Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CostaCalmaHotel

Costa Calma - hotel

Polecane posty

Gość CostaCalmaHotel

Hej! Był ktoś może na Wyspach Kanaryjskich? Konkretnie interesuje mnie Fuerteventura - Costa Calma. Planujemy polecieć na jakieś fajne, zorganizowane wczasy, ale nie wiemy za bardzo do jakiego hotelu - jesteśmy z moim chłopakiem parą od 3 lat ( mamy po 26 lat). Będę wdzieczna za jakąś podpowiedź! Pozdrawiam!

Gość ellbal
Byłam w hotelu costa calma palace-najlepszy hotel w tej miejscowosci a i najlepiej sie prezentuje, 4* a wnetrze hotelu jest oszalamiajace. Tanszy ale rowniez bardzo dobry hotel to hotel Taro beach. Pozdrawiam!

Gość Katerina.K.
A z jakim biurem lecicie. Ja też się zastanawiam nad Fuertaventurą. Zawsze chciałam polecieć na Kanary, a w tym roku mamy z mężem 5 rocznicę ślubu wiec było by to chyba odpowiednie miejsce na spędzenie romantycznych chwil. Chciałam też się dowiedzieć czy jest tam coś do zobaczenia?

Gość holaaa
ja też zawsze chciałam lecieć na Fuertaventurę. I mam nadzieję, że w końcu uda mi się zrealizować to marzenie w tym roku. Znalazłam sobie fajny hotel w Alfie. Bardzo mi się podoba, a biuro jest fajne, byłam już z nimi.

Gość Maciej-aza
Chcę zrobić dziewczynie niespodziankę i polecieć z nią na last minute. Ale jakieś tańsze... może Tunezja albo Egipt? Gdzie najlepiej szukać dobrych lastów?

Gość CostaCalmaHotel
Słuchaj, jest tyle ofert, że gwarantuję, że jak dobrze się rozejrzysz to coś znajdziesz. Polecam wejść na strony Alfastaru, eximu. Tańsze biura też organizują super wycieczki!

Gość buonapetite
No ja właśnie z alfastarem będę leciała pod koniec kwietnia. niech mi ktoś powie czy zawsze zmieniają godziny wylotów czy niezbyt często czy w ogóle?