Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naciq

dostepne tylko pasztety

Polecane posty

Gość naciq

moze i przesadzilam w tytule.ale juz mnie powoli roznosi.jestem na sympatii. ci ktorzy mi sie podobają-nie odpisują. za to pisza ci ktorzy nie sa dla mnie atrakcyjni.zapewniam ze nie mam zbytnich wymagań. musi byc starszy ode mnie no i wmiarę wygladac. ostatnio to juz wogole masakra-prawie nikt nie pisze.wkurzylam sie i zrobiłam pewien manewr: napisalam do kazdego jak leci.ten sam tekst-taki neutralny.wysłałam chyba z 50 wiadomosci. i niepatrzylam wogole na fotkę-taki experyment z nutką nadziei. i prosze-pisza jak burza.tyle ze wiekszosc to pasztety. kochani!kieruje to glownie do mezczyzn-jak chcecie poznac fajna wartosciowa dziewczyne,milosc,druga polowke to nie wstawiajcie fot takich szarych,bez wyrazu,bez zycia, w brudnej koszuli na wytartej wersalce,fot robionych z komorki,fot przedstawiających smutnych zmeczonych zarosnietych i zaniedbanych ludzi-widma. ogarnijcie sie troche,zadbajcie o siebie. mzoe to cos troszke zmieni. mam nadzieje...

Gość a ile masz lat?
??

Gość naciq
ja? troche duzo.ale sa starsi ode mnie.a co to ma za znaczenie?

Gość naciq
ktos sie jeszcze wypowie? wiem,nie zadalam zadnego pytania,ale moze ktos ma jakies doswiadczenia z sympatii. i nie szukam TU nikogo,tu na kafe.TU chce tylko pogadac,wymienic sie doswiadczeniami.

Gość naciq
hallo

Gość naciq
no jeszcze na głowe nie upadłam zeby dawac linka do mojego profilu.poza tym nie prosze o ocenę mojej osoby. dziś chcialam tylko zauwazyc,ze od wczoraj mam bardzo duzo wiadomosci i nie nadązam odpisywac.powaznie!! i poznalam paru naprawde wartosciowych facetow.ci ktorzy wydawali sie "bylejacy" a napisałam do nich tak tylko pro forma,niektorzy z nich okazali się calkiem interesujący.wiem,wyglada to nei wsystko a ja niesprawiedliwie oceniałąm tak ludzi,zamiast przyjrzec sie ich wnętrzu. ciesze się bo mam kilka fajnych znajomosci,zobaczymy co dalej. ale moze ktos jeszcze wypowie się dziewczyny,chlopacy,moze opowiedzcie swoje historie na sympatii.moze cos to komus pomoze;]

Gość naciq
moze zle mnie ktos zrozumiał.nie chodzi mi o to ze ktos jest powiedzmy mniej ładny z natury. natura to natura z nią nie wygrasz.tacy się rodzimy i nie mamy na to wpływu. ale na niektore rzeczy tak. mozemy o siebie zadbać.a na niektorych jak się patrzy to naprawde az sie flaki przewracają.zaniedbani,w brudnych koszulach,z tygodniowym zarostem...no coz chyba trudno bedzie takiemu znalezc swoja milosc...

Gość dasertyn
Mam profil na Sympatii 2 lata i również zauważyłem zainteresowanie ze strony "pasztetów".

Gość naciq
ja mam profil od grudnia. a poznales juz kogos fajnego?

Gość gamera
naciq moim zdaniem pytanie o twoją fotkę było jak najbardziej na miejscu. może po prostu przystojniacy nie piszą dlatego, że , ponieważ, gdyż wiedzą , że mogą mieć atrakcyjne kobiety a ty jesteś brzydka?

Gość dasertyn
Poznałem fajną kobietę, piszemy ze sobą ponad rok, dwa tygodnie temu po raz pierwszy się spotkaliśmy, mnie zaczęło trochę "brać", ale z jej strony nie zauważyłem zainteresowania, zatem się wycofuję. Może jeszcze jakiś czas popiszemy na gg.

Gość naciq
ale ja nie szukam przystojniaków. poza tym jak juz pisałam wczesniej chodzilo mi o ludzi zaniedbanych a nie brzydkich z natury.chyba umiesz to odróżnić?

Gość naciq
dasertyn no to super,ze cie zaczelo troche "brac" ,ale szkoda ze ona tego nie odwzajemnia.moze sie boi,nie chce angazowac...ale nie mnie oceniac bo nie znam sytuacji.ja wiem,ze chce kogos poznac i pokochac gamera nie wiem,czy jestem brzydka,nie mnie to oceniac,ale jak juz napisałam- wczesniej mialam znikome wiadomosci,bo wyszukiwalam tylko takich "wyjatkowych",majacych według mnie cos w sobie a od wczoraj zaprowadziłam polityke agresywną-pisze do absolutnie wszsytkich jak leci nie patrzac czy ktos mi si e podoba czy nie i odnosi to jzu skutki-wyłowiłam z błota kilka pieknych perełek.a co do mojego "brzydkiego" wygladu,jak twierdzisz-to raczej s ie nie zgadza,bo od wczoraj jestem zasypywana mnostwem wiadomosci i naprawde nie nadazam odpisywac.

Gość dasertyn
Jak już wspomniałem wycofuję się, masochistą to ja nie jestem, jeszcze zapewne kilka dni upłynie, gdy będzie zupełnie dla mnie obojętna.

Gość mery-bajery
twoje zdjecia sa na sympati od grudnia a tu sie boisz pokazac? co to za roznica?

