Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trutrutru

on, nowa praca i ona...

Polecane posty

Gość trutrutru

Trochę z teorii: ja 23, on 25, zaręczeni- za rok ślub. Dotychczas pracował z samymi facetami. Od 2tyg ma nową pracę- zastępca kierownika w większym sklepie. Jego kierowniczka to urocza 25latka, rozwódka... I do sedna. Postanowiłam dyskretnie zobaczyć jak sobie w pracy radzi, jak się odnajduje. Niczego nie podejrzewając zwiedzałam sklep i wypatrzyłam jego i ją. Coś mu tłumaczyła, co chwile poprawiała włosy, uśmiechała się, wybuchała śmiechem itd. On się uśmiechał i tyle. Pomyślałam no nic. Po dwóch dniach poszłam tam na zakupy z koleżanką i znowu to samo. Jak ona się śmiała, normalnie jakby komedie oglądała, a włosami tak kręciła i wywijała.. Stwierdziłam, że trzeba podpytać coś mojego faceta no więc pytam jak ta jego kierownicza czy dobrze się im pracuje- 'dobrze' taka odpowiedź. Mówię, ze widziałam ze wesoło tam jest, a on ze jak to w pracy. Trochę podirytowana tymi odpowiedziami pytam czy uważa ja za atrakcyjną- "nie wygłupiaj się". Ja na to, że wygląda to tak jakby na Ciebie leciała - "no i? ja na nią nie lecę" i koniec gadania. Kilka dni temu "spotkanie integracyjne". Miał na nie iść jednak z przyczyn losowych nie udało mu się. oczywiście kierowniczka dzwoniła o 22 spytać czy będzie. I najlepsze jest już 1 w nocy i telefon dzwoni. Patrzymy w telefon a to ona, mówię odbierz, a on "po co?", to nalegam no obierz co ci szkodzi- ":nie" i nie odebrał. Odczułam to tak jakby chciał co ukryć, żebym nie usłyszała tej rozmowy. Może przesadzam, ale czuje jakby kroił się jakiś romansik... przynajmniej z jej strony. Co wy myślicie?

Gość juuiu
ja bym sie bala...takie rozwodki potrafia byc niezlymi sukami

Gość tiaaaamka
noo

Gość fghjkl;asdfghjk
Uważaj na niego a jeszcze bardziej na nią. Nie jest to powód do dumy ale byłam kiedyś taką koleżanką z pracy. W sklepie jest masę okazji na flirty i takie tak... Ja na szczęście w porę się opamiętałam i zwolniłam się z pracy.

Gość dsfsfsdfdsf
no nie wiem jak dla mnie to wyglada odwrotnie, ale moze sie myle.. wyglada jakby naprawde mial ja w nosie, a swoim gadaniem mozesz go tylko tak wkurzyc ze ci w koncu na zlosc zrobi. nikt nie lubi byc podejrzewany niesprawiedliwie a najczestszy odruch to wlasnie zrobic to o co cie podejrzewaja, tak na zlosc..

Gość trutrutru
jeszcze przypomniało mi się jak byłam trzy dni temu i czekałam na niego pod pracą (wracałam ze swojej i kończyłam pół godziny wcześniej) i cos mu pokazywała przy kasie. On stał tyłem do witryny a ona przodem i widziała mnie (znamy sie przelotnie, ze względu na moją pracę ale nie ważne) i co chwile na mnie zerkała i śmiała się i w ogóle jaka ona cudowna i fajna a cycki prawie na wierzchu... tak jakby sprawdzała jak zareaguję. Ale ja to olałam uśmiechnęłam się tylko do niej na koniec jak mój już wychodził. myślę, że mój nie zdradziłby mnie i ona chyba nie jest w jego typie- w sensie uroda itd. ale wiem jak kobiety potrafią okręcić sobie faceta... chyba nadszedł ten moment w którym przejrzę przypadkiem jego telefon, co mi się nigdy nie zdarzyło.

