Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona84

Kobitki Czy mogłam zajść :(

Polecane posty

Gość zaniepokojona84

już się martwie.....współżyłam ostatni raz 29 Stycznia,potem 7 lutego dostałam okres.Mniej więcej zawsze mam reguralne miesiączki cykl 27-29 dni .Dzis mamy 14 marca a okresu brak dodam że fakt kochalismy się bez zabezpieczenia,ale mój patner nie doszedł do finału dlatego byłam pewna że to napewno nie ciąża .I teraz już zaczynam się martwić,a test az boję się go zrobić.Co dziewczyny myślicie ????

Gość Scrabbledable
A w ktorym dniu cyklu sie kochalas i powiedz jak ten stosunek wygladal?? Po prostu byl to stosunek przerywany? jak partner czul ze jest blisko to juz wychodzil?

Gość tupaczek
Teoretycznie jest taka możliwość. Możesz sobie teraz wróżyć z fusów ,ale pewność będziesz miała tylko po wizycie u lekarza. Stosunek przerywany zawsze niesie ryzyko i trzeba sobie z tego zdawać sprawę. mam nadzieję,że to jest fałszywy alarm

Gość zaniepokojona84
w 18 dniu cyklu współżyłam .Za pierwszym podejściem tak to był stosunek przerywany,potem gdy juz podeszliśmy do tego drugi raz po prostu nie miał pełnego wzwodu :( i na tym skączyliśmy :(

Gość zaniepokojona84
tupaczek .......Mam nadzieje że to jest Fałszywy alarm;/ a tym bardziej ze z tym facetem zerwałam kontakt po dwóch latach znajomości ,wtedy byłam pewna ze będziemy razem....ale się dużo zmieniło :(

Gość zaniepokojona84
podbijam:/

Gość harlekinnn
Myśle że to może być ciąża ale nic pewnego..... nie denerwuj się będzie oki:)

Gość zaniepokojona84
Nie wytrzymam tego JUTRO lecę po test :(:(:( niewiem co bedzie dalej .Przweliczyłam sobie cykle i wyszło mi że miałam dni połodne !!!! brzuszek mnie pobolewa ,ale niewiem czy to z powodu nadchodzącej miesiączki ,czy czy ciąży.Bo jak zaszłam z swoją córcią to też pierwsze tyg.mnie pobolewało:( to może być 10 tydz .Wiem dokładnie kiedy ostatnio współżyłam .Wiem wiem trzeba było uważać a nie użalać się na forum .Ale ja niewiem co ja zrobię jak to będzie to o czym nawet nie chcę myśleć:(

Gość zaniepokojona84
sorki za błędy ,ale poprostu troszke rozgarnięta jestem:(:(

Gość ChlopekRoztropek
Jezeli kochaliscie sie dwa razy i dochodzac do konca, to jest mozliwosc ciazy, chyba ze po 1 razie two chlopak umyl sie dokladnie i oddal mocz. Termin okresu juz minal wiec mozesz spokojnie skoczyc do apteki po test i przekonac sie czy cos z tego wyjdzie czy nie

Gość zaniepokojona84
Test negatywny:) ale poczekam kilka dni i niestety muszę iść do ginekologa bo coś jest nie tak:(

Gość zaniepokojona84
po przeliczniu powinen to byc już 10 tydz wiec nie możliwością jest ze test mógł wyjść nie prawidło :)