Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiesz patrzą, bo może im się p

Frustracja

Polecane posty

Czujecie ją ? Bo ja zdaję się z dnia na dzień coraz bardziej :o

Gość fajna pupa
🌼 u mnie nastał spokój tymczasowo :)

Ja właśnie już mam dość, nie mam przyjaciół takich bliskich (mam kolegów, ale wiem, że nie mogę na nich liczyć jeśli miałbym jakieś problemy), nie mam dziewczyny, ludzie traktują mnie raczej nienajlepiej. Na studiach jest mi źle, a to właśnie na nich miałem odżyć, kończę 3 rok i czuję się gorzej niż na 1, MSU wgl na razie nie robię, bo jak pomyśle, że dalej mam się tak czuć...

Jestem sfrustrowany, bo nie mogę znaleźć dziewczyny, takich jakiś normalnych ludzi do towarzystwa, tym jak wyglądają relację międzyludzkie, tym, że starałem się przez całe życie coś osiągnąć, słuchając rad typu "nauka to potęga", uczyłem się i nic mi to nie dawało, w szkole nie miałem nikogo bliskiego, cały czas siedziałem sam w ławce (teraz też siedzę sam) i mam już po prostu tego wszystkiego dosyć.

Gość fajna pupa
Ja tez słuchałam tego typu rad i pomalutku są efekty (zawodowe). Relacje z ludźmi zacznij budować, dziewczyny nie szukaj na siłe w tym stanie i tak nie amsz szans.

Frustracja mija. Człowiek wyłazi z doła i świat zdaje się bardziej kolorowy. :)

Mam sporo wiedzy, ale praktycznie żadnych umiejętności póki co. Pracowałem kiedyś w telemarketingu i mi dobrze szło miałem dobrą sprzedaż dosyć. Żałuję, że poszedłem na studia, dało mi to sporo wiedzy, ale jeszcze bardziej podłamało. Kiedy miałem 16 lat to też mi każdy mówił "nie szukaj na siłę", ale ja szukać nie umiem wgl. zawsze dziewczyny mi mówiły, że jestem brzydki, mam kompleksy. Teraz mam rodziców, ale jeśli za 10 lat będę nadal sam, a ich już nie będzie to będę zupełnie, kompletnie sam, bez przyjaciół i bez partnerki, taka kompletna samotność to jakaś masakra. Myślałem o tym by zwiać za granice, tutaj nic mnie nie trzyma.

Gość fajna pupa
partnerka nie ma być lekarstwem na Twoje kompleksy i doła, wpierw zrób coś ze soba potem szukaj! nie potrafisz nawiazac przyjaźni, a myślisz ż ebedizesz umiał kochać drugą osobę. Naucz sie relacji z otoczeniem wpierw.

Staram się tworzyć relacje oparte na przyjaźni, ale jak na razie kończyło się to tak, że byłem przyjacielem tylko gdy osoba mnie potrzebowała, kiedy ja potrzebowałem... lepiej nie mówić. broom Ale kiedy ? Ja od wieku 14 lat do dzisiaj sfrustrowany jestem :o

Muszę iść, trzymajcie się