Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mijka...

Aplikatory!!!!! BIAŁA PERŁA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mijka...

kupiłam "białą perłe" i dziś spróbowałam zastosowac... fatalnie sie czuje te akpikatory sa duze jak dla mnie mimo ze je zmiekczalam i dopasowalam;/ niewygodnie mi w nich? moze cos zle zrobilam? macie jakies doswiadczenia na ten temat?

Gość MMMMMMMMMarema
Ja tam dopasowałam je i owszem po godzinie czułam dyskomfort ale dało radę wytrzymać...

Gość nionka
jak dla mnie to było wywalone ponad 50 zł w błoto

Gość MMMMMMMMMarema
Wygodne czy nie ważne, że skuteczne....

Gość Ja używałam białej perly
Aplikatory byly ok. Za to mniej ok był sam żel - po tygodniu stosowania zęby mnie tak bolały, że musiałam przestać używać. A chyba trzeba 14 dni tego używać o ile dobrze pamiętam :) Ale efekt był super- po tygodniu mialam zeby prawie białe, wiec myślę że gdybym używała tego do końca to byłyby idealnie bielutkie :P No ale jak się chce być ładną to trzeba pocierpieć ;) Aha i jeszcze drobna rada - pozwijaj chusteczki higieniczne w ruloniki i powkładaj sobie pod jezyk i ogólnie wkoło zębów, bo podczas trzymania aplikatora w ustach jest straszny ślinotok, najlepeij własnie wypchać sobie usta chusteczkami, one beda wsiąkać śline.

Gość mijka...
ok dzieki;* a dziewczyny mam takie pytanie, jesli macie jakies plaby z przodu to nie wyglada jakos dziewnie nie macie z tym kłopotu?

ja uzywalam biala perle przez okolo 2miesiace i efekt byl super. wiadomo, ze trzeba troche pocierpiec jednak mnie nic nie bolalo. no chyba ze ma sie ubytki to juz inna sprawa

Gość le chat
Witam, Ja również potrzebuję 1 aplikatora do Białej Perły, czy ktoś dysponuje dodatkowym? Dzięki, pozdrawiam ;)