Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o co kaman?

badoo-pytanie

Polecane posty

Gość o co kaman?

trafilam na ta strone dzisiaj przez przypadek.wpisalam w wyszyukiwarke kobiety z ciekawosci czy moze kogos znam z mojego miasteczka jakiez bylo moje zdziwienie gdy zobaczylam pelno moich kolezanek-szczesliwych mezatek,ktore pozakladaly profile ze zdjeciami i szukaja mezczyzny w wieku... to tak na powaznie?

ja sobie tak kliknelam raz i potem mi zaczely przylazic maile... ale nie czytalam bo kont mam kilka a nie wydaly mi sie jakos specjalnie te wiadomosci wazne... po miesiacu mialam juz dosc bo sie okazalo ze co chaila cos wpada na skrzynke... poprosilam meza zeby spojrzal co to... a tam kilku murzynow pisalo jakie mam ladne oczy ha ha ha.... skasowalismy to konto choc nie bylo latwo :D wiec mysle ze kolezanki tez tak wpadly jak ja :D

Gość o co kaman?
no nie moge-maz mojej przyjaciolki chce cos odkryc z kobieta w wieku...:O coralik ale jak kliknely?tam sa ich profile ze zdjeciami:O

Gość badooooooo
zalezy. Tam jest kilka opcji i mozna rozmawiac z osobami z calego swiata. Jezeli ustawisz ze szukasz mezczyzny to jeszcze nic nie znaczy, bo zalezy do czego szukasz a opcji jest mnóstwo, np. na randke, kawe, pogadac, spotkac sie, pograc. Ogólnie to badoo jest fajne ale jezeli chcesz podszlifowac jakis jezyk, bo piszac z obcokrajowcami łatwiej niz uczac sie ze slownika. Tak wiec to ze kolezanki maja tam profile nie oznacza ze szukaja od razu kochanka:)

no sa... o mnie ktos zadal pytanie na badoo wiec kliknelam. potem cos mnie tam zapytalo to kliknelam... i nic, potem juz mi sie nie chcialo czytac to zostawilam... i soe okazalo ze tam sa wszystkie moje zdjecia zamieszczone na facebooku!!!!