Gość trutrutru
dsfdsfdsf- to tylko raz było gdy okazałam zazdrość. na co dzień tego nie okazuję właśnie z tych powodów które wymieniłaś- by nie poczuł się źle w moim towarzystwie i nie poleciał do nie uśmiechniętej i roześmianej ;]

Gość tiaaaamka
najlepiej ja odizolowac

e tam zimne suki;-)) jak by nie chcial to by te zaloty przerwal - ale jemu to najwyrazniej imponuje i moze tez na nia leci, szczesliwy w zwizaku facet nie pozwala sobie na takie sytuacje zeby inne kobiety dzownily do niego w nocy aha, ty nic nie mozesz zrobic - to tylko jego decyzja - zadne odseparowywanie nie pomoze, poza tym jak nie ta to niewykluczone ze "czar na niego" rzuci inna;)

Gość trutrutru
czyli nic nie robić i czekać czy jej się znudzi, albo jemu bardziej spodoba?

ja uwazam ze dobrze zrobil, ze nie odebral. niech sobie pipa nie mysli, ze moze dzwonic o 1 w nocy do ludzi. ja na twoim miejscu bym sama odebrala i zapytala, czy moge w czyms pomoc!!

otywnie nic nie mozesz zrobic no chyba....ze sie osmieszyc taka prawda

"Coralick ja uwazam ze dobrze zrobil, ze nie odebral. niech sobie pipa nie mysli, ze moze dzwonic o 1 w nocy do ludzi. ja na twoim miejscu bym sama odebrala i zapytala, czy moge w czyms pomoc" a ja mysle ze on juz pozwolil "pipie";) myslec ze moze do niego dzownic w nocy i dal takie przyzwolenie, zazwyczaj "pipy";) az tak glupie nie sa i wiedza do kogo mozna a do kogo nie mozna dzwonic;-)) - decyduje o tym mezczyzna, nie jego zazdrosna partnerka

ROR... no z tym bym sie nie zgodzila... ze wiedza do kogo moga a do kogo nie... w wiekszym procencie to kompletne pustaki.... ja faceta nie bronie ale tez nie robmy z niego kootasa bo tak na prawde faktow za malo, zeby cos blizej stwierdzic

Coralick - relacje miedzyludzkie maja to do siebie ze sa dwustronne, nie bronie ani jej ani jego - po prostu uwazam ze dal kjej przyzwolenie - bylam swiadkiem odwrotnej sytuacji facetowi mojej kolezanki narzucala sie pewna dzieczyna - i raz pozwolila sobie zatelefonowac okolo 22 - tak ja zalatwil ze sama zdebialam - ach, nie uzyl zadnego niecenzuralnego slowa;-) z doswiadczenia i obserwacji wiem - ze kjak facet nie chce to nie tak prowadzi relkacje - ze poza psycholami (tymi zajmuje sie policja) - zdana po nocach wydzwaniac nie bedzie

Gość trutrutru
Ona dzwoniła o 1 w nocy w czasie tej 'imprezy integracyjnej' na której nie było mojego faceta. Mój nie chciał odebrać bo uważa ze to nie pora na telefony i on wtedy śpi.

nie ma zanczenia skad dzwonila - moim zdaniem, ja by,m nie chciala byc z mezczyzna ktory tak prowadzi relacje z innymi kobietami ze te dzownia do niego w nocy, takie jest moje zdanie sama tez do obcych - albo kolegow z pracy nie dzwonie nocami

no to chyba dobrze uwaza, bo w koncu 1 nad ranem to nie pora na telefony. zapytalas go czy ma zamiar kolezance przekazac ze telefony o tej porze sa niestosowne??

Gość trutrutru
następnego dnia spytał po co dzwoniła to powiedziała, że się jej pomyliło i wybrała nie ten numer co chciała. wspomniał jej, że nas obudziła i tyle.

jsane ;-)) chcesz siebie oszukiwac to oszukuj - chcesz usprawiedliwac to ok, mamy inne gusta i inne wymagania wobec naszych partnerow i juz;-))

no i o to chodzi.... ja bym nie robila szalu... pogadaj z nim, powiedz mu ze cholera, jestes zazdrosna i troche sie martwisz... probowalas w ogole??

