Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jagoddkkkaaaa23

krzeselko do karmienia

Polecane posty

Gość polecam krzesełko z ikea
jest proste, niedrogie ale bardzo funkcjonalne, mój 20 miesięczny synek sam do niego wchodzi przystawiając krzesło.... siedzi na równi z nami przy stole i sam pięknie je.... krzesełko jest stabilne - łatwo je rozmontować i schować - nogi są na takich zatrzaskach... choć ja mam wielką kuchnię więc stoi cały czas rozłożone, łatwo się czyści, tacka ma wyższe brzegi więc nic się nie wylewa.... synek lubi się w nim też po prostu bawić.

Gość Fisher Price są
Mamy to krzesełko Mummy Love (biało zielone) i powiem ci, że nie jest złe. To chiński produkt. Na razie odpukać nic nam nie nawaliło i oby tak dalej. Ogólnie polecam - wszystko działa jak trzeba, dbałe wykonanie, ładna stosunkowo neutralna kolorystyka - chociaż sami od niedawna je użytkujemy, więc jeszcze wszystko się może wydarzyć. :) http://www.kosyl.pl/rks/z1.jpg Dobranoc. 🖐️

Gość okolo tygodnia - dwoch...
nawet ladne to graco i mummylove. bertoni tez maja niezle niektore.

Gość bbbbbbbbbbbkkkkkkkkkkkkkkkk
podbijam

Gość jak masz malo kasy to
jakies plastikowe (np ikea antilop jest bardzo dobre), a jak wiecej to drewniane rosnace z dzieckiem (np hauck alpha, icoo pharo, albo uzywane stokke tripp trapp, geuther swing)

http://allegro.pl/krzeselko-do-karmienia-pepe-baby-design-espiro-wwa-i2036619535.html Ja mam takie zielone. Kupiła jak mała miała 8 mieś i do tej pory w nim je i posłuży pewnie kilka lat dla nastepnego dzidzi. Wydałam prawie 300 zł a przez moment nie żałowałam że kupiłam, ma kilka pozycji wysokości, sa pasy , jest kilka pozycji nachylenia i najważniejsze łatwo bardzo sie czyści-przetrze się mokra ścierką i czyste

Gość uventuria
krzesełko jest zbedne Ani syn ani corka jesc w nim nie chcieli Strata kasy

Gość dzieci zazwyczaj nasladuja
domownikow. te ktore nie chca jesc na krzeslach, tylko biegaja z jedzeniem po mieszkaniu, a rodzice za nimi, to takie ktore nie kumaja o co w tym wszystkim chodzi bo nie maja wzorcow w domu. nie widuja rodzicow jedzacych przy stole, bo rodzice jedza gdzie popadnie (na kanapie, na lawie, przy biurku, ale nie razem przy stole. dziecko to widzi i powiela styl rodzicow.

Gość Xmenaa6a5
Zobacz to: http://mebledladziecka.com.pl/krzeselka-i-foteliki/429-filou-krzeselko-do-karmienia-i-zabawy.html Stosunkowo tanie, a naprawdę solidne i ładne :) Moja córcia już z niego wyrosła, ale naprawdę nam się przydało.Zobacz to: http://mebledladziecka.com.pl/krzeselka-i-foteliki/429-filou-krzeselko-do-karmienia-i-zabawy.html Stosunkowo tanie, a naprawdę solidne i ładne :) Moja córcia już z niego wyrosła, ale naprawdę nam się przydało.

Gość masakra jakas :(
polecam sprawdzic krzeslo do karmienia przy stole-ja takie mam. ono nadaje sie do 7 czy 8 lat. dan chair. jest drozsze ale na dluuuugo:)

Gość mnie mnie mnie
peg prego papa dinner, u nas w uzyciu od 6 miesiąca. regulowane oparcie, dwie tacki (do zabawy i jedzenia), kółka z tyłu, oparcie rozkłada się 3 pozycjach i wiele innych funkcji. synek ma fotelik ze skóry ekologicznej.

Gość mnie mnie mnie
krzesełka ikea są ponoć bardzo wywrotne

Gość mój chrześ niak
Mój chrześniak zaczął siedać w takim krzesełku jak miał niespełna roczek, teraz ma prawie 6 lat, a nadal z tego korzysta.

