Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 7 miesiąc

Wózek z interentu

Polecane posty

Gość 7 miesiąc

Mam do Was drogie mamy pytanie gdzie zakupujecie wózki? Czy któraś z Was kupowała ten sprzęt przez internet? Czy lepiej wybrać się do sklepu? Opinie co zakupu w sklepIE i przez internet są równoważne. Takim ze sklepów dziecięcych w moim miescie jest Berbeć.Czy towary z tego sklepu są dobrej jakości? I mam pytanie czy zakupujecie odrazu takie wózki 3 w 1 ?

Gość bo tak i już
ja nie miałam odwagi kupować wózka z intenetu :P Zdecydowałabym się tylko na takie rozwiązanie w przypadku gdy wcześniej mogłabym wypróbować wózek na żywo a w internecie znalazlabym lepszą cene tego wózka. Co do jakości towarów to zalezy od ich marki. To nie sklep jest producentem, on tylko sprzedaje rzeczy okreslonych producentów :) Aaa, i ja wolałam kupić fotelik osobno, z atestami, testami itp. Jakoś nie ufam fotelikom dołaczanym do wózków, kupilam więc wózek 2w1 :)

Gość mamusia od 3 lat
Najlepiej iść do sklepu bo wszystko możesz dokładnie obejrzeć ale z netu też coś fajnego można znaleźć. 3 w 1 jest bardzo praktyczny ale wypasiona spacerówka też jest dobrym wyborem jeśli dzidzia nie przychodzi na świat w zimie. Głęboka wersja jest na krótko.

Gość azezam
zanim urodzilam syna kupilam wozek na allegro 3 w 1 tragedia bylam po cc wozek byl ciezki nie dawalam rady podciagnac na chodnik kolka sztywne nie skrecane po 2 miesiacach poddalam sie i kupilam nowy w sklepie wozek przez internet... eee nie polecam

Gość ja zamawialam
w sklepie internetowym dino. profesjonalnie podchodza do klienta, jak cos jest nie tak an wlasny koszt przysylaja kuriera, ktory wozek odbiera. u mnie ostatnio sie polamal stelaz, i wszytsko zostalo zalatwione w ciagu 3 dni.

Gość 7 miesiąc
a Właśnie bo tak i już poruszyła temat fotelików załączonych do wózków 3 w 1... No niby one też powinny spełniać jakieś wymogi więc zastanawiam się czy lepszy 2 w 1 czy 3 w 1.

Gość oj tam ojtaaammm
Popatrz sobie w necie jaki wózek Ci sie podoba potem idź do sklepu zobacz go z każdej strony i zamów w necie bo przeważnie sa tańsze. Wózki 3 w 1 jak dla mnie są super. Oczywiście zalezy jaki. Spacerówka z duzymi pompowanymi kołami w życiu nie zastąpi Ci wózka parasolki. Chyba że mieszkasz w mieście gdzie są chodniki gładkie jak pupa niemowlaczka :)

Gość hmmmmmmmmm778
ogladasz w sklepie co ci pasuje porównujesz na internecie ceny, i gdzie taniej tam kupujesz, ja kupilam przez neta i jestem zadowolona bo pare stówek do przodu w porównaniu ze sklepem stacjonarnym

Gość hmmmmmmmmm778
ja mam 3w1 teraz juz na spacerówce jestem i jest super, ma duze kólka i moge wszedzie wjechac a spacerówka by sie nie nadawala ani na dziury, do lasu tez nie, chyba tylko na równa droge albo do marketu

Gość bo tak i już
owszem ale testy te nie są do końca godne zaufania. Jak zdażyłam przecztać testy homologacyjne, potrzebne do uzyskania certyfikacji wykonuje się na małych predkościach. Te same foteliki które w tych testach wypadły dobrze, na w większych predkościach ( w crash- testach ) poprostu nie spełniają swych podstawowych funkcji jaką jest ochrona dziecka ( wyrwane pasy, itp ) " Zgodnie z informacjami publikowanymi przez organizacje konsumenckie, na 470 modeli fotelików samochodowych na naszym rynku, tylko 200 jest bezpiecznych dla dziecka. "

Gość oj tam ojtaaammm
teraz do wiekszości wózków mozna dokupić adapter i zainstalowac fotelik jaki się chce....

Gość ja kupuje na allegro
W sklepie są 50% droższe. Jak na allegro kosztuje spacerówka 300 zl to w sklepie ta sama 460 albo jeszcze więcej. Szkoda mi przepłacać. Oglądam sobie w sklepie a potem szukam tego co mi się podoba na allegro i zamawiam. Tak robię z większością rzeczy.

Gość nauczona doświadczeniem
nie kupiłabym wózka widząc go tylko w necie. Zrobiłam tak za pierwszym razem i wynik był taki że przy drugim dziecku musiałam kupic drugi wózek. Ale teraz już byłam mądrzejsza, najpierw poczytałam fora, potem jak się już zdecydowałam na navingtona to pojechałam do pierwszego uśmiechu, oni tam mają te wózeczki prosto od producenta, obejrzałam, pojeździłam, a ostatecznie zamówiłam przez strone sklepu, także nie musiałam sie martwić o transport. Generalnie teraz mogę navingtona z czystym sumieniem polecic.

Gość znalazlam wozek w necie
sprawdziląm ceny, potem obeszlam wszytskie sklepy w okolicy i tam poogladalam te wozki na żywo i porownalam ceny. Te w inetrnecie byly zdecydowanie korzystniejsze wiec zamówilam przez internet. Uważam ze to najlepsze wyjscie.