Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamusielalusie

Czy któraś mama tak miałą? Proszę o pomoc!

Polecane posty

Gość Mamusielalusie

Witam! zaczęłam z mężem starania o dziecko, od poniedziałku. trzy dni później rozłożyłą mnie "grypa" nie jakoś strasznie ale wirusówka. Czy może to mieć jakikolwiek wpływ na "ciążę?" W sumie jeszcze w niej jak coś nie byłam. Teraz spóźnia mi się okres więc możliwe, że udało się :) Tylko boje się że mogło to jakoś zaszkodzić dzidziusiowi. Oczywiście lekarza poinformowałam o domniemanej ciąży i niczego czego w ciąży nie można brać mi nie dał. Wiem, że dziewczyny zachodziły normalnie podczas chorób, nawet brały antybiotyki bo nie wiedziały... Do lekarza wybieram się jak coś w czwartek

Gość Mamusielalusie
baardzo proszę o odpowiedz :( wiem, ze na początku dzidzius jest jakos specjalnie chroniony bo kobieta w ogole nie moze wiedziec ze jest w ciazy :(

Gość Mamuska87
Jeśli nie bierzesz antybiotyków to nie powinno nic zaszkodzić Twojemu dzidziusiowi. Wgl gratuluję dziecka ;* Przypuszczam, że to pierwsze Twoje dziecko. Ja kiedy zaszłam w ciąże pomogło mi to http://macierzynstwo.zlotemysli.pl/wp,3/ , rozwialo to wszystkie moje wątpliwości i niepewności związane z tym jak się zachowywać na początku ciąży. Może Tobie i też pomoże, warto zajrzeć ;) Trzymam kciuki i zdrowiej :)

od momentu stosunku do poczęcia trochę czasu upływa, w momencie przeziębienia nie byłaś już w "trzydniowej" ciąży przeziębienie matki nie ma wpływu na dziecko, tylko leki i to nie wszystkie nie demonizuj

Gość Mamusielalusie
Dziękuje :D:D:D tak to moja pierwsza ciaza...mam nadzieje ze sie udalo :):):):)

Gość xxxxxxyyy
Dziewczyno wyluzuj z takim podejsciem to pod koniec ciazy bedziesz znerwicowanym wrakiem czlowieka. Nie - ani leki ani samo przeziebienie nie moglo w zaden sposob zaszkodzic twojej "trzydniowej ciazy".

Gość karolka8512
czemu testu nie zrobisz?

Ja na początku ciąży byłam chora brałam silne antybiotyki, na dodatek dostawałam kroplówki i zastrzyki przeciw migrenowe, a dzidzia zdrowa :) Także nie przejmuj się!

Gość xxxxxxyyy
Ale ty nawet jeszcze nie jestes pewna czy jestes w ciazy. Okres moze ci sie spozniac przez to, ze sama siebie tak stresujesz. Zrob test i sie tak nie przejmuj - ciaza trwa 9 miesiecy wiec jeszcze pewnie niejedno przeziebienie cie czeka, zapalenie pecherza, grzybica pochwy - ot zwykle uroki ciazy:).