Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nauritica665

Nie mam szans na miłość. Mam HIV

Polecane posty

Gość nauritica665

Czytam Wasze tematy i mi strasznie przykro , że przgrałam życie , nie ze swojej winy, ale cóż , widocznie tak musiało być , może w następnym wcieleniu czeka mnie coś dobrego :(

Gość jak do tego dzoszło
skąd i jak dowiedziałaś się o tym?

Gość volga_jasnowidzaaa
zabiłabym go:O

Gość Stara prawda mówi że
Tak to jest,jak się odrzuca prawiczków a idzie się do przystojniaków i tzw rozrywkowych facetów.Kara musi być za nasze krzywdy

Gość cholera jasna......
jak sie o tym dowiedzialas? bo ja wlasnie czekam na wyniki..

Gość gosieńka2666
podli z was ludzie... aż żal mi was..oby Was nie spotkało nic takiego. Przecież nawet zaślubiony mąż może zdradzić z jakąś zakażoną i przenieść na zonę... nie każdy jest świadom, że moze być zagrozony w taki sposób- przez niewierność faceta :o płytcy ludzie bez wyobraźni :/ Autorko, masz szanse na miłość... znam dziewczynę, która związała się z chorym na HIVa.. była z nich bardzo udana para, połączyła ich więź i przyjaźń a nie sex jak w wiekszości związków..nie wiem jak potoczyły się ich losy, bo wyjechali przez zawiść ludzką.. Zawsze możesz poznak kogoś zakażonego również, kto jest samotny jak Ty :)

Przykro mi. Ale nie łam się. Niektórzy ludzie przeżywają z HIV nawet 10 lat.

Gość nbxxcvvv
Master111 - następny ,jakie 10 lat? Obecne leki pozwalają dozyc starosci , jedyny minus tego wszystkiego to leki...niszczą wątrobe i nerki

Gość animimowa xxx
ja tez sie balam ze mam hiva bo przed moim mezem mialam pare niebezpiecznych przygod. jak bylam w ciazy to zrobilam badanie krwi i na szczescie test wyszedl negatywnie.

Gość aaadsfa
glowa do gory poszukaj sobie takiego jak ty, z tym samym klopotem, mozna sie pokochac na cale zycie,

Gość dziś zaczęłam Protal
ściągnij z chomikuj.pl książkę pt. "Przełom". Tam jest o leczeniu hiva mmsem czyli miracle mineral supplement. ja stosuję mmsa i jestem zadowolona pozdrawiam i życzę zdrowka

Gość mala niedojrzalaaaaa
a ja cie oceniac nie bede. bo jestem troche w podobnej sytuacji. bo choc zawsze bylam wierna okazalo sie ze facet z ktorym bylam 5 lat mnie zdradzil... mi powiedzial o tym po kilku miesiacach. wlasnie czekam na jego wyniki wiec jezeli on ma to ja tez... tak wiec nie mowcie ze tylko dziwki maja hiv

jak wy mało wiece na ten temat!!!!tym świnstwem moze zarazic sie kazdy z was nawet przez glupie oddanie krwi do badania!!!!!!

Gość dżołogadżęt
ja bym cie dupczył bo sam nie wiem czy to mam czy ne a życie i tak hujowe

Gość jaśkaw
dżołogadżęt - a czemu myslisz ze masz ? uprawiales przygodny seks?

Gość lowiaj ua
Jeśli to nie prowo to Nie łam się ;) Jeśli będziesz brać leki regularnie to spokojnie dożyjesz starości i spokojnie będziesz mogła mieć zdrowe dzieci. Jedyne ograniczenia to seks zawsze w dumce i regularne branie leków. Spotkasz faceta, dla którego Twoje zakażenie hiv nie będzie problemem - wiem co mówię bo mój narzeczony jest zakażony hiv, też myślał że to problem jak cholera i nigdy nikt tego nie zaakceptuje. A to nie jest wcale takie straszne, lepiej mieć hiv niż raka.

Gość to ten facet musialby byc
totalnym idiota :O w zyciu bym sie nie zwiazal z osoba z hivem to gorsze niz rak 🖐️

Gość annkka
to nie jest jej wina ze na takiego trafila. on okazal sie dupkiem z 2 stron, ze nie zbadal sie co za tym idzie niestety zakazenie. kobieto nie lam sie, z ta choroba da sie funkcjonowac, wybacz ze to powiem ale bedziesz krocej zyc niz planowalas i w/g ale w ciagu tego czasu ktory masz mozesz tyle dobrego zrobic dla innych ludzi ze naprawde nie warto sie zalamywac. glowa do gory. ciesz sie zyciem. pozdrowionka całuje na dobranoc

Gość teksty o potencjale
autorko nawet nie myśl o normalnym zdrowym facecie ! nie wolno ci narażać porządnych ludzi! ty najwidoczniej przed zarażeniem nie byłaś ostrażna , myslałaś d... a nie rozumem , odpowiedzialna jestes sama za siebie , jak mozna byc slepym i głuchym jesli chodzi o sex bez zabezpieczenia ?

Gość teksty o potencjale
wierzyc się nie chce ze bezmózgi karzą rodzić jej dzieci ! ciekawe czy chcielibyście matke z chorobą zakażną , wyniszczającą cały organizm , żyć jak na bombie i każdego dnia mysleć o tym czy już jesteśmy zarażeni czy jeszcze nie , patrzeć jak matka z roku na rok wygląda coraz gorzej , owrzodziałe rany na całym ciele , wychudzenie a przed smiercią po kilku latach choroby smierć ! jesteście nienormalne skazac dziecko na takie widoki!

Gość biorac pod uwage
ze to nie prowo ( jedyny wpis autorki) nie wiadomo jak sie zarazila bo nic nie wspomionala " nie ze swojej winy" to szeroko pojete slowo