Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka0909

chlopak

Polecane posty

Gość czarnulka0909

nie wiem czy kocham swojego chlopaka jak jest ze mna to czuje sie fajnie jestem szczesliwa ale jak go nie ma dopadaja mnie watpliwosci na jego temat a nie chce z nim zrywac bo nie potrafilabym mu zrobic takiej przykrosci bo wiem ze mnie bardzo kocha ale ja sama nie wiem czy z mojej strony to tylko przyzwyczajenie czy milosc macie podobne watpliwosci bedac w zwiazku dluzszym niz rok?

Gość fafafgag
nie zrywaj z nim dopoki nie znajdziesz sobie innego

Gość czarnulka0909
chce mi sie flirtowac z innymi ale nie wyobrazam sobie go zostawic nie potrafie a on jest jako jedyny w miare normalny mily bez nalogow ale nie potrafi sobie znalezc stalej pracy z powody wyksztalcenia a dokladnie jego braku poprostu olal mature i nie ma nawet sredniego ;( martwi mnie przyszlosc z nim chociaz ja planujemy

Gość fafafgag
widac od razu ze to frajer a ty potrzebujesz prawdziego mezczyzny. ps. nie masz na imie Ewelina>

Gość czarnulka0909
nie :) kurcze nawet nie wiesz jak mi go szkoda ja nie wiem czy go kocham :(

Gość czarnulka0909
ty niby jestes tym prawdziwym mezczyzna czytalam twoja wypowiedz a dla mnie facet ktory dziwi sie ze kobiety nie toleruja mezow pijakow sa idiotami a napewno juz nie sa prawdziwymi mezczyznami moj chlopak na szczescie tak nie mysli

Gość fafafgag
wiesz prawdziwy mezczyzna to taki co potrafi zarobic na zone, dzieci dom, i potrafi stanac w ich obronie gdy grozi im krzywda. Ja moze i pije ale potrafie to zrobic. Jedna wada a duzo zalet.

Gość dadadadad
A ile ty masz lat, bo wyglada na gora 17. Jak nie kochasz to zostaw go. Znajdzie sobie taka, ktora go pokocha.

Gość czarnulka0909
naduzywanie alkoholu to straszna wada niestety ale przewaza nad twoimi zaletami przykro mi ale facet ktory nie moze wytrzymac bez alkoholu kilka dni powinien byc sam albo w zwiazku bez zobowiazan

Młoda jesteś i niedojrzała.Powinnaś flirtować i bawić się ,a nie bawić się czyimiś uczuciami

Gość czarnulka0909
ze mam watpliwosci to nie znaczy ze go nie kocham poprostu musze to przemyslec, a ty nie masz watpliwosci i dla ciebie musza one swiadczyc o tym ze mam jak to napisales gora 17 lat????

Gość hfghmmmmm
mam dokladnie tak samo !!! identytko

Gość czarnulka0909
niestety niektorzy zachowuja sie jakby nigdy nie zyli nie zawsze wszystko jest biale albo czarne mozna miec tez watpliwosci

Gość dadadadad
Moze i jestem dziwna, ale nie mam watpliwosci jak kogos kocham.

Gość czarnulka0909
no widzisz a ja niestety mam

Gość czarnulka0909
hfghmmmmm ku jakiej decyzji sie sklaniasz zostaniesz z nim czy nie?

Gość inabenita
Moj byly tez mial watpliwosci, czy mnie kocha i dlatego jest juz bylym. Lepiej mu nie mow, ze masz jakies watpliwosci, bo on tez zacznie miec.

Gość czarnulka0909
no wlasnie zachowuje sie normalnie ale te watpliwosci czasem znikaja i pozniej znowy wracaja :(

Gość inabenita
No nie wiem co Ci poradzic, zrobisz jak zechcesz. Po wypowiedziach widac, ze ludzie maja calkiem rozne punkty widzenia na ta sprawe.

Gość czarnulka0909
bardzo dobrze sie dogadujemy tylko wkurza mnie to ze nie moze znalec normalnej pracy a co do matury pisze ja w tym roku ale nie ze wszystkiego cos tam zdawal polski geografie i angielski pisemny a na ustny nie poszedl z kolezkami przez jego niedbalstwo nie poszedl 3 lata temu dowiedziec sie co zdal i do tej pory tego nie wiem i on tez a w maju przeciez ma zdawac to czego nie zdal ale czarno widze ta jego mature :(

Gość gwiazdkaaaa
ja też mam tak samo i nie wiem co robić.. :( ciężko...

Gość czarnulka0909
jak myslicie nie uczac sie teraz poradzi sobie jakos na ustnym angielskim?

Gość odakkkkkkkaa
Nie bylabym taka pewna czy sobie poradzi. I po przeczytaniu co o nim napisalas, wcale ci sie nie dziwie, ze masz watpliwosci, moim zadaniem i tak jestes bardzo cierpliwa, ja bym z takim nie wytrzymala. Ale moj jest bardzo zorganizowany i nic nigdy nie odklada na pozniej.

Gość czarnulka0909
to bylo zanim sie poznalismy wiem ze jestem mloda i mam duzo czasu ale boje sie jak trafie na kogos gorszego a ja jestem takim typem ktory nie lubi ustepstw jak sie poklocimy to ja sie pierwsza nie odezwe ale tak jak mysle o rozstaniu to mi trudno jak jestesmy razem to jest fajnie nie mam wtedy watpliwosci a jak go nie ma to czasem sie pojawiaja

Gość czarnulka0909
i co tu z tym zrobic :)???

Gość odakkkkkkkaa
nic, czas pokaze. Ja obstawiam, ze go w koncu zostawisz.

Gość czarnulka0909
myslalam ze to ten jedyny stad te plany na przyszlosc ale moze sie jeszcze to jakos zmieni nie chce zaprzepascic tego co ze soba przezylismy

Gość odakkkkkkkaa
Zmieni, albo i nie zmieni. Ja tez mam faceta i nie mam takich watpliwosci jak ty. Jak ze mna jest i jak go nie ma tak samo go kocham i nie wyobrazam siebie z innym. Wiec nie trzymaj sie tego swojego tak kurczowo, bo moze jest Ci inny pisany.

Gość czarnulka0909
moze jednak to milosc skoro tak sie trzymam i go bronie :)

Gość odakkkkkkkaa
Milosc milosci nie jest rowna. Jak teraz patrze z perspektywy czasu, to nie moge uwierzyc, ze kochalam mojego bylego, a moze mi sie tak tylko wydawalo, bo mialam swoje watpliwosci. Tak na prawde to dopiero z moim obecnym facetem nie mam watpliwoci i jestesmy razem juz 5 lat, i jestesmy szczesliwi. Jesli chcesz zyc w niepewnosci, to twoja sprawa. Powodzenia CI zycze w wyborze wlasciwego rozwiazania.