Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mama Kacperka.....

W co ubieracie dzieci na dwór w taką pogode??

Polecane posty

Gość Mama Kacperka.....

Mój synek ma 11 miesięcy. Zastanawiam się czy mogę założyć mu wiosenną kurtkę czy raczej jeszcze zimową?? Niby ciepło ale z drugiej strony to dopiero marzec....

Gość huahuahua
Jak zimową to pod spód tylko jedną warstwę, ja jednak byłabym za tym, żebyś ubrała małemu body, bluzę i na to wiosenną kurtkę. Nie zmarznie a jak zrobi się cieplej, zawsze możesz ją rozpiąć.

Gość Mama Kacperka.....
Dzięki :)

Gość huahuahua
Na nóżki rajstopki grubsze jeśli masz cienkie spodnie i odwrotnie - jak masz grubsze spodnie to wtedy rajtki "chudsze". Buty też już nie zimowe, nie ma sensu, żeby się grzał. Jak zrobi się zimniej zawsze możesz przykryć nóżki cienkim kocem polarowym (warto mieć pod wózkiem). Czapkę też jednowarstwową, z przykrytymi uszkami. Rękawiczki warto mieć w razie zmarznięcia, ale nie ma sensu zakładać, jak na dworze tyle stopni na plusie. Szalik i szalikogolf można schować do szafy :) Tak samo kombinezony zimowe. Acha, może masz kombinezon jednoczęściowy cienki, na polarku - to wtedy załóż, bo Twój mały wózkowy jeszcze jest, tak? Ale wtedy pod spód same rajtki i body. W kombinezonie będzie fajnie osłonięty przed wiatrem (plecki).

Gość hmmmmmmmmm778
mój ma 6 miesiecy i mam wiosenna kurtka wcale nie gruba pod to body krótki rekaw cienka bluzeczka i bluza z kapturem rajstopy, spodnie i buty, przykryc mozna kocykiem nózki i tyle

Gość huahuahua
Masz 4 warstwy, możesz spokojnie zrezygnować z tej bluzki cienkiej, skoro zakładasz bluzę z kapturem. Wystarczy body, bluza i kurtka a na wszelki wypadek kocyk do przykrycia i gotowe.

Gość Mama Kacperka.....
Tak jeszcze wózkowy chłopak :D Bardzo dziękuję Ci pomoc :)