Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdasdfdsagds

czy każdy kto rozważa samobójstwo jest automatycznie uznawany za psychicznie

Polecane posty

Gość sdasdfdsagds

chorego przez psychiatrów? wiem, że w USA tak jest, głównie dlatego, że takiego delikwenta można wtedy przymusowo hospitalizować a potem mu wystawić rachunek. poza tym tamtejsi psychiatrzy boją się procesów ze strony rodziny samobójcy. a jak to jest w Polsce?

Gość ,jfdfjnfd,nmffd
wielu ludzi w depresji ma mysli samobojcze watpie ze w Polsce takie osoby sa przymusowo hospitalizowane:o moze osoby ktore podjely probe samobójczą ale za same rozwazania to nie

Gość gffddfgfd
no ale jak ktoś napisze na forum, że chce się zabić to zaraz ma policje pukającą do drzwi. co się wtedy dzieje? co oni z takim delikwentem robią?

Gość salatkaOwocowa
gffddfgfd- ja tyke razy pisala o samobojstwie i nic. na forum pisalam, mowilam swoim bliskim i ni. wiec mysle ze nie ma sie czego obawiac. tzn policji...

Gość sdafsadfssdf
owocowa - coś mi się nie chce wierzyć pewnie szukałaś pocieszenia i wyżalenia a nie pisałaś konkretów że się zabijesz przecież nie tak dawno była sprawa jakies nastolatki co pisała na forum i przyjechali szybko

Gość sdafsadfssdf
przyjechali, kula w łep, a rodzina podziekowała.

Gość salatkaOwocowa
sdafsadfssdf- uwierz mi ze mowilam bliskim i na forum. moja siostra kochana kiedy byla w domu to podtrzymywala mnie na duchu. jak wyjechala to miala mnie gdzies. pisalam na forum, mowilam nawet nauczycielce w liceum ze nie chce mi sie zyc, najlwpszej kolezance. tyle razy lykalam tabletki, podcinalam sobie zyly. za kazdym razem ktos wiedzial o tym. nigdy nie przyjechala do mnie policja. wg mnie policji to bie ibteresuje

