Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość konsuella obama banana

PROŚBA... TANI HOTEL LUB INNE NOCLEGI NA WEEKEND W KRAKOWIE

Polecane posty

Poradźcie jakiś fajny hotelik abo pensjonat albo cokolwiek innego. Tylko w miarę tanie ale też na przyzwoitym poziomie :) Byłabym bardzo wdzięczna bo chcę tam zaprosić mojego chłopaka na weekend. Dziękuję :)

dzięki :) Obadam to. Jakbyś jeszcze miała tego typu atrakcje to proszę wrzuć. Mam trochę zagranicznego chłopaka, widzimy się około tygodnia w każdym miesiącu tylko :( i za każdym razem czuję się w obowiązku zapewnić lepsze rozrywki niż on poprzednim razem. Mam nadzieję, że najbliższa akcja "wiosna w Krakowie" przebije jego ;)

up

.

Gość może znowu jaa
na kafeterii w "Informacjach praktycznych" jest temat o tanich noclegach w Krakowie, hostelach konkretnie. Dużo dobrych propozycji.

Gość -------------.................
A ile to jest tanio? Dla mnie do 200zł to jest tanio :)

Gość śrimati
booking.com www.apartament-krakow.pl/ tu możesz sprawdzić różne hotele i mieszkania. ja polecam secret garden hostel na kazimierzu :) bardzo miło wspominam :)

Gość mnmmmmmmmmmmmmmmnnnnn
Hotel Ascot***, 3 minuty od dworca, 5 min od rynku, 320zl/doba/pokoj dwuosobowy, sniadanie wliczone w cene.

dzięki :) dzięki! No dla mnie tanio, to najlepiej nawet mniej niż 200 zł. To będzie trochę przedłużony weekend bo 6 nocy, więc same widzicie. A chciałam choć raz ja zapłacić za to wszystko. Ascot bardzo fajny hotel tylko 6*320=1920 :D no właśnie.

a na tej stronce którą jakaś Pani podała wyżej znalazłam jeden interesujący pokoik. Jeszcze poszukam ale jak nic nie znajdę to chyba go wezmę :) Ja to dobrze rozumiem, to są tak jakby mieszkanka odrębne do wynajęcia. To nie jest tak że wynajmuję pokój w mieszkaniu z całą rodziną za ścianą, prawda?

Gość śrimati
to są osobne mieszkania najczęściej na starym mieście więc głownie w kamienicach :) ale na pewno są na wyłączność :)

poszukaj jeszcze tutaj, najlepiej jak sama będziesz szukać w odpowiednim dla Ciebie terminie, bo czasami zdarzają się jakieś promocje na określony czas ja kiedyś znalazłam nocleg w 4* hotelu za 174zł, a normalnie kosztuje ok. 300zł :) trafiła się po prostu okazja Hotel Monik kosztuje z tego co pamiętam ok. 170zł za dwuosobowy pokój ze śniadaniem czysto, TV odbiera słabo, ale nie na oglądanie TV tam pojechałam :p śniadanie takie sobie, ale można było coś wybrać :)

o dziękuję :) Bo my jesteśmy dość głośni więc moglibyśmy przeszkadzać ;)

zapomniałam o linku :) www.hrs.com

Gość śrimati
proszę :) i mała rada- najlepiej ominąć obchody rocznicy pogrzebu prezydenckiego, bo w centrum szykuje się straszne zamieszanie i pewnie ani zwiedzać ani imprezować się zbytnio nie da...

dziewczyno wchodzisz np na gumtre kraków i szukasz ,są samodzielne pokoje do wynajęcia w mieszkaniach studenckich po 40-60 zł .Hostele sa po jakieś 80-120 ,wiem bo tu mieszkam ,Kraków zaprasza :)

Szkoda, że nie mam więcej kasy bo niektóre z tych apartamentów są tak urocze że aż się proszę żeby kliknąć rezerwuj. Ja planuję z lekkim wyprzedzeniem, jeszcze go o tym nie poinformowałam ale wstępnie 29.IV - 05.V. Marzec to jego miesiąc więc czeka mnie weekend we frankfurcie. Zanim któreś z nas w końcu podejmie tą ostateczną decyzję, że przeprowadza się do drugiego (negocjacje trwają) będziemy kompletnie spłukani ;) Jeszcze raz dzięki za sugestie, ale jeśli jeszcze na coś traficie to piszcie piszcie piszcie.

