Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz_37_Polska

Co z moja kobieta sie dzieje

Polecane posty

Gość Mariusz_37_Polska

Hej! Sluchajcie mam zone , jestesmy ze soba 10 lat, 5 po slubie. Na poczatku moja zonka byla seksualnie zimna, tzn. nie miala ochoty na seks w roznych miejscach, nie miala ochoty za czesto, nigdy sama za mnie si enie zabierala, nigdy nie mowila z podtekstami czyli seks i otoczka zwiazana z tym mogla dla niej nei istniec... Niestety teraz po slubie cos sie jej przestawilo, i praktycznie gdy tylko rozmawiamy ona cos musi dodac na temat seksu dwuznacznego. Jak sprzata to sie specjalnie wypina przy mnie, po kapieli specjalnie sie ubiera tak zebym wiedzial, jak zaklada majtki specjalnie sie wypina, jak stoje przy mnie niby przypadkowo dotyka mnie buzia w okolicach penisa rano jak sie budze czuje jak mi go lize, jak sie przebudzam ona mi go juz obciaga jak u kogos jesesmy i akurat nikt nie patrzy lapie go w reke jak jedziemy autem ona do dotyka dlaczego tak jest, zawsze bylo super akutrat ale ostatnio to jak jakas nimfa.... gdy sie zawsze kochalismy to wiadomo konczylem w srodku, teraz mam wyciagnac a ona ustami chce robic do konca, polyka moja sperme albo brudi nia swoja buzie czy piersi.... jak ogladamy tv to juz po chwili mi spodnie odpina i obciaga.... kiedys nei chciala anala, teaz co chwile prosi zeby jej lizac druga dziurke i prosi zeby mi tez to zrobic.... ja naprawde nie wiem co sie z nia stalo, to co wczesniej ja brzydzilo teraz sprawia jej frajd ei ma caly czas malo.... w domu zauwazylem ze coraz czesciej chodzi nago. np. wczoraj rano sie budze robi mi reka, sniadanie i po ide wziasc prysznic, ona oczywiscie przychodzi wchodzi mi do prysznica i sie kochamy (nawet nei musze jej dotykac a z niej cieknie .... po ide sie ubrac a ona kleka przedemna i obciaga znow do konca.....??? ja nie mam sily a ona ma malo o co chodzi??

Gość Stary Żeniol
Ciesz się chłopie z tego bo nie wiadomo jak długo to będzie trwać.Jak urodzi dziecko będzie po ptokach, pójdziesz w odstawkę i będziesz miło wspominał ten czas. Przeżyłem to, teraz albo muszę miesiąc się prosić by dostać albo samopomoc chłopska.

Gość chyba powinienes sie
cieszyc z tego powodu, a nie zadawac pytania na forum, no chyba ze nie mozesz jej sprostac :P

Gość Mariusz_37_Polska
ale nigdy taka nei byla teraz nawet jej nie dotkne i z niej cieknie.... widze jak jest podniecona, i ze nie moze sie powstrzymac.... sluchajcie kiedys sie ja prosilem, bo ja co dwa dni musze, ale teraz ona 5, 6,7 razy w ciagu dnia chce!!!! ale wogole skad to sie bierze, ze ona lubi sperme, ze lubi jak w nia strzelam...., jak koncze w buzi.... przeciez ja to brzydzilo....

Gość diabeeł w nią wszedł
:P

Gość Mariusz_37_Polska
moze jakas pani miala podobnie?

