Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała2013

Ślub 2013

Polecane posty

Gość bearparty
Witam! ja tez planuję ślub na 2013 rok a dokładnie na sierpien... wiem ze to długo i strasznie mnie to denerwuje ze trzeba z takim wyprzedzeniem wszystko załatwiac...

Gość slomka007
ja planuje na 2013... juz mamy sale i fotografa ... w wolnym czasie szukam juz fajnych pomysłow zeby wesele nie było za drogie a pamietane przez gosci no i przez nas na dłuuugo. ;-)

Gość już żyjcie tym ślubem i wesele
a potem po roku topiki o wypaleniu się małżeństwa bo zwyczajnie nie macie o czym gadać i wam nudno ;)

Gość slomka007
hm, no nie wydaje mi sie zebym nie miala o czym rozmawiac z moim przyszłym mezem.... mamy mnostwo innych spraw i innych zajec, ktore lubimy dzielic. nie ma czegos takiego po slubie chyba ze ktos sie zle dobrał. ja jestem przekonana ze u mnie bedzie ok, w innym razie nie powiedzialabym "tak".

Gość za 3 lata jak minie ślub
zaczniecie żałować że tak szybko się skończyło zobaczycie :D takich topików jest miliony na kafe

Witam Ja tez uważalam ,że bezsens jest zamiawiać sale 2 lata wczesniej. Ale jak moja koleżanka szukala sali to terminy an za rok prawie wszystkie byly pozajmowane( zostaly miesiące od listopada do kwietnia). Oczywiście ona brala sale takie ktore mają dośc przyzwoite ceny. I ja ze wzgledu no to zdecydowalam sie zamowić sale na 2013 dokladnie na sierpień. A jeśli chodzi o zespoly na wesela to mam kolezanke ktora spiewa w takim zespole i tez ma duzo terminów pzajmowanych na 2013. Oczywiście jeżeli się ma duzo pieniędzy to nie jest problemem zrobić wesela w 3 miesiace bo u mnie w mieście są restauracje kore czesto maja wolne terminy ale cany tez mają duże. Ja bym chciała teraz jeszcze zepól sobie zalatwić tzn w ciągu najbliższych 3 miesięcy a resztę zajme sie nie wczesniej niz pólroku przed ślubem i nie zamierzam całe te 2 lata spędzić na przygotowaniach bo to jest bezsesnu.

Gość mamy slub w sierpniu
2013 ,załatwiony lokal ,fograf ,wideokamerzysta ,limuzyna ,kosciol W tym lokalu nie było juz wolnych sobót mamy wesele dwudniowe niedziela ,poniedzialek . Nie chcielismy w przypadkowej knajpie ,mamy ponad 160 gosci . Sala miala byc ekskluzywna i pomiescic taka ilosc gosci

Gość mamy slub w sierpniu
zapomniałam o zespole :) wszyscy zaliczkowani ,spisane umowy

Gość Agatka Wisienka
25 maj 2013 to nasza data :)

Gość eM_P
10.08.2013 :)

Gość wrzesien2013
Narzeczona 2013, mamy tę samą datę 07.09.2013 rok, ale chyba już nie piszesz na tym forum.. :) gdy powstał ten topic nawet zaręczona nie byłam. Ślub planujemy dopiero od teraz czyli praktycznie ok. 1,5 roku przed ślubem. Mamy salę, teraz rozglądamy się za jakimś zespołem.

Gość olcia89
my mamy 29.06.2013:) sala zarezerwowana, dj szukamy:) dziewczyny, wiecie kiedy trzeba Kosciol "rezerwowac" ? mamy tam iść i zarezerwowac datę a potem formalności ?

Gość Odcinek
Profesjonalny film z wesela zwykle wiąże się z kosztami od 3000zł w górę, a tanie nagrania zwykle nie oddają emocji, są nudne i zmontowane prowizorycznie. Zapraszam do zapoznania się z niespotykaną ofertą z gwarancją jakości. Montażem zajmuję się hobbysytcznie od 8 lat, od roku pracuję dla dużego studia filmowego, co jednak nie jest opłacalne. Postanowiłem wziąć sprawy we własne ręce. Ponieważ założenie działalności i zakup sprzętu wiąże się z dużą inwestycją finansową - poszukuję już teraz zleceń na sezon 2013, aby mieć pewność na minimalne niezbędne "obroty" firmy. Pierwsze zlecenia wykonam w niezwykle atrakcyjnym stosunku jakości do ceny, jeżeli zgodzicie się, abym później używał tych filmów do reklamowania firmy (w Internecie, podczas prezentacji - dodatkowo daje to Państwu gwarancję jakości, zależy mi na wypromowaniu swoich usług). Chętnie umówię się na spotkanie, na którym zaprezentuję swoją dotychczasową pracę oraz porozmawiamy na temat wizji filmu, abyście mogli ocenić jakość mojej oferty. odcinekdlaciebie@gmail.com tel. 605 175 362

