Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalmannnnyy:((

Mam bana na kafeterii... jestem załamany ;((

Polecane posty

Wszystkie moje tematy kasują :( wypowiedzi tez :( jestem zalamany , wpisali mnie na czarną liste 😭

Gość co mahgslisdf
dobrze ci tak bo najwidoczniej zasluzyłes

nikogo nie wyzywałem , to mnie czesto obrazacie :( ja robie tylko prowokacje i co? od kilku dni widze ,ze czesto moje tematy znikają , w smietniku zadnych zgloszen , posty znikają ...wiec wpadlem na czarna liste... ehh... bede skazany na bramki proxy :(

Gość tiaaaamka
to jakim cudem załozyłes ten topic?

przez bramke proxy , IP z Chin :classic_cool: to jedyny sposob zeby tu pisac i zeby nie kasowali mi topikow z automatu dlaczego JA ??? jesli ktorys mod to przeczyta : Dzięki takim ludziom jak ja to forum zyje ! dzis zrobilem kilka prowokacji ,ludzie tam krzyczą i wymieniaja ostre slowa , chyba o to chodzi firmie o2 ?? o skandale? Powinienem u was pracowac :):):):)

Moderatorzy nie lubia kosciola , pisu , obrazania brzydkich polek i takie tam sprawdzilem ,bo na swoim koncie mam kilkaset tematow i wiem jaka jest ich ''polityka'' :)

Gość taki stary a taki goopi
:D

Na kafeterii nie na banów :P W to, że zablokowali ci nick, że kasują założone przez ciebie tematy - wierzę, ale nie w bana, który nie pozwala wejść na forum i pisać pod innym nickiem.

Gość to znow jaaaaa
mp30 - moderator widzi to samo IP i kasuje. To prawda, ja robilem setki prowokacji i podszywow z drugiego kompa, i przegladalem to forum,diety i prac i moje wypowiedzi znikaja, niektore tematy tez.... Widac jestem tu niemile widziany. Zawsze pisze na pomaranczowo.