Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rennana

Jestem brzydka. Przez to nie zdam matury.

Polecane posty

Gość Rennana

Nie chodzę ost do szkoły bo żle się tam czuje w śród tych wszystkich lansiar, jak kopciuch. Chyba wariuje, mam wrażenie że nawet na ulicy ludzie czują do mnie niechęć i pogardę nie mówiąc już nawet o znajomych, którzy mi nawet już nie mówią cześć.Zwłaszcza faceci. Jak to jest mężczyźni wstydzą sie powiedzieć na ulicy cześć brzydkiej znajomej?

Gość Mistrz :)
To mature też już można zdawać pod biurkiem profesora????

Gość Rennana
no dobre sobie pośmiej sie z brzyduli, dalej ulżyj sobie... Wyjaśniam: matury mogę nie zdać, ponieważ nie chodzę do szkoły a matura za miesiąc a ja mam mnóstwo zaległości, a wszystko sie bierze z moich uzasadnionych kompleksów.

Gość Rennana
Niby jak? Pieniędzy na odpicowanie siebie nie mam, zarobić chciałam ale nie ma gdzie. Najchętniej przespała bym cały dzień, żebym nie musiała co dzień znosić tego wszystkiego

Gość co ty bredzisz
zaraz ostatni dzwonek

Gość krups
tak, zrób wszystkim na złość i zamknij się w lodówce albo w kurniku i nie wychodź :)

Gość ttteet
dżenifer brzydkie buty masz jak po dziadku

Gość Rennana
a co mi mama może zrobić, mam już 18 lat. Mówię że źle się czuje i nie idę, przecież siła mnie nie wygonią. Zresztą są jeszcze wagary np. Tak przez to. Widziałam twoje zdjęcie, masz cholerne szczęście, że bozia cie nie pokarała moim wyglądem.

Rennana Chyba, za duzo telewizora. Niemusisz być piekna, to jakim jesteś człowiekiem świadczy o Tobie!!! Nie to jak wyglądasz ale jak sie zachowujesz i co tworzysz.

Gość hjytr
ja mam to samo a jestem ładna, jestem przewlekle chora , wyglądam jak żul i tak mnie traktują, wory pod oczami ,zapadnięa twarz, mało kasy

Gość Rennana
mój opis: chodząca anoreksja, paskudny nochal, paskudnie opitolone włosy przypominające siano, garbie się bo nie potrafię inaczej, przedwojenne ubrania, nieśmiałość, paskudna cera plus trądzik, brzydkie zęby plus odstające uszy a i na dodatek jestem jak babochłop zero we mnie kobiecości...

Gość hjytr
ja tez się garbię bo mi słabo

Gość krups
jak to było w bajce o brzydkim kaczątku , czy w tej bajce jakaś brzydula pocałowała żabę i wyskoczył jeden co ukradł Księżyc ?

Gość Rennana
jak można mieć wyjebeane, raz , drugi, trzeci ok? Ale tak całe życie mam mieć wyjebane? Tak sie nie da kochana... Jakiej telewizji?? Jeśli sie dobrze nie czuje w swojej skórze to nigdy nie będę sobą w towarzystwie i jak ja mam niby wtedy zabłysnąć ta osobowością? Mam 3 przyjaciółki z którymi znam sie od b. dawna taka można by powiedzieć nasza paczka. One mnie znają od podszewki i akceptują, chociaż są b. ładne zaryzykuje nawet mówiąc że mnie lubią. Gdyby nie to, że mam je załamała bym sie dawno temu.

Chyba masz depresje, bo objawy na to wskazują.

Gość Rennana
taa jakiś pod sklepowy pan Stasio... juz lecę rozkładać nogi...:O

Gość hjytr
faceci to debile patrzą tylko na wygląd i ciuchy, musisz koniecznie kupić sobie parę seksownych wdzianek

Gość Rennana
może i mam, ale co mi po twojej diagnozie skoro i tak nie pójdę sie leczyć bo nie mam za co

Ale ty masz problemy, zamiast siedzeć i narzekać, weź sie do roboty żeby to zmienić!!!

Gość Rennana
ja i seksowne wdzianko? :O

Gość hjytr
myslę że to przez przedwojenne ciuchy ,brak ubrań prowadzi do ciężkiej depresji, niskiego poczucia wartości i wydaje ci się że jesteś brzydka jak noc

Gość Rennana
co mam zrobić? powiedz mi bo nie mam pojęcia

Gość kicickicics
tez myslalam ze jestem brzydka wystarczy dbac o wyglad( jakos sie umalowac, miec ladna fryzurE) i zmienic ubrania efekt gwarantwany

"Co mam zrobić??" - jest to pytanie do Ciebie, a raczej do Twojej podświadomości. Napewno zauważyć zielone światło tam gdzie widzisz czerwone, Roznoś ulotki, ucz sie do matury. Kup jakieś ludzkie ubrania, Powoli zmienisz życie, nic sie niedzieje na pstrykniecie palcem,

Gość Rennana
żeby zmienić trzeba miec za co, jak ja nawet na te ciuchy nie mam nie mówiąc o kosmetykach, ale to nie tylko w tym leży problem, problemem jest moja twarz i to czym mnie obdarzyła a w tym przypadku pokrzywdziła matka natura

Gość hjytr
pozbądź się sentymentow i wywal wszystkie niemodne ubrania, jak będziesz tak wyglądać to nawet pracy nie znajdziesz,wiem coś o tym

Gość Rennana
tak, tak podszycie, użyj sobie

Gość kicickicics
twarz to akurat maly problem, tu chodzi o to zeby sie ogarnac -ale jak ty ciagle piszesz ze nie masz za co (dziewczyny w twoim wieku juz dorabiaja)

Gość hjytr
ja miałam ładną i co, gówno,bo jak wyglądasz jak sierota to nie ma znaczenia uroda