Gość angela3107
Agatka Wisienka to tak jak my:) nareszcie pojawił się ktoś majowy, ale super :)

Hej kobitki my mamy na 29 czerwca.2013;) Sala już jest teraz tylko fotograf z kamerzystą 2 w 1 i grajki;) Teraz w czerwcu rezerwacja daty i godziny w kościele;) a formalności ksiądz powiedział 3 miesiące przed ślubem dopiero;) tak że od września zaczynam poszukiwania swojej wymarzonej sukni ślubnej.;) Pozdrawiam cieplutko

Gość slomka007
my tez mamy 29 czerwca!!!! piekna data czyz nie? hehe!! juz nie moge sie doczekac :D

ja tez 29 czerwca 2013 :) my juz sale mamy, zespol , fotografa i kamerzyste, kosciol :) teraz tylko do wrzesnia odchudzac sie do przymiarek sukien :) chociaz nie wiem czy wytrzymam i czy wczesniej nie zaczne latania po salonach sukien slubnych :)

wiesz jak by sie dało ja już bym biegała i przymierzała. Ja na szczęście nie mam problemu z odchudzanie bo naturalnie jestem szczuplutka;) Ja od jakiegoś czasu kupuje gazete ''Panna Młoda'' kwartalnik 4 razy w roku wychodzi - i tam sa piękne suknie salony gdzie można je dostać,bardzo pomocna gazetka i mam kilka opcji co bym chciała mieć na sobie tego pięknego dnia;)

Gość zareczona :)
a macie juz obraczki? maraton po salonach juz zaczełam, kamera, foto i zespol juz sa :) jeszcze mnostwo rzeczy do zrobienia... a miedzy innymi dekoracje, jak planujecie? same czy wynajmujecie kogos do dekorowania sali, kosciolka i samochodu?

hejka dziewczyny jest topik na ten temat : http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4834027 jestem tam i nikt mnie nie wysmial :d ja mam na kwiecien 2013 i zaczelam rezerwowac wszystko od grudnia bo mimo wszystko mieszkam w Nl i nie mialabym kiedy zalatwic tego... i nie wstydze sie ze poltora roku predzej zaczelam planowac i zamawiac...

Co do obrączek My będziemy kupować dopiero 3 m-ce przed ślubem- wiemy juz co chcemy bo chodziliśmy po salonach i mamy swoje perełki. Cena sie nie liczy bo wiadomo to na całe życie;) I chcemy 2 kolorowe;) Co do przystrojenia to sale mamy w cenie wynajmu wiec super i z głowy mamy sale ale kościół i auto na własną rękę;) Ja juz w sumie mam wszytko zaplanowane wiem co i jak będzie wyglądało tylko kwestia zakupu;) Ja nikogo nie wynajmuje bo to moim zdanie strata kasy wole to dołożyć w zakup mieszkania.

Gość Impresion
Witam! Zapraszam wszytskie szczęśliwe, przyszłe Panny Młode na naszego bloga i fanpage'a pełnego inspiracji i pomysłów ślubno weselnych. Codziennie coś nowego... Dzięki nam zaskoczysz Swoich gości, ciekawie zaaranżujesz swoją ceremonię i sprawisz sobie niesamowitą pamiątkę... polecamy, radzimy, podpowiadamy... http://www.facebook.com/?sk=welcome#!/pages/Impresion-Pracownia-Wyj%C4%85tkowych-Chwil/405698126131352 http://www.facebook.com/?sk=welcome#!/pages/Impresion-Pracownia-Wyj%C4%85tkowych-Chwil/405698126131352 ZAPRASZAMY i życzymy owocnych przygotowań. POMÓRZ NAM ROZWINĄĆ SKRZYDŁA! Impresion - Pracownia Wyjątkowych Chwil

Gość www.myevents.com.pl
KOmpleksowana Organizacja Wesel Ślubów i innych imprez okolicznościowych www.myevents.com.pl SZCZECIN zapraszamy