Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmywarka012

zmywarka

Polecane posty

Gość zmywarka012

oplaca sie czy nie? wiem ze jest to wygodne nie musisz stac przy zlewie ale czy ekonomiczne? nie moge sie przekonac, zuzywa prad i wode liczmy ze ok 13 l. a normalnie w zlewie za 13 l. to umyje naprawde duzo. ogolnie zakupic i tak zakupie, ale tylko dla tego ze mam leniwego meza ktory nie zmywa po sobie a tak pyk zaladuje(sam tak powiedzial)i juz.

Gość pewnie ze moze wymeldować
pewnie ze się opłaca!! raz ze oszczędzasz swój czas, a dwa ze na prawdę mniej wody idzie. ja mieszkam na wsi, bez kanalizacji. mamy szambo. ostatnio zmywarka nawaliła i już miesiąc stoi niestety a szambo było pompowane juz 2 razy, gdzie przu zmywarce byłoby pompowane tylko raz

Gość bukaaa
Zalezy, jak zmywasz - jeżeli zatykasz zlew korkiem i tylko płuczesz pod bieżąca woda, to zmywarka zuzywa więcej wody. jeżeli wszystko zmywasz pod kranem, to wychodzi podobnie. Niemniej po miesiącu użytkowania zmywarki będziesz się zastanawiać, jak mogłaś bez niej zyć. ;) Wazne jest też, z jakich programów będzies znajczęściej korzystała. Póltoragodzinne mycie w 70 stopniach zuzywa dużo prądu. Ja najczęściej korzystał z Savera - mycie w 50 stopniach i 35 minut, tyle że naczynia sa mokre. Wystarczy ednek zostawić otwartą zmywarkę na kilka godzin i wszystko ładnie schnie.

z tą obsługą zmywarki to bym się tak nei cieszyła ;) mój też do czasu mówił, jak to będzie się tym zajmował, a teraz nie ma komu zmywarki wyładować

Gość zmywarka012
trzeba przetestowac na sobie. trzeba tylko model wybrac

tak czy inaczej - zmywarka najlepszym przyjacielem kobiety nie żadne tam diamenty :)