Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość japończykteżczłowiek

Pomóżmy Japończykom!!!

Polecane posty

Wiem, że może nie każdy ich lubi, ja też jakąś szczególna sympatia do nich nie pałam ale w końcu to ludzie tacy sami jak my i w obliczu takiej tragedii nie powinniśmy patrzyć na narodowość czy kolor skóry 10zł to dla niektórych niewiele a im może bardzo pomóc. Tym bardziej że jest post to mozna ofiarować jałmużnę:) okażmy troche serca.. http://www.groupon.pl/oferty/bielsko-biala/trzesienieziemi-japonia/287207/.IVxHaU

Przez takich ludzi jak Ty tak ten świat wyglada..

Gość alalklklaa
W naszym kraju ludzie po powodzi nie mogą sie podnieśc.Dzieciaki głodują. Zajmijmy się sobą, im niech bogatsi pomagają!!!

a polacy jak zwykle nie polecieli czekaja aż ich się poprosi o pomoc wszyscy polecieli bez zaproszenia a nasi czekają i jak zwykle nie polecą

Gość qafuijqwdfghj
ja sie podpisuje -pomozmy

A pomagasz naszym po powodzi? każdy mówi że tamtym nie pomoże bo ktos inny ma jeszcze ciężej.. a Pomagasz komukolwiek? bo ja na powodzian tez parę złotych dałam jak potrzebowali. Nie zarabiam wiele a mimo to te 5 czy 10 zł to moge dać i odmówić sobie choćby jednej bluzki, to tak niewiele a jakby każdy chociaz raz w ciagu roku dał te 10zł to na pewno by nie zubożał a jak by pomógł. Najbardziej nie trawię ludzi, którzy tylko mówią ile jest potrzebujacych a nic nie dawaja od siebie

Gość co za młoty :D
Po co mają Polacy lecieć jak nie mają zgody ? Normalna jesteś ? I nie wiem czy wiecie, ale w Azji, Japończycy mają taką opinię jak Niemcy w Europie ...Poznajcie trochę historię .

Gość mariuszszzszz
dlaczego bysmy mieli Japoncow nie lubic? :)

A co historia ma do rzeczy?? Gdyby Twój dziadek kiedys mordował i niemiałbys na to wpływu to chciałbys żeby ludzie teraz przez to wytykali CIe palcami?

Po co mają Polacy lecieć jak nie mają zgody ? Normalna jesteś ? zgodę to oni mają oni nie maja zaproszenia o pomoc niemcy tego nie potrzebowali stała się tragedia wsiedli w samoloty i polecieli sami od siebie

Gość aaaaaaaaaaaaaas
i znowu gnoje probuja zerowac na nieszczesciu innych i zarobic kupe kasy

Nie chce mi się z młotami dyskutować . A najlepsze jest to, że co drugi z was swojemu sąsiadowi nóż w plecy włożyłby . 🖐️ Jakbym miał warunki, to pomógłbym niektórym Japończykom .

Gość zatrzask
że tak się zapytam a w jaki sposób ta pomoc ma być dostarczona, czy Tupolewem 154 numer boczny 102 ?

a czemu zaraz tupolewem co to w polsce są tylko tupolewy? można lecieć innymi samolotami

Gość aaaaaaaaaaaaaas
w Polsce sie rpzyda kupa kasy, biedne niedozywione dzieci, chorzy na raka ktorym odmawia sie leczenia itp

Japończycy sobie sami poradzą. Nie to co Polacy. I znowu będą mieli 100x lepiej od nas

A poza tym jak budują elektrownie jądrowe na takim terenie na jakim jest Japonia , niech sobie teraz radzą . Mają ostrzeżenie jak się igra z diabłem . Mniej pokemonów będzie.

RubinowaDamaTwoja hehehe ja sama potrzebuję pomocy nie mam zamiaru pomagać bo mnie na to nie stać są od tego odpowiednie instytucje zdaje się ?

Gość aaaaaaaaaaaaaas
to niech te odp instytucje pomagaja najpierw nam. Polacy sa gnijeni moga zyc w nedzy ale jesli chodzi o pomoc innym to na pokaz polska jest 1

Gość zatrzask
Polska ma najlepsze na świecie rozwiązania techniczne urządzenia do oczyszczania i uzdatniania wody pitnej sprawdzone nawet na pustyniach , więc jeżeli Japończycy zechcą to jestem ZA

Uważam ,że Japonia jest sama w stanie sobie pomóc :) szybko się odchorują..

no wlasnie i co uzyskujesz pomoc,wystarczająca od panstwa?napewno nie,a do japonczykow chcesz latac i pomagac.A wiesz z czyich pieniędzy oni pomoga ?

to niech te odp instytucje pomagaja najpierw nam. z tym się zgadzam niech pojadą zobaczyc nie daleko choćby kilka km od warszawy i zobaczą jak ludzie żyją

no wlasnie i co uzyskujesz pomoc,wystarczająca od panstwa?napewno nie,a do japonczykow chcesz latac i pomagac.A wiesz z czyich pieniędzy oni pomoga no własnie tylko z drugiej strony jak u nas cos by się stało też oczekiwalibysmy pewno pomocy