Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinaxa

Drugi kolczyk w uchu

Polecane posty

Gość karinaxa

Witam,chciałabym troche waszych opini na temat drugiego kolczyka w uchu,mam 32 lata trójke dzieciaków siostra stwierdziła ze to obciach w moim wieku ale czy naprawde? dodam ze mi sie to bardzo podoba ,mąż powiedział ze nie ma problemu ale jak zwykle bywa co inni powiedza:)

Hej :) wiesz kazdemu inaczej sie podoba mi np sie bardzo odobaja kolczyki w uchu ja mam 18 lat i mam synka i oczywiscie mam 4 kolczyki w uchu i osttanio zrobilam w jezyku nawet jednym to przeszkadza bo twierdza ze choc jestem mloda mama to nie powinnam tak miec i co ludzie powiedza za pare lat. ale to byla moja dezycja bo moje cialo. ale ty tez jestes mloda bo 32 to jeszcze mloda kobieta i drugi kolczyk w uchu wedlug mnie to nic zlego moja mam ma 36lat i tez ma 2 kolczyki a ma 4 dzieci :) a jesli maz uwaza ze bedziesz ok wygladac to na co czekasz :)

nie sluchaj co mowia inni.. mozesz miec nawet 50 lat i 10 kolczykow :) jezeli mezowi sie bedzie podobac to ok, wazne zebys Ty sie dobrze w nim czula... a inni niech sobie gadaja.. pamietaj ze ludzie zawsze beda gadac :) pozdrawiam :*

Pewnie 32 lata i Ty sie zastanawiasz? Jestes mloda kobieta dlaczego miala bys rezygnowac z czegos ze wzgledu na wiek( ktory zreszta jest niski)

ewelka 1988 moglabym prosic o pomoc na moim poscie.?? nie radze sobie, zajrzyj tam :( bylaby wdzieczna :(

Gość ghhjkkkkk
Jesli Tobie sie podoba to zrob i nie patrz co inni powiedza, chociaz ja zaluje, ze zrobilam. Ja zrobilam gdy mialm 15 lat, po kilku miesiacach zdjelam kolczyk, ale niestety nigdy nie zaroslo, a minelo juz 15 lat. Jest tam male wyczuwalne zgrubienie i jak sie dobrze przyjrzec to widac dziurke. Nie mam pojecia dlaczego nie zaroslo, przeciez innym zarasta. Dla mnie to blad mlodosci.

He blad mlodosci:PNapewno nie masz blizny ani zgrubienia nikt nie widzi i nie czuje oprocz Ciebie:P To maly szczegol napewno nie nazwala bym tego beledem mlodosci a raczej malutka pamiatka po niej:)