Gość a ja wam powiem, ze4 to
Autorze- czy zonka czasem nie jest kolo 30? W tym okresie kobiety sie rozkrecaja ;) Ciesz się chłopie z tego bo nie wiadomo jak długo to będzie trwać.Jak urodzi dziecko będzie po ptokach, pójdziesz w odstawkę i będziesz miło wspominał ten czas. Przeżyłem to, teraz albo muszę miesiąc się prosić by dostać albo samopomoc chłopska. eee tamm... bzduryy gadasz Ja urodzilam 2 dzieci i nic sie nie zmienilo :P

Gość ----------------..............
kochanek ją rozkręcił 😴

Gość Mariusz_37_Polska
tak jak kiedys mi zarzucala ze jak tylko sie przytule mysle tylko o jednym to teraz wystarczy ze si ezblizy wiem ze ona chce seksu... sluchajcie do tego stopnia ze jak sciagam jej majteczki one sa calutkie mokre!!! pare dni temu oswiadczyla mi ze marzy o wytrysku wiec cos tam podrukowala z internetu i cwiczymy jak ona ma to zrobic!! szok!

Gdyby to bylo prze zkochanka, pewnie tylko z kochankiem by sie tak bawila. Tak sadze..

Gość Stary Żeniol bis
Po prostu wal stary w baraninę aż będzie miała dość a jak ci sił nie starczy poproś kolegów!

Ja tez mam zawsze mokro, czasem jest to problem zwlaszcza, ze zadko nosze majtki ;)

Gość ołłłłł jejeje
Myślę, że mogą być następujące opcje: 1) zegar biologiczny tylka i organizm to sam wymusza aby doszlo do zaplodnienia 2) zewnetrzne bodzce typu internet, filmy erotyczne 3) kochanek 4) przestala brac hormony

Gość -------------.................
5) rozwija sie u niej PCOS lub inna choroba o podlozu hormonalnym

Gość Mariusz_37_Polska
hm wiec ona ma ksztaltke bez hormonow kochanek hm.. nie sadze raczej bo ona naprawde strasznie mi pokazuje jak kocha, jest taka do rany przyloz wszedzie chce chodzic ze mna kurde jak przyjade z pracy ona np. ubrana jest w ponczochy i robi mi obiad... boje sie ze ona ma takie potrzeby ze to moze za daleko isc... prosty przyklad z przed paru dni..... bylismy u naszych dobrych znajomych, ona poszla do ubikacji zawolala nie ze mam przyjsc bo nie moze sobie poradzic z zamkiem w spodnicy wszedlem do ubikacji, a ona go wyciagnela , obicagnela, polknela moje nasienie, wylizala go i wrocilismy do nich!! ja czerwony jak burak a ona odprezona!!! jak pytam sie jaki ma smak sperma i co jej daje lykanie mowi zze to uwielbia bo to faceta ktorego kocha najmocniej jak potrafi i moze smak nie jest jakis super ale to moje wiec bedzie sie tym bawic bo wie ze mi jest wtedy bardzo dobrze...

Gość ołłłłł jejeje
hm....a czy ona w jakis sposob czuje sie zagrozona przez inna kobiete? czy flirtujesz, spotykasz sie z innymi kobietami?

Gość ołłłłł jejeje
albo jeszcze zapytam inaczej czy żona schudła ostatnio i zaczęła dbać o siebie, zaczęła ubierać się może bardziej wyzywająco niż kiedyś na wspólne wyjścia?

:) Ja na TWoim m iejscu bym sie cieszyla jakbym byla facetem. Napewno wiekszosc z tych ktorzy tutaj sa to Ci tego zazdroszcza. (nie mam tutaj na mysli kurwiarzy). ktorzy mysla tylko jak latwo i bez problemow zdradzic swoja zonke z naiwna stara baba. Ale wiecie co ja juz Was totalnie nie pojmuje, jedni narzekaja na swoje ozieble zonki, drudzy narzekaja na wzmorzony poped seksualny swojej polowki. Chlopcy zdecydujecie sie czego Wy chcecie. Wam nie dogodzi :D

