ladnie, pieknie, az zauwazylem jak chodzi za innymi chlopakami, szczerzy sie do nich, a raz nawet przyuwazylem jak sie z jednym hoojem migdalila. Oczywiscie staralem sie jak moglem z naszym zwiazkiem i i tak mnie rzucila przez smsa zamiast mi to w oczy powiedziec. 2 przyklad- Wprowadzilem sie do nowego mieszkania z rodzicami i nagle biegaly za mna az trzy dziewczyny. Nie chodzilem z ani jedna. Pozniej spytalem jednej jak to sie stalo, ze az im trzem sie spodobalem, a ona, ze to byl zaklad, zeby zrobic na zlosn innej. Wyobrazcie sobie jak sie czulem. 3 przyklad- Dziewczyna zaprosila mnie na naszej klasie. Przez kilka dni mowila jak to sie jej podobam jaki jestem ladny itd... i wczoraj sie dowiedzialem, ze ona tak do wielu chlopakow i poza tym oznajmila mi ze juz ma chlopaka i zebym do niej nie pisal i nie dzwonil. 4 przyklad- spytalem dziewczyne czy chce ze mna chodzic i sie zgodzila i bardzo cieszyla sie. Opowiadala kolezankom. A na nast dzien spytala mnie czy wole byc jej przyjacielem czy chlopakiem. Odp chlopakiem i mi powiedziala, zebysmy zostali przyjaciolmi.

Gość jesteś ślima i ciapciak
i tyle w temacie :)

Gość guarana dobra z rana
jezu dzieciaku , masz dopiero 17 lat a jeczysz i wymagasz od zycia jakbys mial przynajmniej25:o

wzruszajace - moze faktcznie daj sobie lepiej z kobietami a ze to cwaniary to chyba kazdy facet wie

Gość urzekla mnie
twoja historia biedne dziecko...

Gość Myrtan
Nie, nie wezme sie za chlopakow :P Tak racja. Dla nastolatek liczy sie tylko Suupcio SweEt foto w lusterku i wzdychanie za Bieberem. I jak tu wam sprostac jesli zawsze czegos wam brakuje.

Gość Myrtan
Nie, nie wezme sie za chlopakow :P Tak racja. Dla nastolatek liczy sie tylko Suupcio SweEt foto w lusterku i wzdychanie do Biebera. I jak tu wam sprostac jesli zawsze czegos wam brakuje.

Gość Krio-density
Zgadzam się z autorem, kobiety to zimne suki. Jak następnym razem podejdzie do mnie jakaś, to jej prosto w morde powiem "spierdalaj, szmato". Chora satysfakcja, ale zawsze satysfakcja. Chuj wam w dupe, tępe dziwki.

Gość kafeklub
Witamy na kafeterii, kadecie. Jeszcze parę lat i dołączysz do naszej prawiczkowej elity.

"I jak tu wam sprostac jesli zawsze czegos wam brakuje" - nam? To tobie czegoś brakowało, skoro żadna na ciebie nie poleciała :P A tak na poważnie, to zamij się nauką a potem przyjdzie czas na babeczki :)

Gość dzieffwuszka
Tam gadasz. Ja nawet z psycholami miałam do czynienia. Takimi co się wydaje, że tylko w filmach takie typy. A jednak znalazłam koniec końców normalnego faceta. A Ty już się poddajesz:| I jeszcze pchasz wszystkie kobiety do jednego worka:| Sory, ale taką mamy rzeczywistość i trochę się trzeba nameczyć, żeby trafić na kogoś może właśnie przede wszystkim uczciwego. Bo z tego co piszesz z tym jest największy problem.

Gość Ramderuji
A chuj z tym. Męcze się prawie 7 lat i nic. Tylko postawa roszczeniowa ze strony kobiet mnie spotykała. A to daj to daj tamto. Pierdolę to.

Gość dzieffwuszka
Ja dostałam taką radę, bo nie mogłam trafić na konkretnego faceta, żeby po prostu zwrócić uwagę na inny typ niż do tej pory. No i w końcu trafiłam :]

Gość janiel
dziewczyny to chuje mam27 l;at i zadnej nie miałem

Gość gość
tez nie lubie dziewczyn mam 32 lata i zadnej nawet nie dotykalem, calowalem, choc staralem sie o kobiety, i dlatego zostalem gejem. One mnie odrzucily Teraz jestem transgenderem, i chodze z wyzszym od siebie o glowe umiesniomym chlopakiem ktory mnie podnosi jak sobie zazycze tego i to mnie podnieca