Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bzyczek2010

Benny Benassi - Satisfaction dla emerytów i rencistów hahahahahhhahaha

Polecane posty

Gość niceghost
Troszku nieapetyczne

Gość Rynio85
hehe nie przepadam specjalnie za Bennym ale ten remix jest powalajacy hehe :D

Gość Rynio85
Ty już jesteś tym" Emerytem" bzyczek siedzac tu.Nie zauwazysz nawet kiedy Cię trafi ten wiek:D

Gość niceghost
zapewne, ale teraz jak sobie wyobrażę, że to może być moja babcia ... ale w sumie kobieta jak wino

Gość niceghost
o jak miło się zrobiło :-P

Gość niceghost
czyżby jakiś romans się tu szykował?

Gość niceghost
to nieźle filmik podziałał na wyobraźnię ...

Gość niceghost
krucheciacho bo nieładnie kobietę obrażać, a może po prostu zazdrosny jestem ...

Gość niceghost
a Ty krucheciacho coś taki wyrywny jesteś

bzyczek2010-- sorry lecz sądziłem że facet daje takie propozycje i stąd taka moja napaść na ciebie.:O:( No to grabula na zgodę

Gość ona was przeklnie
Starych ludzi szatan popycha na drogę rozpusty Zapisz: Dzieci Moje, cały świat tonie w grzechu. Szatan proponuje rozpustę i grzech już nie młodzieży, bo tę częściowo omotał i wtrącił w narkomanię i alkoholizm, wskazał im seks i wszelkie bezeceństwo. Dziś szatan proponuje rozpustę i grzech starcom, tym, których miejsce powinno być w kościele, na modlitwie. On im proponuje bale karnawałowe i zabawy oraz nowe związki małżeńskie, legalizowane w urzędach. O, jakaż boleść Serca Mojego! Starzy ludzie powinni wiedzieć, gdzie jest ich miejsce. Szatan chce ich popchnąć w ramiona rozpusty. Bolesne to i obrzydliwe. Ludzie starsi o sztucznych szczękach i starych zwiotczałych ciałach, dla których spokój jest koniecznie wskazany, by mogli przemyśleć drogę swego życia na ziemi, czy była ona zawsze zgodna z Przykazaniami Bożymi, czy są przygotowani, by godnie i po chrześcijańsku pójść do życia wiecznego i z radością spotkać się z Bogiem Najświętszym i największą światłością i zostać tą światłością na wieki nasyceni, - ci ludzie za podszeptem szatana ulegają złu i wszelkiemu bezeceństwu. O, gdybyście wy, ludzie starzy, dzieci Moje ukochane, mogli ujrzeć piękno komnat Bożych, które Bóg Ojciec w Swojej miłości dla was przygotował - to byście klęczeli na modlitwie dzień, noc, przepraszając Boga Najwyższego, za grzechy przez was popełnione. Proszę was ukochane dzieci. ukochani starzy ludzie - nie powinniście się zbierać na balach karnawałowych i zabawach, bo to wielce uwłacza waszej godności ludzkiej, godności ludzi starych. Czy was nie przeraża ten obraz? Starcy, podnieceni tańcem i sprośnymi myślami, padają na salach balowych na skutek udaru krwi do mózgu. Bal kończy się w kostnicy. Dzieci Moje, opamiętajcie się! Wszystko ma swój czas i bale i związki małżeńskie, rodzenie i umieranie. Ale wiedzieć trzeba, kiedy to ma być. l wiedzieć też trzeba, kiedy koniecznie podjąć pokutę. Nie chciejcie dogadzać swoim niemądrym postępowaniem szatanowi, który czyni z was swoje marionetki bezrozumne, nie dajcie się ośmieszyć. Starzy ludzie winni wiedzieć, gdzie jest ich miejsce. Powinni powagą swego życia, szlachetnością postępowania dać dobry przykład młodym, nie znającym jeszcze życia, bo przecież idzie tylko o jedno, o wieczne życie w Niebie. Dzieci, możecie się cieszyć i bardzo pragnę, byście byli zupełnie Bożą radością, która ma w sobie godność, mądrość, umiejętność poznania woli świętego Boga. l nic piękniejszego nie ma nad tę radość. Ale strzeżcie się fałszywej radości, pochodzącej od szatana-diabła. On do końca będzie walczył, aby duszę waszą zgubić i strącić do piekła. Czyż nie umiecie się radować i cieszyć w modlitewnym skupieniu, w pieśniach świętych w Domu Bożym? Czyż serce wasze nie może się radować i cieszyć, gdy wam głoszą dobrą nowinę, świętą Ewangelię, a Ona zapewnia was o Królestwie Bożym, przygotowanym dla was? Czyż nie pojmujecie, dzieci Moje, że radością waszą jest i powinien być tylko Bóg w Trójcy Jedyny. Wy, starzy ludzie, nie chciejcie połknąć przynęty szatana. Bal dla starców, dzieci Moje, to obraza waszej dojrzałej godności, to zaplanowane zło, to jeszcze jedna ze sztuczek szatana, złego ducha. On chce zniszczyć serca tych, którzy mają odbyć niechybnie drogę do wiecznego życia w Niebie. Liczy na to, że może bal ten przyczyni się do upadku wielu dusz ludzi starych. Odrzućcie od siebie te propozycje, odrzućcie! Czuwajcie i módlcie się, byście nie weszli w wielkie pokuszenie szatana. Cały czas pracuje jego horda i pragnie zdobyć jak najwięcej dusz i wtrącić w czeluście piekieł.

Gość fafagagalala
jaja jak berety :P ale kurde, jedna kobitka jakie nogi miala zgrabne jak na swój wiek :P

ale na przyklad ta murzynka nie ma takiego strasznego ciala, kurcze murzynki jednak maja zbite te ciala