Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OnaSmerfetkaOna

kryzys

Polecane posty

Gość OnaSmerfetkaOna

jestem nie całe 3 lata po słubie i nie mogę dogadać sie z mezem a czuje nawet ze go nie kocham. Czy wy tez tak miałyscie?

Gość teżtak mam niestety
ja to nawet myślę o rozwodzie czasami. ale każdy kryzys mija. zróbcie se dziecko alnbo znajdx se jakieś hobby . zajecie jakieś pomaga.

Gość ona2222222222222222222
ehh my jestesmy rok po slubie a tez czasami wszystkiego załuje :( teraz czauje sie zamknetia w czterech scianach bez przyjacioł, nawet nie mam sie do kogo odezwac jak maz jest w pracy a pracowac sama nie moge

to i w ty temacie sama nie jestem. Ja tez nie mam jak pracować a ciągnie mnie do ludzi, a tu jak gdzies na godzine wyskocze to jest zaraz problem ze mnie tyle czasu nie było. To co widze to tylko dom i dziecii - masakra

Gość teżtak mam niestety
ja do tego mieszkam na wsi i zupełnie do dupy! Dziecko nawet wkurza sie na tatusia jak po wielu godzinach wraca do domu. Ja siedze jak palec sama! Znajomi oczywiscie myslą że mieszkam na końcu swiata i wcale nawet smsa nikt nie wysle. Mam dosyć i jescze mieszkam w jednym domu z teściową-potworem ,na szczeście mamy różne piętra.Dosyć mam!

Gość ona2222222222222222222
ja sie lecze z depresji, raz jest lepier raz jest gorzej ale mnie zabija ta samotnosc , normalnie do głowy idzie dostac

Gość teżtak mam niestety
mi od nerwów wnętrzności szwankują i od siedzenia w domu. codzień to samo. Oszaleć mozna!