Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cholernie trudna sytuacja :((

Mam 21 lat dzisiaj dowiedziałam sie że jestem w ciązy i muszę usunąć dziecko...

Polecane posty

z powodu pewnego bólu udałam sie do internisty ten mnie odesłał do innego i sie okazało że jestem w ciązy. no byłam w szoku ...mam studia nie mam pracy nie mam chłopaka ...ale pozniej lekarz mi powiedział że to szczegolny przypadek i bedzie sie ze mną musiał skontaktować, zadzwonił umówił na kolejną wizyte niezwlocznie ...pojechałam od razu dzisiaj a on mi że moja choroba (w sumie to nie jestem chora tylko troche nie dbałam o zdrowie, i nie chodzi tu o otyłość , mam coś innego ale nieważne) zagraża ciązy a ciąza zagraża z kolei mi i że w takim wypadku dopuszczalna jest aborcja i nawet proponowana... no i co mam zrobić? nie gadałam o tym z rodzicami. ale chciałabym urodzić dziecko, boje sie że jesli teraz bym straciła to pozniej też ne bede mogła ale też jesli np. umre po urodzeniu to kto sie zajmie dzieckiem ? :(

kobiety dbajcie o siebie bo skończycie tak jak ja :( może jakbym biegała codziennie albo ćwiczyła to by inaczej to dziś wyglądało...

Gość karambusiowa
to jak zaszło zapłodnienie?

Gość głupia cipaaaaaa
normalnie przez stosunek, no chyba ze wierzysz w niepokalane poczęcie:O

Gość Dobry bajer
Pół sukcesu

Gość poihgt
Moze napisz dlaczego musisz usunac,na co jestes chora...

Głupia jesteś autorko jak but. Usuń ciąże skoro jest zagrożeniem. Ja nigdy nie zrozumiem takich nieodpowiedzialnych debilek. I co chcesz żeby księża i mohery Cię chwaliły, bo staniesz się kolejną "bohaterką", która dla dziecka poświęciła życie/zdrowie?

Gość ojciec 2 dzieci
nie zabijaj , urodzisz normalnie , powiedz rodzicom, jezeli donosisz normalnie i urodzisz bedziesz miala dziecko,

Gość pan prezes
trzeba było używać prezerwatyw

Gość basiak8999
naprawdę jesteś w trudnej sytuacji Ja osobiście nie usunęłabym ciąży-nie zabiłabym swojego dziecka -ryzykowałabym własne zdrowie i życie Musisz tez wziąć pod uwagę że lekarze też sie mylą Przede wszystkim skonsultowalabym się z innymi lekarzami

nie chcę uznania niczyjego, nie chodzę do kościoła , ale szkoda mi usuwać Dziecko :( nie planowałam tego ,ale się ucieszylam nawet, nie mam 15 lat. jestem w dobrym wieku na dziecko...co do choroby to bardzo powazne schorzenie kręgosłupa :(

z drugiej strony jesli skończyloby sie to moim np. kalectwem tzn jezdzeniem na wózku inwalidzkim to faktycznie wolę usunąć , bo co dziecku po matce inwalidce... albo umrę i dziecko zostawię rodzicom? oni nie są już mlodzi, nie chcialabym żeby moje dziecko trafiło do domu dziecka ;/

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
a ojciec dziecka służyh w Afganistanie?

Gość julka z podwórka
to wcześniej nie wiedziałaś o swojej chorobie? lekarze cie nie uprzedzali że ciąża jest dla ciebie niebezpieczna?

Gość justyna aa
w dobrym wieku na dziecko to się jest wtedy kiedy można je utrzymać,jesteś studentką a dalej myślisz jak ciemnogród:O

Gość jakkkkk
zaszłaś w ciążę,skoro nie masz chłopaka?

Gość bella donna ....
jezu co to za schorzenie :O:O

Gość ubawpopachyyyyyyyyy
autorka jest wiatropylna zapewne ;p

Gość Andzia860
Nie rób z nas debilek skoro szukasz rody na Kafe , tylko napisz rozpoznanie swojej choroby bo tekst bardzo poważna choroba kręgosłupa można wystosować u 4-latka. Jak chcesz pomocy to bądż rzeczowa i bardziej konkretna. Napisz opinie lekarza .

jak ona jest w ciąży, to ja jestem sopran w operze poznańskiej. Ot wojująca działaczka pro life, chce zameldować wykonanie zadania.

Gość Andzia860
Lekarz powiedział dopuszczalna a nie konieczna. Każdy lekarz może stwierdzić dopuszczalność usunięcia ciąży wystarczy zapłacić i milczeć. Skoro nie ma konieczności to idzie się do specjalisty adekwatnie do rozpoznania i poddaje się leczeniu. Podejrzewam cię o fałsz . Szukasz potwierdzenia u nas swojej chęci usunięcia ciąży. DAj DOWÓD PROBLEMU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość hfdjghfg
Usuń. Jak tego nie zrobisz, a coś się stanie to do końca życia będziesz nienawidzić dziecko.

Gość dvdfbytjmum,hn
jak nie masz chłopaka, to kto cie zapłodnil??? szlajałaś sie po dyskotekach??