Gość sylwia3479
Nie wiem dlaczego tak odradzacie drewniane krzesełka-u nas się sprawdziło doskonale,wychowałam na nim dwoje dzieci i nadal wygląda jak nowe z tym,ze teraz służy jako "biurko" dla mojego młodszego syna,który ma 3 latka własnie drewniane wydaje mi sie stabilniejsze-bratowa miała tego rodzaju i niestety ale mała kilka razy przewróciła sie razem z tm krzesełkiem. Takze nie zawsze droższe znaczy lepsze:)

Gość glupota ludzka nie zna granic
ja mam takie chicco i moje dziecko nie wypadlo nigdy, za to samo juz potrafi wysunac stoliczek i wyjsc.dodatkowy plus,ze to krzeselko mozna stosowac od pierwszego dnia zycia dziecka,bo ma regulowane siedzisko,ktore mozna zrobic jak lezaczek.a twoje drewniane to na pewno dla noworodka sie nie nadaje.i wg mnie plastik łatwiejszy w utrzymaniu czystosci.ale oczywiscie kazdy ma swoje zdanie.

No właśnie słyszałam, że chicco jest bardzo stabilne, więc tego się w ogóle nie obawiam. Chodzi mi bardziej o składanie itd. faktycznie da się regulować jedną ręką, jak napisali na stronie? Przy karmieniu to akurat ważne, bo często tylko jedna ręka pozostaje wolna ;)

To krzesełko Polly Magic wygląda nieźle, podoba mi się zdejmowany blat (ta tacka). Ja miałam drewniane i nie byłam zadowolona, śruby co jakiś czas trzeba było dokręcać, mycie blatu było okropne, jak dziecko jadło samo to wszystko wchodziło w szczeliny i ciężko było to wydostać. No i nie powiem że to super rozwiązanie jak ktoś ma mało miejsca, taki leżaczek i krzesełko w jednym i do tego szybko można złożyć i wsunąć gdzieś za szafę ;)

Gość diabliquee
ja polecam Chicco Polly. Długo szukałam i chicco to najlepszy wybór. Kupiłam jak synek siedział już - teraz wiem że mogłam wcześniej, bo ono fajnie się rozkłada. Synek ma półtora roczku i cały czas jest ono intensywnie użytkowane. Wad nie zauważyłam, przedarła się tylko ceratka przy zapięciu w kroku. Młody często zasypia przy jedzeniu, wtedy mu rozkładam "na płasko" i jak zaśnie twardszym snem przenoszę do łóżeczka. Nie ma obawy, że wypadnie jak jest zapięty. Poza tym jest lekkie i dość łatwo je przemieścić. I ma fajne wzory i nie ma obawy przed zabrudzeniem. Krzesełko z Ikei sobie daruj. Mój kilka razy miał okazję w nim siedzieć. Niewygodne, plastikowe, bardzo słabe zabezpieczenie pasami, brzydkie, ruchliwe dziecko nie usiedzi. Poza tym, kiedyś chyba była informacja że je Ikea wycofuje. Zainwestuj w dobre, sprawdzone krzesełko - będzie służyć wam długo (i bezpiecznie)

Świetne te krzesełka Polly Magic. Dla mnie to idealny prezent dla dziecka np. na chrzciny. Do niedawna miałam problem co kupić ale już wiem. Widać że takie krzesełko posłuży na dłużej, opinie ma bardzo pochlebne. Sama marka Chicco jest znana z dobrej jakości zabawek.

Gość Wiolettaaa1189
Jak można karmić dziecko w chodziku?! Przecież od małego trzeba uczyć, że się je przy stole, że posiłki najlepiej smakują w gronie rodziny (a jakoś nie widzę wszystkich członków rodziny siedzących na podłodze przy chodziku i jedzących obiad...). Dla mnie to niepojęte. My od początku rozszerzania diety (6mc) korzystaliśmy z krzesełka do karmienia, które stało przy stole. Mała wie, że ma swoje miejsce, czuje się bezpiecznie w swojej przestrzeni. Kupiliśmy Chicco Polly2Start gdy córeczka miała ok. 3 mcy, bo ma ono opcję zupełnego rozłożenia i regulacji boków (zwężanie i rozszerzanie), więc mała czuła się bardzo dobrze leżąc przy nas i obserwując, jak jemy, gdy jeszcze sama była wyłącznie na mleczku mamy :) Polecam to krzesełko, bo ma tyle opcji regulowania (wysokość, szerokość, podnóżek, odchylenie oparcia itd), że mimo ceny (ok. 500 zł) warto się na nie skusić, bo jest to produkt na lata. Widzę po paru mcach używania, że jakościowo też jest super :) A na zdjęciu moja Mała, gdy jeszcze tylko w krzesełku leżała <3 https://images81.fotosik.pl/556/f824f92a804f356bmed.jpg