Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaaaaaa123

Czym Was zaskoczyła partnerka w łóżku?

Polecane posty

Gość onaaaaaaaa123

Macie takie sytuacje...? Albo fantazje, które chcieli byście żeby spełniła...?

Gość REGTQR
a jak. XD Chcialbym ja zerznac tak, jak glodny rzuca sie na chleb, lub ja zgwalcic. Wtedy jestem na max napalony.

Gość mnie zaskoczyła
jak zastosowała kombo środków na sen i przeczysczających... obudziłem się przerażony że nam chatę zalewa, naszczęście to był tylko wodnisto oleisty kał... dobrze że spałem na plecach, bo bym się utopił.

Gość onaaaaaaaa123
no jak miała to rzeczywiście SZOK. Ale pytam poważnie... Gwałt... ? Oj mnie też się marzy :P

Gość onaaaaaaaa123
he he :D No wiecie co... chce zaspokoić mojego faceta czymś go nowym zaskoczyć a wy mi pszecie o zarzyganiu mieszkania...

Gość onaaaaaaaa123
Napewno jest to jedna z moich fantazji...

Gość REGTQR
mnie zaskoczyla jest najlepszy XD

Gość mnie zaskoczyła
jak jest to jedna z Twoich fantazji, to dość łatwo jest spełnić... srodki na sen (lajtowe) można dostać bez recepty, tak jak przeczysczające... tylko polecam zakup folii malarskiej, bo jak nie masz paneli albo płytek w sypialni to może być ciężko... my mamy dywan + parkiet... szóste cyklinowanie a zapach i kolor zostały... był parkiet brzoza, teraz jest heban....

Gość grimPad
no np. zpros go do siebie i poczestuj jakis dobrym jedzeniem. ubierz sie sekswowne, napewno szpilki, jakas sukienka :D pozniej zaciagnij go pod prysznic gdzie mozesz uzyc jakis aroma terapeutycznych zeli, posc dobra myzyke, zapal swieczki, zacznij go masowac i nacierac olejkami, mozesz takze zrobic mu dobrego lodzika ale,zeby nie skonczyl za szybko... jak juz sie mocniej nakreci, przejdz z nim do jakiegos milego miejsca w twoim domu.. zadbaj,zeby bylo miekko i przytulnie, tam powied,ze moze zrobic z toba co chce i oddaj mu sie cala, bezwstydnie;) mow do niego slowka typu " piprz mnie to nakreca facetow..

Gość aha...............
no nie, to na taki wieczór lepiej weź węgiel...

Ja zaskoczylsm swojego partnera(to powaznie) pierdnelam w czasie patelji...no wymsknelo mi sie....a najgorsze jeszcze sue chcialam uratowac I mowie"to powietrze z cipki"

Gość Kobieta XYZ bardzo dobrze
zrobiłaś ostatecznie od czasu do czasu powiew świeżego powietrza przy patelni jest wskazany:D