Gość Mariusz_37_Polska
mam asystentke, dosc mloda, kiedys brala udzial w miss. naprawde ladna, ale ja kocham moja zone.... a czy asystentka dawala mi sygnaly, czasem tak to odbieram, no napewno na porzadku dziennym jest to ze ona nosi ponczochy i jakos tak "dziwnie" chodzi czy siada ze je widac.... czy dekolty ktore czasami zastanawiam sie czy nie lepiej poprostu nie zakladac bluzki... ale jest mi to pomocne, bo klienci czesto ulegaja dzieki jej urodzi i podpisujemy dosc wazne kontrakty...

ale jak za daleko moze to pojsc ? Ja jestem z moim facetem 13 lat i kocham go nad zycie,tez tak robie jak twoja zona. Zawsze tak robilam. Sytuacja, ktora opisales to nas norma. Dzieki tem nasze zycie sexalne nie jest ndne jak zazwyczaj bywa w dlugoletnich zwiazkach i powinienes sie cieszyc ze tak sie zmienila.

aa no to masz odpowiedz moj drogi- ona sie czyje zagrozona przez ta asystenke :) hehe

Gość ołłłłł jejeje
to moze wlasnie chodzic o ta asystentke :) czy twoja kobieta ja widziala? nie byla nigdy o nia zazdrosna itp.? spotykasz sie czasem z nia poza praca? no i w ogole jaki twoja zona ma do niej stosunek? a poza tym jak oceniasz swoja zone jako kobiete, jest atrakcyjna, lepsza niz asystentka - nie odpowiadaj patrzac przez pryzmat tego, ze ja kochasz, tylko zupelnie obiektywnie czy jest lepsza od asystentki ?

Gość hobbittex
Sprawa jest prosta,nauczyla sie takkich zachowan, i czynnosci seksualnych z kochankiem.

Gość Mariusz_37_Polska
tak znaja sie, w sumie zatrudnilem ja, ale ustalalismy razem ze ma dobre papiery. wiec obydwie sa sliczne asystentka: brunetka, dlugie czarne wlosy, ciemna karnacja, wysoka, bardzo zgrabna, no naprawde sliczna bardzo sliczna, duze piersi, ktore jeszcze specjalnie uwydatnia. no ogolnie sliczna brunetka ktora w sumie nic nei moze byc zmienionego bo jest naprawde przesliczna... no wiadomo ubiera sie ladnie, duze obcasy, obcisle rzeczy, zazwyczaj koszula do tego ale prawie do pol odpieta... a moja zona i nie pisze tego pod wplywem milsoci:) sliczna blondynka, 176 cm, bardzo zgrabna (uprawiala sport bardzo dlugo), duze piersi przedewszystkim strasznie jedrne, bardzo dlugie nogi, takie wlosy do ramion bardzo mnie kreci naprawde sliczna, do tego przecudownie sie ubiera i zaklada fajna bielizne wie moja zona nie powinna byc jakos tam zazdrosna... zreszta nic po niej nie widac ze sie martwi itd. a z asystentka po pracy si ewiduje, bo ona przygotowuje mi dokumenty. ale relacje mojej zony z nia sa dobre moja nawet sie cieszy ze mam tak pracowita pomoc w pracy

Gość Mariusz_37_Polska
pytacie sie o kochanka nie sadze, ale jak tak bedzie dalej to czy nie powody by sie bac?

Gość Mariusz_37_Polska
rozmawialem, odpowiedziala mi tylko ze nei panuje nad tym, ze jak mnei widzi nie potrafi sie powstrzymac... i ze bardzo lubi jak koncze w jej buzi bo wtedy czuje sie spelniona!?!?!?

Gość Mariusz_37_Polska
raz tylko mialem taka sytuacje o ktorej dowiedzial asi emoja zona...

Gość a jaka to byla
sytuacja i jak sie dowiedziala?

Gość jakas taka zgrywuska
dziwna ta zona ze pozwala ci trzymac w pracy taka kobiete i jeszcze nie jest zazdrosna o nia....albo ty wyolbrzymiasz i ona wcale nie jest taka piekna jaka ja opisujesz

Gość hobbittex
na bank ja kochanek rozpalil,i teraz nie moze ostygnac.