Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam się tylko....

Prawo Jazdy robić jeszcze raz czy nie?

Polecane posty

Gość pytam się tylko....

Cześć 4 miesiącetemu robiłem kurs w zasadzie na siłe bo tak trzeba boto obowiązek, na kursie nie miła atmosfera,testy wstepne zdałem za 6 razem,ogolnie to zaden z rodzicow niemiał samochodu,tez nielubilem nigdy samochodow unikalem rozmowy otym jak tylko moge. No dobrze nadeszla pierwsza godzina jazdy kolesiówa się pyta czy jezdzilem a ja pierwszy raz za kierownicą siedze a ona ojejuu i dawaj na miasto porazka osmieszylem się czy tak wygladaja lekcje pierwsze na prawojazdy gdyz ani razu wowczas wtedy nie jezdzilem samochodem ani razu dotego wrzeszczala ty takinie owaki a ja na to prosze pani ja pierwszy raz za kierownicą noto oburzenie ze nie chce zemna jezdzic juz,szef zwrocil mikase ityle. Mam 20 lat,czy jest szansa ze zrobie kiedys jeszcze,mam checi na to

Gość Moim zdaniem..
Zmień szkołę jazdy, ja też nigdy nie miałam styczności z samochodem jak poszłam na kurs. Ale trafiłam na fajnego instruktora - prawko zdałam za 2gim razem. Nie poddawaj się, w przyszłości będziesz miał łatwiej jeżdżąc samochodem, nawet do pracy będziesz pewnie potrzebował prawko:)

Gość oczywiście, że próbowac
Wybrałeś chyba złą szkołę jazdy skoro nawet nie ma tam dobrej atmosfery na kursie a instruktorka wrzeszczy na Ciebie. W mojej szkole jazdy atmosfera była bardzo miła, z samych wykładów można było bardzo dużo wynieśc także nie musiałam uczyc się dużo w domu, testy w mojej grupie nie stanowiły dla nikogo żadnego problemu. Co do jazdy to każdy zaczynał na placu, a nie od razu na miasto, na placu wszystko dokładnie zostało wytłumaczone, łącznie z obsługą bo tego tez muszą Cię nauczyc.

Gość egzamin
ja tez nigdy nie jezdzilam autem, i jak zaczelam jezdzic, to 10min.na placyku i rura w miasto, tragedii nie bylo. Zalezy od podejscia:)