Gość trutrutru
nie chce wyjść na zazdrośnice, ale spróbuję dzisiaj, zaraz powinien być w domu. nie wiem czy to ma jakiś sens ale chyba nie zaszkodzi.ROR ja nie szukam wymówek dla niego bo on w sumie nic złego nie zrobił tylko ona się zachowuje jak głupia uśmiecha się ciągle itd, a mój w sumie nie robi nic złego. sama juz nie wiem.

tutaj kazda z nas ma inne doswiadczenia i kazda mowi ze swojego punktu widzenia. po co ambaras i niepotrzebne nerwy, skoro facet jest obok ciebie. chyba najpierw najlepiej z nim pogadac... a odrobina zazdrosci nie zaszkodzi :D

Gość ehh mój też kiedyś
nie odbierał bo tłumaczył że nie chce mu się z nią rozmawiać albo że jest nieodpowiednia pora a co się okazało to sypiał z nią ale każdy przypadek inny, ja mówię tylko co to u mnie oznaczało

nie wrzucajmy do jednego wora i nie popadajmy w paranoje... POGADAC Z NIM!!! Marsz!!!!

Gość calkiem podobnie
Moj rowniez pieprzyl mi fazy ze nie pora,ze nie ma o czym z nia w tej chwili gadac ...a prawda byla taka ze przez 2 lata mizgal sie z suka.Dzwonila ,pisala ,wpieprzala sie we wszystko.I to oczywiscie jego wina bo pozwolil jej na to.Nawet wiedziala kiedy mnie nie ma w domu zeby dzwonic na dluzsze pogawedki.Ehh faceci to swinie.Oczywiscie nie wszyscy :)

dajcie dzieczynie spokoj - ona bardzo sie chce sam przekonac;-)))) i chocby jej 100 osob napisalo czym to pachnie;-)) intuicja cie nie myli - zalozyals teamt bo cie to tak martwi - a teraz bronisz swojego chlopaka ze "w sumie to nic zlego";-)) jakieto typowe;-)) "ROR ja nie szukam wymówek dla niego bo on w sumie nic złego nie zrobił tylko ona się zachowuje jak głupia uśmiecha się ciągle itd, a mój w sumie nie robi nic złego. sama juz nie wiem" no rzeczywiscie kretynka;-))) i to ona ma problem bo sie tak ciagle usmiecha a nie, bron boze, niety';-))))

"[, skoro facet jest obok ciebie. chyba najpierw najlepiej z nim pogadac... " jasne ;-)) przeciez jedno frugiego nie wyklucza wieczorem moze lezec kolo autorki, rano kolo kierowniczki;-)) sluchaj - ja nie mowie ze on z nia sypia - tylko ze na nia leci i takie wlasnie jej sygnaly wysyla

Dziewczyny ni badzcie smieszni -faceci mysla inaczej niz kobiety, a dodatkowo wiekszosc jest wygodna - w zyciu ci nie powie prawdy - powie ci raczej to co mu bedzie na reke;-)) nawet nie rozumiem o czym mam byc ta rozmowa?;-) zapytzasz czy kierowniczka mu sie podoba powie ze nie - inaczej dostaniesz histerii i bedzie mial;-) a uklad z toba tez mu pasuje zrobisz mu awamnture ze dzownila w nocy - ok, on juz to zakumal - wiecej nie zadzwoni;-)) czy tylko naprawde chodzi o ten jeden tel? mezczyzne ocenia sie po czynach - nie slowach

Gość ojhjbuypboubo
idź tam do sklepu, zrób awanturę i wyzwij dziewczynę, niech się odwali od Twojego faceta...jezeli będziesz stała z boku to coś się może wydarzyć, a tak zrobisz jej i jemu wstyd....któreś z nich odejdzie z pracy i po sprawie...albo każ mu odejść z tej pracy...ona ewidentnie go uwodzi i jeżeli on mile reaguje na jej umizgi, to znaczy że ona musię podoba i romans to kwestia czasu....zrób coś z tym i to szybko.... tyle tu takich historii ..... kochana zawalcz o Wasz związek...albo w jedną albo w drugą stronę.....