Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolineeeeeeeee999

Matki czyli kobiety obeznane w sprawach dzieci:)pomozcie

Polecane posty

Gość Karolineeeeeeeee999

Dziwi mnie rozwoj dziecka mojej bratowej .Ona mowi ze to normalne , za bardzo sie na tym nie znam ,gdyz nie mam własnych dzieci .Z ciekawosci zapytam Was.Czy to normalne,że 9 miesieczne dziecko(dziewczynka)waży 10 kg,nie siedzi sama,caly czas lezy lub jest noszona na rekach w dodatku podawana jest jej czekolada od 4 miesiaca.Mnie to przeraza.Wydaje mi sie ze dzieci siedza juz w tym czasie nawet raczkuja .bynajmniej mi sie tak wydaje.

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
albo to rodzice patologiczni albo to prowo

Gość Lekcje juz odrobione?
Kiepskie prowo

Gość Karolineeeeeeeee999
zadne prowo mowie powaznie

Gość mama zagorączkowanej
moja szwagierka tez dawała takiemu małemu dziecku czekoladę, co oczywiście nie powinno mieć miejsca. 9miesięczne dziecko powinno już siedzieć, raczkować jeszcze nie musi, ale siedzieć na pewno

Gość Karolineeeeeeeee999
nie wtracam sie w jej wychowywanie dziecka ,ale mnie to strasznie dziwi.

Gość nie dowiary!!!!!!!!!!!1
jakie niektóre matki to idiotki! Mój 3 letni syn w swoim życiu czekolady prawie nie zna bo będzie miał całe życie na to żeby te trucizne jeśc. jest milion innych rzeczy które można chrupać i przy tym nie tyć ani nie psują się zęby i takie tam . Jeśli ta dzidzia jest otyła to nic dziwnego że nie siedzi bo zwyczajnie nie ma siły po pierwsze a po drugie zwały tłuszczyku jej to utrudnia . Ja proponuję walnąć w ryj tę mamusie żeby sie obudziła bo będzie to dziecko kaleką.

moj 6 ,5 miesieczniak sam siedzi , jest jak najmniej noszony na rekach wazy 10 kg:)

Gość Karolineeeeeeeee999
Jak tylko cos wspomnialam na ten temat zeby moze udac sie do lekarza ,bratowa i jej matka na mnie tak naskoczyly.Ze jestem jakas chora ze sie nie znam i mam sie nie wtracac. bo to normalne.

Gość mamuska 1983
a brat co ? Slepy?! Z nim pogadaj , podsuń jakis artykół o tym jak czekolada niszczy organizm. A dolekarza to ona tego dziecka nie zaprowadza? Jakby lekarka mojego syna cos takiego zobaczyła to biada takim matkom. Jak nic nie pomoże to zgłos do opieki ,przyjdą raz drugi postraszą i moze to poskutkuje .taka matka to zagrożenie ! Dobrze że dzidzia ma ciotkę która się martwi

Gość Karolineeeeeeeee999
dziwi mnie to ze nie siedzi, widac golym okiem ze dziewczynka jest otyla ma malo ruchu

Gość mamuska 1983
no faktycznie błąd w pisaniu to jest dopiero zjebisty problem! Gratuluję ! Załosna kreaturo! Ja piszę szybko i sram na to czy z błedem czy nie!!!

Gość Karolineeeeeeeee999
brat jest od 5 miesiecy w Irlandii .Wraca za 3 dni. juz na stale.mam nadzieje ze cos z tym zrobi.Ja i moja matka nie mozemy nawet nic na ten temat powiedziec bo zaraz jestesmy uwazane za nienormalne.

Gość mamuska 1983
agata_bbb zobacz lepiej jak Ty piszesz hahaha

Gość Karolineeeeeeeee999
Moze twoj synek jest innej budowy,siostrzenica jest malutka i otyla .To widac golym okiem.

Gość mamuska 1983
nienormalne to są one ja bym zrobiła wszystko żeby temu dziecku pomóc. Jak będzie z późno to sie zorientują jakie są durne. Wszędzie się trąbi o otyłości wśród dzieci więc chyba te pindy wcale telewizji nie oglądają albo są za głupie żeby zrozumieć przekaz

dziecko na pół roku powinno podwoić swą wagę z dnia narodzin, a na rok potroić- jeżeli waga tego dziecka jest utrzymana w tym kryterium, to jest ok. oczywiście zapasienie dziecka, to najgorsze co matka może mu zrobić, a karmienie czekoladą, to już w ogóle jakieś szaleństwo... dziecko w tym wieku powinno samo siadać i zaczynać już czworakować i pełzać

no to wlasnie pisz ze malutka bo moj jest dlugi:) a brat swojego dziecka nie widzial przez 5 miesiecy?

Gość mamuska 1983
9 miesięczna dziewczynka to nawet powinna juz sama zaczynać chodzić! Moze po prostu mamusia stale nosi i nie daje sie wykazać. No na pewno cos tu nie gra! Wszelkie czekolady, chipsy i w ogole cukier powinien byc wykluczony z diety dziecka. Cukier jedynie w znikomych ilosciach. Mój syn tak siw wychował i jest jak ryba zdrowy nawet nia zna antybiotyku.

Gość Karolineeeeeeeee999
widzial no ale wiadomo mezczyzna nie zna sie tak na dzieciach jak kobieta,matka. Ja mu o tym juz mowilam ,ma sie tym zajac jak wroci.Dla mnie to rowniez szalenstwo czekolada w tym wieku:(

Gość Karolineeeeeeeee999
Mamuska 1983-Ta dziewczynka ciagle choruje.Najgorsze jest to ze jak z mama kupimy jakis deserek taki specjalny dla dzieci w tym wieku czy banany to bratowa twierdzi ze to nie zdrowe a jej mama wciska tej maluktiej nawet kawalki parowki czy miesa to jest ok.O czekoladzie juz nawet nie wspomne

Gość mariolaaa999939393
witam prezpraszam ze przeszkadzam ale chciałam się dowiedzieć jestem w polowie cyklu i mam teraz dni płodne okres powinnam dostac 26-27 a od 3 dni mam brązowy śluzz i krew w śluzie . Martwie sie czy to jakas choroba czy moge byc w ciazy??

Gość Karolineeeeeeeee999
wedlug mnie to bardzo duzo.

Gość ja tu czegos nie rozumiem
Czekolad niszcyz organizm>??Tez bym chcial jakis artykul na ten temat, bo do tej pory czytalam tylko artykuly mowiace,ze czekolada jest bardzo zdrowa.

Gość mamuska 1983
nie no czekalada jest super! Tak zapewniaja w reklamach.A w tych czekoladach jest same gówno! Od czasu do czasu to nie zaszkodzi ale małe dzieci wcale tego badziewia nie potrzebują do niczego.