Gość prrawdziwaowieczkabozza
Wiesz - ostatnio spotkałam takie PRZYPADKI, że samobójca jest uważany za człowieka Z WARTOŚCIAMI i życzeniami dla mnie samobójstwa. I to ze strony kościoła Katolickiego w Polsce. Więc nie wiem - możesz iść do nich do spowiedzi i oni ci wręcz POWIEDZĄ - popełnij samobójstwo jak masz jakieś wartości. Na to by mi wyglądało :( Więc co o nich można powiedzieć? :( No a ja miałam ich od razu niszczyć za mój brak rozgrzeszenia PRZEZ TAKIE ICH MYŚLENIE - popełnij samobójstwo bo nie masz dzieci. A ja ich nie niszczyłam i wpędzili mnie w biedę brakiem rozgrzeszenia i nędzę materialną no to ja ich w Auschwitz bo mają nasrane w głowach , w głód i ruinę bo wiecie - teraz będzie - czemu nie pojechałaś do herbat od razu? Bo tam chyba znowu jest osoba kontaktowa chora umysłowo i banda morderców jak w tych kwiatkach teraz. Nic z tego nie rozumiałam oprócz jednego Niemca w ciąży - lat 50. Teraz on niech się powiesi wiecie bo takie w Polsce jest towarzystwo, że mi życzą samobójstwa WYŁĄCZNIE za to , że matce chuicy współczułam jak brat matury nie zdał. A mnie niszczył jeden chuj szkolny - teraz rozumiem czemu - bo baba była zgwałcona przez 12 Apostolów i została dyrą. A to za moja matkę przybraną poniosła karę bo ona tez jest zgwałcona gwałtem zbiorowym, przez to siedzi na wsi, do miasta nie bo by jej dali radę, ja 35 bez mieszkania, pracy. Mój ojciec przybrany to morderca i gwałciciel seryjny, ona pogwałcona i po poronieniu. Ja się ich miałam bać od małego, ja się im stawiałam to mnie pogwałcił , znęcał się nade mną. On po prostu miał siedzieć ten mój przybrany ok. 35 roku życia na 10-15 lat mieli go za zabójstwo wsadzić. A mojej matce przybranej dzieci odebrać bo gdyby nie biologiczna to jestem samobójczynią Z ADOPCJI wyłącznie i kłamstw tej chuicy do góry. Bo ona nie chciała ojcu przybranemu do ryja brać to mnie wsadzał, a to się rozwój zaburza, gdyby nie matka biologiczna to jestem malutka, nie urosnę z tego, bo z tego się nie rośnie. Takie rzeczy. A póżniej zaczęłam bać się duchów i urosłam. I tyle. Dzięki matce biologicznej. I koniec. I to co mam to jest przez to, ze się raz w życiu przejęłam matką przybraną jak mój brat matury nie zdał przybrany i płakała. I zawsze było mi jej żal, przez to mnie w tej szkole gdzie mam tak złą opinię nikt zgwałcić nie umiał ani krzywdy mi zrobił bo tej mojej matce współczułam - wtedy nie wiedziałam , że to matka przybrana jest i tyle :( I koniec historii. Na małzeństwo ze mną szanse i tak były zerowe bez kasy bo ja miałam dostać w wieku lat 18 pieniądze matki NAJPÓŻNIEJ albo na korepetycje, tym sie ktoś miał przejąć. I zostać w Anglii. No zawsze lepiej tam niż w Polsce zawszonej i tyle. Ja tu jeszcze wszy miałam jak byłam mała. I tyle. W szkole zlapałam. I koniec historii. Głod wam zrobię za próbę wrobienia mnie w pracę stałą w lajf firmie i brak możliwości zarobienia, a Kościołowi za brak rozgrzesznia. Bo malutkie błedy popełniłam i przez to mnie ten dekiel chory umysłowo z ogrodnictwa wyrzucił, ale już mi ten idiota mój starszy brat adoptowany rady nie da i tyle. Bo właśnie mi takich malutkich rzeczy tam zabrakło przez te pierdolone morderczynie, o których nie wiedziałam , że mordują. Tylko lesbije widziałam i tyle. No i teraz wiecie sie boję co dalej. Teraz pasowałoby mi pół roku gdzieś posiedzieć - pół roku za póżno i tak - dlatego niszczę te wszystkie lajf firmy bo już miałam mieć trochę kasy i mnie tam miało nie być. A tu było tak - próba zabójstwa i NOCKI a zaraz dalej praca na stałe - żeby jakoś wyglądali? O to ja ich niszczę bo tego nie rozumiałam. A następnie książki, żeby mnie CALKOWICIE szlag trafił. No to mnie miał trafić. Chora umysłowo nieleczona psychiatrycznie osoba kontaktowa dalej, a teraz? Ale to jest pół roku za póżno, mieli mnie od razu docenić I WYPUŚCIĆ. A oni mnie chcieli ZABIĆ tam. I to, że mi dali pracę na stałe a nie na godziny i zarobienie to jest dowód na to jak bum cyk cyk, opinię mi zepsuli, pomawiali, wykradali e-maile. I wiecie ktoś powie - a czego sie spodziewałaś po studiach? Ale na studiach też mnie chcieli zabić i tyle osiągnęli. A moi przybrani powinni siedzieć. Moja matka była CHORA NA GŁOWĘ wiecie - zrobiła z siebie HISZPANKĘ i poszła tańczyć. Włosi tam nie tańczą. Przez to Bóg dopuścił jej gwałt zbiorowy i poronienie bo miała mieć RODZINĘ jak każda Włoszka, a nie taniec. Ona nie była Hiszpanką żeby tańczyć. To wariatka. I zamiast sobie to przemyśleć to całe życie zniszczyła innym ludziom bo naprawdę adopcję mnie mogła sobie darować i postawić na pieska - gdybyście widzieli jak oni tu zwierzęta traktowali. Do ANIMALS by trzeba ich podać. A zawsze pies taniej i mniej roboty. A mojego brata też zajechała - coś tam ma w zyciu lepiej, ale... po co mu sie pozwoliła ze szkoły nasmiewać? Dla mnie to zwykła kurwa jest i tyle. No i ma małzeństwo z gwałcicielem i mordercą. - A ty nawet tego nie masz - sie dowiem. No wiecie - dziękuję bardzo. Po prostu miałam się od niej odciąć maksymalnie po studiach. Jedyny błąd. A te studia też bardziej olać bo miałam być najpierw anglistką jak chciałam, chleba patrzeć, a ci przybrani tylko biola, PORZĄDNE STUDIA i nic ich więcej nie obchodzi. Takie zera dwa i tyle. I jeszcze mnie brat z pracy wyrzucił przez te studia, za mąż nie wyszłam bo ruskie, pracy nie miałam, dzieci nie mam, mieszkania. Coś strasznego :( To jest Polska. Ale zrobię wam głód, żeby nie było wam żal i Kościół już niszczę bo 2 tygodnie temu jeszcze by się Pan Jezus mógł na mnie obrazić, ale co mam robić jak mi życzą gwałtu zbiorowego. Niszczę ich i tyle. I miałam się wrócić żeby ich niszczyć - bez złudzeń - i siedzę do dziś w tym ogrodnictwie gdzie rządzi DZIECIATY KSIĄDZ - ci wiedzieli co robią, a tak siedzę w domu bez kasy, oczy mnie bolą z płaczu, całe mi napuchły i tyle mnie to obchodzi wszystko co zeszłoroczny śnieg. Brata spaliłam - może robić co chce. Ten młodszy też. I tyle mnie cokolwiek dziś obchodzi. Drobniutkie błędziki popełniłam - naprawdę. Przez Magdę najbardziej bo nie wierzyłam, że taka stara baba, matka 3 dzieci chce się lesbić. No to byłam naiwna. Miałam stac TROCHĘ MOCNIEJ tam o siebie i jestem tam do dziś - KASA i tyle, a tak? Znowu zła opinia. Ja już nie mogę. Jak ja mam żyć? NIszczyć i tyle. Nic więcej widać nie ma. Po co budować? Niszczyć i koniec. Bo wiecie - jeszcze żeby szanowali te rośliny. To nawet jak nie niszczą fizycznie to tak przeklinają - to słownictwo - i za to Kościół w Polsce niszczę, głod będzie na nich , zaczną się morderstwa z głupich rozgrzeszeń. Co oni sobie nie myślą? BO ONI MAJĄ RODOWODY. No to bez znaczenia bo najważniejsze jest państwo. A poza tym jak tak można - po 1000 lat święty spokój i koniec :( Nawet jak mi nie przyznajecie racji to ją mam i już. Niech se jaja robią sami z siebie jak se wyliżą własne odchody wiecie a nie z normalnych ludzi, którzy maja problemy. Se wsadzą do ryja i wyliżą - może wtedy będzie im dobrze - po co zaraz dzieci robić, nie? Niech się idą pedalić za lesby i tyle. :( I Bóg im nie da dzieci. Nawet im. Zobaczycie :( Za to co mi zrobili :(

