Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anarchosa

Oj ciężko z intelektem u panów....

Polecane posty

Gość Anarchosa

Powiem kilka słów. Jestem szczerze oburzona takim zachowaniem Panów. Jak w ogóle możecie oceniać człowieka po tym jak wygląda. Liczy się charakter, nie pieniądze, nie wygląd, charakter! Co Ci z super cycków jak Twoja paniena będzie miała Cie w głębokim poważaniu? Co Ci przyjdzie z pięknej buźki jak Twoja "sweet lalunia" będzie tak piękna że nie opędzi się od adoratorów? Proszę Panowie zastanówcie się kiedykolwiek o czym Wy mówicie, ja rozumiem że macie inny pogląd na rzeczywistość, ale obudźcie się to jest POLSKA. Nie każda tu wygląda jak młoda Pamela Anderson, a szczerze to mało która wygląda jak starsza Pamela Anderson. Pozdrawiam zacne grono kobiet, którzy twardo stąpają po ziemi, nie dają się wkręcić w operacje plastyczne, solaria , tipsy, byle tylko przypodobać się facetom . Jeszcze jedno, nie ma sensu obrażać Panów, oni po prostu myślą penisem;]

Gość Anarchos
I jeszcze mnie skopiowała niedorajda jedna;] ale zawsze wiedziałem, że kobiety potrafią tylko korzystać z dorobku mężczyzn... i się potwierdziło;p

Gość Anarchos
A co do ładnych pań, kobieta nie ma być piękna, ma być kochana;d

Gość sam jestes słaby
nic dziwnego ze masz z nimi złe doswiadczenia, wybierasz pustostany bo myslisz fiutem, a pozniej płaczesz na babskim forum :D i wylewasz frustracje :D

Gość Anarchos
Ja tam uważam że kobiety to skarb świata, tylko trzeba znaleźć odpowiedni dla siebie;d Ale ta kopia mojego postu mnie trochę zdenerwowała;]

Gość Anarchosa
to prowo, sorczan i wiesz, ja akurat patrze na charakter u mężczyzny dobranoc

Gość Anarchos
Dziękuję, śpij dobrze.;d

Gość protestuje
cycki som fajne

Gość hydrargyrum
widocznie w takim srodowisku sie obracasz.. ewentualnie masz podejscie typu ze kazdy ktory chce miec ladna dziewczyne to pustak

Gość Anarchos
Ja tam mam ładną dziewczynę i naprawdę coś sobą reprezentuje, ja nei mówię że ciało nie jest ważne, ale nie najważniejsze. A tu sami erotomani cycki są fajne ja jebie;]