Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolineeeeeeeee999

Matki czyli kobiety obeznane w sprawach dzieci:)pomozcie

Polecane posty

Gość mamuska 1983
w reklamach to nawet mówia że coca-cola to tradycja na swiątecznym stole w Polsce. ja coca-cole stosuję do czyszczenia kibla i udrożniania rur. haha

Gość moja w 9 miechu
Juz samodzielnie chodzila !

Gość ja tu czegos nie rozumiem
a co w czekoladzie jest takeigo zlego??

Gość mamuska 1983
nikt Ci nie bronio jeść czekolady to jest twoja decyzja co robisz ze swoim życiem. Mi też zdarzy się zjeść kawałek czegos z czekoladą ale bez przesady.przeczytaj nco jest w składzie to będziesz wiedzieć co tam jest. podstawą jest kakao a czaeem jest naprawdę niewiele. to tak jak z parówkami musi byc pnad 70% miesa nieodzielanego mechanicznie. Jezeli jest ponizej tzn. że w srodku jest kupa, jaja, pióra lub sierść wnętrzności zwierzęce i jeśli to za mało to juz nioe wiem jak wytłumaczyć że to co jest w sklepach na półkach to smieci(nie wszystkie).

Gość mamuska 1983
jak tak bardzo uwielbiasz czekoladę to można kakao z mlekiem wypić i to jest pycha i zdrowe.

Gość ja tu czegos nie rozumiem
http://www.choco-express.com/sklad-czekolady.php czekolada ( ni wyroby czekoladapodobne) jest zdrowa. Oczywiscie nie w nadmiarze. Od 10 mieisaca zycia mozna dzieciom podawac kostke ciemnej czekolady co 2-3 dni!