Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przyrodnia siostra nieznajomej

chcę poznać swoją przyrodnią siostrę

Polecane posty

Mama 16lat, niedawno dowiedziałam się, że mam starszą o 5lat przyrodnią siostrę. Zanim tata poznał mamę, miał dziecko z poprzedniego związku. Chciałabym poznać moją siostrę, ale rodzice mi zabronili. Jak mam ich przekonać?

Gość
jak sie dowiedzialas? nie przekonuj znajdz ja sama moze po nazwisku sie da? zdobadz jak najwiecej informacji :) poza tym masz prawo znac swoja rodzine

Gość nie przekonuj ich
widocznie matka jest zazdrosna, a ojciec nie wywiazuje sie z obowiazków ojcowskich względem twojej siostry działaj na własną rękę

Podsłuchałam ich rozmowę. Dopytywałam się ich aż powiedzieli mi prawdę. Siostra ma nazwisko po swojej mamie, więc może być trudno ją odnaleźć :(

Gość
no to pewnie ojciec placi na nia alimenty ja bym sie dobrala do konta i sprawdzila, czy na jakies dane nie przekazywana jest regularnie ta sama kwota albo jakiekolwiek dokumenty w domu ale radze ci najpierw pogadac spokojnie, powiedziec, ze ci zalezy itp.

Gość antybiotyk nie działa
jeśli się uczy ojciec powinien płacic na nia alimenty... moze wpadnie ci w reke jakiś wyciąg z konta?