Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawi malawi

Czy któraś z was wybrała układ zamiast związku? Dlaczego?

Polecane posty

Gość ciekawi malawi

Co w ogóle jest układ? taki związek bez miłości?

Gość ciekawi malawi
No właśnie też dokładnie nie wiem ale widziałam np na czasie, że ktoś szuka osoby do układu a nie do związku. Chyba np facet ma mieszkanie i oferuje możliwość darmowego zamieszkania dziewczynie za seks jak się domyślam. W sumie taki układ to chyba to samo co sponsoring. No ale skoro ma inną nazwę to może jednak układ to nie to samo co sponsoring?

Ja🖐️ Dlaczego? Czekałam na tą tzw. "miłość" i się nie doczekałam. A że zaczęłam odczuwać potrzebę seksu to weszłam w taki układ.

Układ to nie jest sponsoring. Chyba, że jest umowa, że za seks dziewczyna coś dostaje. Wtedy tak, to jest sponsoring. Ale jeśli widywanie polega tylko na seksie i potem każde w swoją stronę, to to jest układ.

Gość lesandrie
Użył raczej ładniejszej nazwy. Striptizerkę można przecież nazwać tancerką, a prostytutkę panią do towarzystwa.

Więc układ to bezinteresowny seks bez uczucia, tak ? To chyba już prościej kupić sobie wibrator niż szukać faceta.

Więc układ to bezinteresowny seks bez uczucia, tak ? - w sumie tak A wibrator to nie to samo co facet. Wibrator nie ma ciała, klaty, tyłka, szyi. Mi nie chodzi o samego penisa. Uwielbiam męskie cialo, dotykać i lizać. Przy wibratorze to nie jest możliwe. Dlatego wolę uklad.