Jak ja dobrze znam to uczucie bycia spłukanym :). Osobiście dużo podróżuje i przez to też szukam przeważnie miejsc, w których nie zapłacę dużo a przy tym będę miała dobrze warunki. W Krakowie przy rynku jest Old Town Hostel, w którym nocleg kosztuje 50 zł. od osoby. Jest to na prawdę mało jak na taką lokalizację i bardzo dobre warunki w hostelu.

Jeżeli poszukujecie sensownego noclegu, to jedyne co wam mogę doradzić, to to żebyście wybrali hostel względnie blisko centrum, albo na kazimierzu. Co prawda komunikacja miejska działa względnie bez zarzutu, jednak bilety są dość drogie. Lepiej wiec zamieszkać bliżej centrum i wszędzie poruszać się pieszo.

Gość dgfytr
Jesli ktos jeszcze szuka niedrigiego noclegu w Krakowie to polecam hostel Atrakcyjny Kazimierz.

Gość Marek1980
ostatnio nocowalem w Krk, moja dziewczyna byla zachwycona pensjonatem ktory wybralem :) znalazlem go http://www.otonoc.pl/noclegi-krakow jest w czym wybierac, kazdy znajdzie cos dla siebie, fajne noclegi w przystepnej cenie polecam!

Gość Luucja
Marek1980 dzięki za pomoc. Na stronie, którą poleciłeś znalazłam świetny apartament do wynajęcia. Mąż i dzieciaki byli zachwyceni. Wszystkim, który chcą przyjechać do Krakowa polecam http://palace-apartments.pl/

Gość siudback
Gorąco polecam Tokio Hotel.:classic_cool:

Gość bfdhsdfjshd
Tani i fajny jest Ibis Budget w Krakowie na Pawiej, niedaleko GK :) Są dwa ibisy obok siebie, jeden ibis stare miasto z czerwonym logo i ten z czerwonym jest trochę droższy i ma lepsze standardy, a ibis budget z niebieskim logo jest tani i nieco mniejsze standardy, ale jest bardzo fajny, czyściutko i powiem, że bardzo nowoczesny :) Mieszkam tam za każdym pobytem w Krakowie :)

Gość turystka11
Hej, polecam wszystkim Hostel Panda na Kazimierzu, zaraz przy Placu Nowym. Naprawde swietne miejsce, bardzo fajna lokalizacja, ceny tez sa w porzadku, mozna przenocowac juz za 35 zl a dodatkowo mamy jeszcze sniadanie! Bylam tam w zeszlym miesiacu i milo wspominam swoj pobyt, swietni ludzi, wspaniala atmosfera i magiczny Kazimierz ;) Jesli zastanawiacie sie nad noclegiem w Krakowie to smialo mozecie wpadac do Pandy :)

Gość Azja_Dł
Ja polecę Panoramę. Taniutko za wielki pokój. I cisza i spokój, z czym nie spotykam się często w hostelach, bo to raczej kameralny hostel. Bardzo miła obsługa :). No i w centrum.

Gość Arielek
Ja znam jedno rewelacyjne miejsce w okolicach krakowa. http://www.bialaakacja.pl/ prosze sprawdzić... A jeżeli chodzi o sam kraków to tutaj jest dosyć fajna baza www.cracowonline.com.pl . Ogólnie można znaleźc to czego się szuka :)

Gość eewccia
najlepiej przed wyjazdem przejrzeć jakieś stronki typu http://www.noxweb.pl, myślę, że to najlepszy pomysł na znalezienie taniego noclegu