Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elissss

tabletki antykoncepcyjne jakie bierzecie

Polecane posty

Gość hnhjj
qlaira 54 zl

Gość tabletki celeste
od trzech lat, wcześniej 5 microgynon (ale po ciąży zaczęłam po nim strasznie krwawić) + asekurella......... nie wiem jak to razem ale od dziś razem z tabletkami;) spadło libido więc trzeba je podnieść;D

lekarz przepisał mi sylvie 30 na poczatku wszystko bylo ok bo 3 opakowaniu zaczelam bardzo tyc, ewidentne zbieranie wody w orgnizmie koszulki opinaly mi sie na ramionach wieksze piersi - jednym slowem w zyciu nie bylam taka gruba! w sumie bralam go 7m-cy. poszlam do innego lek w zasadzie przypadkowo powiedzialam mu o zmianach przepisal mi yasmin. i tez po okolo 3 opakowaniac zmiana- schudlam mam wrazenie ze moje cialo jest smuklejsze mam fajniejsza cere, mniej humorow mniejszy apetyt. wiec jak bajbardziej polecam Yasmin. Sa drozsze ale warto. i co najwaznijesze!!! na co 2 lekarz zwrocil mi uwage- przed przepisaniem tabletek anty lekarz powinien skierowac cie na niestety platne badania jak poziom hormonow i kilka innych o skomplikowanej nazwie. Niestety 80% ginekologow tego nie robi tylko przpiesuje talbetki w ciemno od firmy farmceutycznej od ktorej lekarz dostal lepsza wycieczke. Tak sie to w tym kraju odbywa wiec albo proscie o badania i niestety placicie a najlepiej korzystac z abonamentu w prywatnej przychodni ale przebadac sie porzadnie. potem nie ma problemu z chocby zajciem w ciaze, chorobami ginekol i inne... lepiej zapobiegac niz lezczyc niestety na niewiedzy tracimy my sami :/

A brała któraś z Was może Vibin? Lekarz mi ostatnio o nich wspomniał, bo ciągle zdarza mi się zapomnieć..

Gość tajny pseudonim kobiety
ja biorę Midiane. czuję się po nich dobrze.

Tez biore midiane i znosze je na prawde ok...Nastroj bez zmian, nie przytylam, nie nabieram wody, wlosy i cera po staremu, jedyne co sie zmienilo to biust +trzy rozmiary, a to mnie akurat bardzo cieszy

Gość gość
lesinele

Gość gość
Ja biorę naraya plus, w mojej aptece kosztują 32 zl.

Gość gość
Ja biore biseptol, jest najlepszy

Gość gość
Naraya Plus - to już czwarte opakowanie. Cera się poprawiła, piersi urosły, waga w normie, ale... piecze mnie w czasie stosunku bez prezerwatywy i mam uporczywe myśli samobójcze.

Vibin, tanie, z wygodnym systemem brania i najważniejsze, dobrze dobrane bo nie mam efektów ubocznych.