Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość och książę

Dzis nastoletni chłopcy nasmiewali się ze mnie i wyzywali - czy jestem brzydka?

Polecane posty

Gość och książę

Krzyczeli ty maszkaro , krokodylu , co to moze znaczyc ? Siedze i placze :(

Gość Zuzanna Ameliiia
Przyjmij do wiadomosci ze jestes brzydka i.... rozwin inne obszary uwodzicielskich talentow. Uwodzenie to nie tylko uroda. Grywasz w szachy? Czasami rozgrywa sie partie bez hetmana /krolowej/. Mozna wtedy dosc do perfekcji w uzywaniu wszystkich innych figur , ktore w normalnych partiach czesto sa "zapominane" Powodzenia.

Gość dsrtyre
przyjmij do wiadomosci, ze nastoletni chłopcy to debile i ich opinia jest gówno warta, za 5 lat będą się łasili zebys tylko im szpary popuscila :D

Gość mam to na uwadze
Oj, też kiedyś przejmowałam się docinkami nastolatek, ale później stwierdziłam, że to nie ma sensu. Żaden pyskaty szczyl niemający zielonego pojęcia o życiu nie będzie mówił mi czy mam się czuć dobrze sama ze sobą, no proszę. Zazwyczaj ignoruję takie docinki, jeśli się zdarzają. Myślę, że nie warto wdawać się w dyskusje albo reagować w jakikolwiek inny sposób. Jedynie raz nie wytrzymałam i spytałam pewnej młodziutkiej dziewczyny, która w ramach popisu przed starszymi kolegami postanowiła dociąć mi kilkoma złośliwościami: "Co, pierwsza w życiu miesiączka? Spokojnie, za kilka dni poddenerwowanie powinno minąć". Ale to tylko raz. :) Pozdrawiam, uszy do góry, na idiotach świat się nie kończy. :)

Gość kierwa kolejny podszyw ladaco
E tam, w niektórych kultach religijnych krokodyle uznawane były za jedne z najpiękniejszych stworzeń na ziemi. :) 🌼

Gość tiaamka
" nastoletni chłopcy"??? ile ty masz lat?

Gość och książę
21 a co :P