Wiecie - ten ojciec przybrany ze mnie sie naśmiewa. Co ja mam robić? :(Zabić go - szkoda życia na kić. To on miał siedzieć. NA SZCZĘSCIE nie jestem jego dzieckiem bo bym oszalała. Się miał rozwieść jak dzieci nie miał z matką przybraną. Co on sobie nie myśli. Narobił byle komu, adoptowane dzieci zniszczył. Przecież to jest PSYCHOPATA. Dobry, miły, tralalala, alejak coś to cię tak zwyzywa - ja to mam przez niego - te przekleństwa. On taki jest. To wariat, który powinien mieć elektrowstrząsy. I się ze mnie śmieje. DEBIL. I tyle :( I to jest dziecko psychiatry właśnie - dokładnie PSYCHIATRY. To widać. On myśli, że księdza i go zabił. Nie - on jest dzieckiem lekarza psychiatry - przez to też miał być lekarzem. Kompletny dekiel i tyle. I mnie zajechał i mojego brata - nic nie zrobił w życiu ciekawego jak dla mnie. Cos tam napisał. Reszta byle 100 km ode mnie i tyle :( No a mój brat - też ma rodowód na pewno , inne imię wiecie Z BYLE KIM sie ożenić NA DZIECI. No to tak się w sumie ożenił, ale z miłości. Bez sensu. Z rodowodem to na dzieci i tyle :( A miłość to miał mieć do pracy. Ale mój ojciec przybrany POLAK śmiał sie z rodowodów. To jest Polak - on jest obłąkany, że stoi o Niemców. Czy on ma jakiś rodowód to nie wiem. Może i ma - DZIŚ - a to jest wydać się NA DZIECI. No to niech sie ożeni na dzieci jak powinien, nie? Się ożenił... lepiej wcale niż tak jak on i moja matka przybrana. Tez z nich zlewam dziś. A kiedyś omal nie zwariowałam przez nich. A urodziłam sie BEZ WIARY. Wy tego nie rozumiecie. I raz dwa zostałam bez kultu świętych PRZEZ RODZINĘ przybraną też. Dlatego mnie znosiło w protestantyzm. Krzyża zero też OD CHRZTU. No coś tam mówili, ale normalnie zero. No to w sumie dobre imię na bierzmowanie bo jak chrzest z sikami to jak sie tu nazwać. Na nic więcej nie starczyło mi siły tylko na opętaną przez 7 demonów :(

I patrzcie jaki jest ten Kościół -źle mnie ochrzcili, pozwolili zbeszcześcic i jeszcze mi życzą gwałtu zbiorowego. Ale sami to mają w tej Polsce chrzest. A OD KOGO? Od ruskich? Bo mogliby o te Czechy w koncu stac, nie? NIE. No to Mieszko ich olewa i koniec. Co tu jeszcze było wiecej oprócz JEGO chrztu. KRZYŻACY wam powie i śmiech :( Przez rodowody księży. I tylko tyle :( No to mieli państwa pilnować a nie rodowodów i koniec :(