Gość gamera
nie nadążasz odpisywać? ok. ale odpisują przystojniacy czy nie? jeśli nie - to możesz być brzydka : dla brzydala potwór nie potwór, ważne że otwór. jeśli odpisują przystojniacy : czemu zakładasz taki temat? "ale ja nie szukam przystojniaków." - taaa tylko cały temat marudzisz o tym, że zamiast przystojnych piszą do ciebie pasztety...coś się plączesz w zeznaniach.

Gość naciq
dasertyn pewnie ze madra decyzje podjałes,nie trzeba się meczyc gdy ktos nie umie cie docenić. zycze ci abys spotkał swoją milosc;] mery-bajery nie boje sie pokazac tyko uwazam to za bezcelowe tu na kafe gamera odpisują rozni ludzie.i tacy i tacy.a ja teraz pisze tylko z kilkoma ktorzy wydaja mi sie wartosciowi. i fajnie:) a moze jakas kobitka cos napisze;]

A czemu w ogóle piszesz do facetów ? Jak jesteś naprawdę atrakcyjna to sami będą do Ciebie pisać. Wtedy wybierzesz komu odpisać.

Gość gamera
naciq skoro piszą też przystojni, to po ch zakładasz taki temat? MojaTunezja może nie jest taka śliczna jak jej się wydaje?

"może nie jest taka śliczna jak jej się wydaje?" Obawiam się, że może być właśnie tak. Nie ma co się oszukiwać - faceci lubią "zrobione", zadbane dziewczyny. Myślę, że Doda by miała 1000 listów dziennie ;)

Gość amicorum
Ja nie pisze do nikogo, zauważyłam że do mnie znow jacys acy nijacy facei piszą. Co słychać? Jakie to oklepane. Jakby ktory sumiał interesujaco zacząć rozmowę.

nie wiem co jest z wami nie tak ale siedzicie jak te krowy na pastwisku - myslac sobie ale jestem sliczna wiec za to ze tak ladnie utlenilam sobie glowe i wlozylam mini to teraz maja do mnie pisac faceci i do tego musze mnie zainteresowac soba czyms tworczym kreatywnym w innym wypadku nawet nie spojrze na niego ....haha a tak szczerze to co wy dajecie od siebie ???

Gość naciq
msf masz racje nie ma łądnych czy brzydkich ale sa zadbani i zaniedbani MojaTunezja z poczatku ja nie pisalam,ewentualnie tylko wysyłałam oczka.panowie pisali ale po kilku dniach kontakt sie urywał.albo znajdowali kogos lepszego,albo cos im nie odpowiadalo we mnie,albo wogole usuwali konto.jeden z ktorym mi sie fajnie pisalo przez dłuzszy czas,niz kilka dni, i przeszlismy na meile, widzialam ze usunał konto i pisał do mnie juz tylko z poczty ale jeszcze nie bylo spotkania ani zadnych deklaracji i potem napisał nagle cos w tym stylu "widze ze nadal masz konto czyli nadal poszukujesz wiec zegnaj".to mnie zdziwilo bo nie bylismy na etapie jakiejs wielkiej milosci,bardziej sympatia,przyjazn i moze " coś się rodziło" ale widocznie był niestabilny emoecjonalnie skoro nagle bez powodu to przerwał tylko dlatego ze nie zlikwidowałam konta,gdy go poznalam. no a potem tych wiadomosci bylo coraz mniej,czasami nawet nic,zauwazylam,ze w weekend jest najgorzej to znaczy przewaznie nikt nie pisze bo pewnie się bawia albo spedzaja czas z rodzinami. w tygodniu wiecej pisali,moze z pracy? ale czasami bylo tak ze nie bylo nic i to mnie dobijało.wiec sama postanowailam pisac i to do KAZDEGO BEZ WYJATKU. to znaczy do tych z "mojego kryterium". no i teraz jest super;] gamera "może nie jest taka śliczna jak jej się wydaje?" ale gdzie ja napisalam ze jestem sliczna? amicorum wlasnie to faceci powinni zaczac rozmowe a mialam tez i takie widomosci typu "moze cos napiszesz zamiast oczka?"

Gość gość
@ dasertyn "Poznałem fajną kobietę, piszemy ze sobą ponad rok" Kobiety, wbrew ich deklaracjom, można uwieść paroma prostymi zachowaniami. Po pierwsze nie możesz tak zwlekać w znajomości, no chyba, że ona siedziała na Antarktydzie? "mnie zaczęło trochę "brać", ale z jej strony nie zauważyłem zainteresowania" Nie możesz zwlekać, ale nie możesz pokazać, że Ci zależy TYLKO na niej. Musisz mieć styl "nie Ty, to inna". Stąd pewnie brak zainteresowania z jej strony, wcale nie uważam, że jej się wizualnie nie spodobałeś, raczej wyczytała mało atrakcyjne zachowanie z Twojej strony (mało męskie/zdecydowane). Może faktycznie przekreśl tą znajomość i zmień swoje podejście do kobiet albo już teraz z nią spróbuj jeszcze raz, ale stostując się do moich rad.

Gość gość
Temat sprzed pięciu lat s ta mu odpisuje hah

Gość gość
no i co z tego ze sprzed pieciu lat cizio, niektore sprawy sa wiecznie aktualne i prawdziwe 🖐️ obys zdechła w wigilie

Gość gość
Kolejna księżniczka. Pewnie sama nie jesteś ładna, a oceniasz i segregujesz ludzi po wyglądzie.