Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wnqkenlewwerwerew

Mój nauczyciel chce ingerowac w moje zycie prywatne

Polecane posty

Gość wnqkenlewwerwerew

Chodzę do niego na korki bo wbtym roku zdaje maturę od jakiś 2 lat. I ostatnio mi powiedział ,,zero zycia osobistego" i tak samo powiedział mojemu ojcu ktory po mnie przyjechał.. Uczę sie sporo i jestem zła bo jak on może ingerowac w moje zycie prywatne ? mam zerwac z chłopakiem bo on tak sobie wymyslil? poza tym mam już 18 lat...

Gość wnqkenlewwerwerew
up

Gość maturks4
"bo w tym roku zdaję maturę od jakiś dwóch lat" :D No kochana, w takim trybie, to ty jeszcze ze cztery lata papierka nie powinnaś się doczekać

Gość wnqkenlewwerwerew
chodziło mi o to ,że chodzę do niego od 2 lat ,a w tym roku zdaje maturę

Gość fdddd
maturks4 ale ty tepa i nie domyslna, kazdy by sie domyslił o co choidzi Autrko ale dlaczego tobie to powiedział i twojemu ojcu? tak w zartach czy serio, napisz w skrocie jak sie rozmowa rozwiązala ze tak powiedział, o czym gadaliscie,? on tak z nerwami to powiedział i napowaznie??

Gość egzaminator też sie ma
domyślić. A panna dostanie za całe jedno cudownie sklecone zdanie 10 pkt, co daje już 5 % zdanej matury. Jeszcze 25% i matura zdana

Gość wnqkenlewwerwerew
Wyciagnal penisa na stol i powiedzial Zero zycia osobistego. Tak samo postapil z moim ojcem, ale bez penisa.

Gość wnqkenlewwerwerew
powiedział to na serio. najpierw na lekcji mnie ,a potem ojcu jak przyjechał.. bo jakieś tam błedy w zadaniach robiłam powiedział ,, musisz sie więcej uczyć . Od dzisiaj zero zycia osobistego. Mowię powaznie" i on jeszcze wie ,że ja mam chłopaka do tego bo nas widział pare razy..

Gość wnqkenlewwerwerew
Bo zgoda może chce żebym się uczyla wiecej ,ale kim on jest żeby ingerować w moje ,,życie osobiste"?

Gość wnqkenlewwerwerew
up

Gość a ten korepetytor to
nie jest kolega Twojego ojca,który cię molestuje?jakoś niedawno był tu temat dziewczyny,która też w tym roku pisze maturę i chodzi na korki.I ma własnie taki problem z nauczycielem.

Gość wnqkenlewwerwerew
Nie to nie on. mój mnie nie molestuje przynajmniej :P

Gość fafafgag
moze zazdrosny o tego chlopaka i chce cie czesciej widywac?

Gość Andzia z parku
A po co to rozstrząsać, widocznie nie nauczyłaś się po raz kolejny i gość stracił cierpliwość. Nie ma co kombinować pt. co korepetytor miał na myśli, tylko się uczyć, uczyć, uczyć. I tyle.

Gość wnqkenlewwerwerew
ale dlaczego on jest taki wredny i lubi uprzykszac życie? i jeszcze mojemu ojcu to powiedzał ,świetnie bo mój ojciec jest podatny na takie rady i też mnie ciagle zagania do nauki dla niego najlpiej jakbym uczyła się non stop bo w koncu chce sie dostać na stomatologię . jak tylko na 5 min schodze na dół i oglądam tv to on już marudzi..

Gość Hela bez mariana
A może on po prostu chce cię odizolować od chłopaka bo sam ma na ciebie chrapkę. A to że musisz się dużo uczyć znaczy że masz mieć więcej korków z nim

Gość fafafgag
to powiedz to temu nauczycielowi zeby sobie darowal takie gadki bo sobie znajdziesz innego korepetytora, bo skoro on cie uczy od 2 lat a nadal robisz bledy to znaczy ze nie umie cie nauczyc.

Gość Hela bez mariana
A może on po prostu chce cię odizolować od chłopaka bo sam ma na ciebie chrapkę. A to że musisz się dużo uczyć znaczy że masz mieć więcej korków z nim

Gość wnqkenlewwerwerew
nie wiem co mu w tej glowie siedzi myslę ,że mi chce uprzykrzyc życie bo jest wredny . a do tego obleśny jakby sie taki do mnie przystawiał to bym chyba pawia pusciła

Gość fafafgag
powiedz ojcu ze chcesz zmienic korepetytora bo ten kiepsko cie uczy