Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaska77zamosc

Kiedy najpóźniej zmieniłyście lekarza prowadzącego ciążę?

Polecane posty

Gość kaska77zamosc

Chodziłam do mojego 5 miesięcy, a teraz nagle został ordynatorem szpitala i chyba sława uderzyła mu do głowy. Nie ma dla pacjentek czasu, wizyty są mega krótkie, wiecznie spieszy się do szpitala itp. Podobno w szpitalu traktuje wszystkie pacjentki całkiem sensownie, a na domowych wizytach - o dziwo - totalna olewka. Nie podoba mi się to i mogłabym się przepisać do lekarki, do której chodziłam jeszcze w szkole średniej, ale czy nie jest już trochę za późno?

Gość kaska77zamosc
A nowy pytał dlaczego? :)

Do nowego idę po połówkowym, ale chodziłam do niego już kiedyś więc na pewno go nie zdziwi moja wizyta :D No a jeśli spyta, to zapewne nie będę nic złego mówić o poprzednim lekarzu (choć mogłabym) tylko powiem, że wróciłam do niego bo wiem, że jest na prawdę dobry :P

Jeśli nie jesteś zadowolona z teraźniejszego lekarza to go zmień tym bardziej, jak nie są to wizyty na nfz. Jak płacimy to czegoś oczekujemy chyba..

Ja zmieniam właśnie teraz. Jestem w 18 tygodniu ciąży. W sensie na nastpną wizytę idę do innego lekarza - jest już umówiona - i to będzie mój 20 tydzień ciąży/ Zdenerwowała mnie dotychczasowa lekarka, ale przekonało mnie to, że teraz jak nigdy lekarz powinien być idealnie dostosowany do naszych potrzeb. Zmień lekarza i się nie martw :)

Ja jestem w 15 tyg i tez sie zastanawiam czy zmienic lekarza.Wypisuje mi l4 lezace a wszytsko jest ok.Nie bede siedziec w domu i czekac na ZUS!!Wkurzyl mnie ostatnio.Przeraza mnie tylko szukanie nowego!

Gość w 7 miesiacu
z koniecznosci bo mój sie bardzo rozchorował

w 34 tyg bo moj lekarz zrezygnował z prywatnej praktyki i tylko w szpital przyjmował.Tafiłam na rewelacyjnego lekarza ktory mimo tylko 3 wiztyt traktowal mnie jakbym od lat do niego chodzila