Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała2013

Ślub 2013

Polecane posty

mam problem z swiadkami... mam 2 kandydatki na ta "funkcje" a zadnego faceta, czy bedzie to mile widziane jesli bede miala 2 swiadkowe? czy spotkaliscie sie z tym ze ktos miał dwie swiadkowe? dajcie jakies wsparcie :D

Gość wilgotna 13
życze udanego ślubu

Gość dorociczka
u mojej kuzynki też świadkowe to były 2 dziewczyny

Gość Betty :)
my planujemy na 17.8.2013 r :D dużo jeszcze pracy przed nami bo tak jakoś dopiero co salę załatwiliśmy. Ale będzie dobrze:)

Gość M@rta
rodzy Narzeczeni, Urocza Chwila to organizacja ślubów i wesel w Warszawie i okolicach. Jesteście młodymi, zapracowanymi ludźmi, którzy marzą o bajecznym i niepowtarzalnym ślubie, lecz nie macie dość czasu by wszystko zorganizować? Zajmę się przygotowaniem ślubu od podstaw bądź też cząstkowymi elementami, z którymi nie możecie się uporać. Jestem dla Was!!!! I chcę Wam pomagać!!! Chcecie by ten dzień był wyjątkowy dla Was, a także dla Państwa gości? Firma Urocza Chwila wychodzi naprzeciw Państwa oczekiwaniom. Kieruje się wymaganiami Pary Młodej i podchodzi indywidualnie do każdego projektu i każdej z par. Pracuje profesjonalnie, terminowo i z największą dbałością o najdrobniejsze szczegóły. Znam branżę ślubną dobrze, gdyż wiąże się ona z moją pasją. Motto mojej firmy Urocza Chwila to profesjonalne podejście, klasa i zadowolenie klienta. Jestem niezawodna i skuteczna nawet w kryzysowych sytuacjach. Słucham potrzeb i oczekiwań naszych klientów i przedstawiam moje propozycje. Sugeruje, doradzam, mówię o moich pomysłach, ale nigdy nie narzucam rozwiązań. Pracuję tylko ze sprawdzonymi podwykonawcami, którzy oferują najwyższą jakość usług i profesjonalizm. Wszystkie pary zainteresowane tym, jak wygląda współpraca ze mną zapraszamy na bezpłatne konsultacje. Wystarczy wysłać e-mail, a ustalimy dogodny termin i miejsce spotkania. Doradzę przy wyborze: strojów weselnych oraz dodatków, kosmetyków czy welonu, butów , kwiatów itd., wynajęciu odpowiedniej sali na przyjęcie czy też wesele, wyszukaniu auta jakim byście chcieli jechać do ślubu, oraz goście, znalezieniu zespołu muzycznego czy też Dj didżeja znalezienie dobrego fryzjera, kosmetyczki, manikiurzystki, wybraniu wzorów zaproszeń, savoir vivre, oraz usadzaniu gości, dekoracje sal, menu odpowiednie dla gości i młodej pary, alkohol, wyborze podziękowań dla gości, oraz ,dla rodziców, wybraniu firmy która ustroi kościół i sale weselną, restaurację bądź auta, usługi dodatkowe. W razie zainteresowania proszę o kontakt e-mail: marta.uroczachwila@gmail.com Napisz gwarantuje ze nie będziesz żałować!!!!!!!!! Odpowiadam na każdy e-mail w ciągu 24 godzin! ZAPYTAJ O WOLNY TERMIN!! Pozdrawiam serdecznie Wasza konsultantka ślubna Urocza Chwila