Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agra11111

Czy był ktoś z was na pogrzebie kilkuletniego dziecka?

Polecane posty

Gość gość
to naprawde najgorsze uczucie jakie moze byc, pogrzeb, cos strasznego brr... kiedys moja kolezanka potrzbowala pomocy przy organizacji takiego pogrzebu i www.koperski.com.pl pomogli jej we wszystkich fromalnosciach, jak sobie o tym przypomne to naprawde slabo mi sie robi

Gość gość
Świństwem i chamstwem jest pisanie o śmierci dzieci i umieszczanie między słowami reklamy:-o masakra. sama była kiedyś na pogrzebie dziewczynki z osiedla, na którym mieszkałam jako dziecko. Zmarła na raka, miała niespełna 8 lat, ja wówczas miałam może 12-13 - nie więcej. Tłumy ludzi były. Rodzice podziękowali za tę ostatnia drogę ich córki, nie czuli się opuszczeni, byli wtedy młodymi ludźmi. Córka zmarła ojcu na rękach w szpitalu :( A jak sobie przypomnę, jaka śliczna była ... przeszła wiele w swoim krótkim życiu, nawet amputację nogi (już w czasie choroby).:(

Gość gość
mojej córce ostatnio zmarła koleżanka z klasy i tez długo się zastanawiałam nad tym czy sama powinna iść na pogrzeb tak znajomego dziecka... ale w końcu poszłyśmy obie i cała uroczystość www.hadeslublin.pl była zorganizowana subtelnie i z ogromną wrażliwością... decyzji nie żalujemy

Gość gość
Wypierdalać z tą reklama, chooojki!!! Jak tak można... :O

Gość gość
w takich sytuacjach warto jest iść na pogrzeb i wesprzeć rodzinę. W obliczu ogromnej tragedii rodziców warto by mieli kogoś kto zorganizuje całą uroczystość dom pogrzebowy www.kalla.lublin.pl organizuje takie uroczystości od początku do końca i chociaż o tyle mają lżej najbliżsci.

Gość gość
na pogrzeb trzeba iść jeśli się znało.l tak wypada. Jeśli jednak dotknie ten problem kogoś osobiście to wasrto udać się do www.hadeslublin.pl bo oni całą uroczystość orgaqnizują osobiście.

Gość gość
qrwa skończcie z tą szeptanką hades i kalla w takim temacie! Wstyd. Włos się jeży na głowie

Gość Ndjehsaj
Fajnie sie zarabia na smierci małego dziecka?? Ludzie wstydu nie macie!!

Gość gość
tez byłam nie tak dawno na takim pogrzebie. Bardzo przykra sprawa.

Gość gość
ja niestety też uczestniczyłam w takim pogrzebie. Moim zdaniem to zdecydowanie bardziej przykra sprawa niż kiedy umiera ktoś starszy. Akurat była to córka mojej siostry. Pomogliśmy jej zorganizować uroczystośc z tym zakładem pogrzebowym http://www.dpsz.pl/, bo sama raczej nie byłaby w stanie. Mają bardzo ładne akcesoria pogrzebowe, trumienki itp. Wszystko zorganizowali bardzo sprawnie.

Gość gość
gość 2015.12.15 ja niestety też uczestniczyłam w takim pogrzebie. Moim zdaniem to zdecydowanie bardziej przykra sprawa niż kiedy umiera ktoś starszy. Akurat była to córka mojej siostry. Pomogliśmy jej zorganizować uroczystośc z tym zakładem pogrzebowym http://www.dpsz.pl/ , bo sama raczej nie byłaby w stanie. Mają bardzo ładne akcesoria pogrzebowe, trumienki itp. Wszystko zorganizowali bardzo sprawnie. Ten dom pogrzebowy jest naprawde pomocny.

Gość gość
Niestety - zdarzyło się. To była bliska osoba i matka dziecka ledwie dawała radę. O tyle dobrze, ze zaklad pogrzebowy http://anubis.info.pl/ dal rade ogarnac sporo formalnosci i lekko ja odciazyl.

Gość gość
Miałam w rodzinie pogrzeb małego dziecka, wszystko organizował zakład pogrzebowy www.pogrzeboweuslugi.pl , to bardzo istotne aby mieć odpowiednią pomoc, szkoda, ze to nadal temat tabu i ludzie źle odbierają to.

Gość gość
Miałam okazję brać udział w takim nieszczęśliwym wydarzeniu - zmarła córka mojej siostry. Zarówno ona jak jej mąż byli strasznie zrozpaczeni, co się dziwić? Uznałam, iż na moich barkach leży zadanie w postaci zadbania o pogrzeb. Nawiązałam współpracę z https://www.zakladpogrzebowy24.pl : ich profesjonalizm pozwolił na szybką organizację pochówka, trumny oraz nagrobka. Siostra była wdzięćzna zarówno mi jak i zakładowi. :(

Gość Mari

Zeby Wam interesy poupadaly chciwe gnoje, co reklamujecie się wykorzystując temat śmierci dziecka. Wstyd.